با سلام خدمت مهندس عمرانی و تمام دوستان
مهندس من چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین
1- فن پاور AcBel با وجود اینکه از دو هسته بلبریگ استفاده کرده و . فن 7 پره به چه علت نویز کمتری را تولید کرده در صورتی که همان فن با یک هسته بلبریگ و یک هسته Sleeve Bearing و فن 7 پره نویز بیشتری را تولید کرده و هم چنین فن گرین که 11 پره
دارد و از دو هسته متفاوت تشکیل شده است نویز بیشتری ایجاد کرده است در واقع هم سطح فن سیلور استون و ترمال تک که از یک فن 7 پره با تک هسته بلبریگ است و همچنین به نظر شما بهترین نوع یک فن چیست اینکه از دوهسته بلبریگ استفاده کند یا دو هسته مجزا یا یک هسته بلرینگ یا اصلا استفاده از یک هسته Sleeve Bearing برای من که کیس مود میکنم جالبست بدانم کدام یک نویز کمتری را تولید میکننو حجم هوای بیشتری را منتقل خواهند کرد . در ضمن تعداد پره ها آیا تاثیری بر نویز تولید شده دارد و هم چنین مقدار هوای عبوری .
2- استفاده از خازن آیا تمام کیفیت یک پاور را تضمین میکند آیا استفاده از خازنهای ژاپنی در یک محصول کیفیت آن را تضمین میکند یا اینکه اگر محصولی از خازنهای تایوانی و چینی استفاده کنند کیفیتی ندارند و دیگر اینکه چرا در پاورها به طور 100 درصد از خازنهای جامد استفاده نمیشود مثل مادربردها .
فعلا همین قدر کافیست دیگر وقت شما را نگیرم .
با تشکر

Bookmarks