از همون لینکی که شما دادید می بینید که 290 تنها 3 فریم بهتر از 780 هست! خوشبختانه اخیراً هم قیمت 290 و 780 در کشور ما تقریباً مساوی شده. در اینجا حق با شماست.
اما کمی که بیشتر بررسی کنید، می بینید که منطقی تره 3 فریم نامحسوس رو فدای دمای بالای 290 نکنید! حداقل تا زمانی که معزل دمای 290 برطرف شه، کارت 780 می تونه بهترین انتخاب باشه.
در رزیولیشنی که فرمودید، قابل بررسی برای کاربرانی ایرانی نیست! در کشور ما فقط فول اچ دی و اچ دی ملاک هست! اصلاً کاری به سایر رزیولیشن ها نداریم!
مورد بعدی در مورد بنده هست که هرگز عمده فروش نبودم و همچنین منافع شخصی خود را در چنین وبسایت معتبری ابداً درگیر نخواهم کرد! حداقل از نظر وجدانی برام قابل پذیرش نیست و به دور از منطق می دونم. کما اینکه از نظر موجودی کارت های AMD حتی در حوزه ی رده بالاهاش، برای بنده مشکلی وجود نداره. مگر معزل ناموجودی کلی که در سراسر کشو حاکم هست.
حداقل با 6 سورس مستقیم و نماینده ی سازگار ارقام و ویستاپخش در ارتباط هستیم. این 6 نفر نداشته باشن، یقیناً هیچکجای ایران نخواهند داشت. مگر خرید قبلی و موجود در انبار که در کشور انگشت شمار هست. (البته این فقط در حوزه ی برند Asus هست. حالا از سایر برند ها فاکتور می گیریم.)
ضمناً بنده هرگز نمی تونم بخاطر صرفاً 3 فریم راهنمایی اشتباهی داشته باشم و چند وقت بعد از نظر سیستم خنک کننده و دمایی پاسخگوی کاربر باشم صرف اینکه شما در فلان تاپیک فرمودید کارت AMD معرفی کنم!!
البته اونها فقط یک پیشنهاد هست. لزومی نداره کاربر حتما بخواد کارت انویدیا بخره. می تونه طبق علاقه ای که داره، کارت AMD انتخاب کنه و ما شمشیر زیر گردنشان نذاشتیم که یا انویدیا بخرن یا سرشان را از بدنشان جدا کنیم!!!
از نظر اقتصادی هم سود AMD و انویدیا یکسان هست. هرگز نمیشه گفت سود یکی بیشتر یا کمتر باشه.
در مورد چیپست A88X هم درسته. اما من AM3+ منظورم بود.
در مورد پردازنده هم به صورت کلی گفتم. نه فقط پاسخ به شما. چون زیاد پرسیدن و لینک اون پست رو میدم که یه نگاهی کلی به دلایلی کلی بندازن کاربران منتقد.
در مورد بحث تعصب هم به صورت کلی و مثال عرض کردم. نه شما.

Bookmarks