سسیستمی حذف نشده حسام جان و دیروز هنگام پابلیش هم همین سیستم ها بود . من الان توی بک آپ های قدیمی تر سایت هم چک کردم ، باز هم همیناست . اون رنج سیستمی معرفی نشده و یا توی ادیت های خیلی قبلی خودتون حذف شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خیلی عجیبه! قطعاً تو این رنج قیمت هم بوده سیستمی!! شاید اتفاقی تو ویرایشات حذف شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت یک سیستم تخصصی رندرینگ الان معرفی خواهد شد.
|
دوست عزیز الان سعی شده که سیستم ها بر اساس کاربردشون هم جدا بشند و دفت کنید سیستم های 5 ، 6 ، 7 و 8 میلیون معرفی شده برای گیمینگ مناسب هستند و توی رنج های مختلف اما اگر فکر میکنید توی رنج قیمت خاصی سیستم برای کاربری تخصصی خاصی معرفی شده حتماً بفرمایید پیشنهادتون را تا اضافه بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با معرفی از AMD ، کارت گرافیک های AMD که میبینید توی لیست هست اما پلتفرم های AMD دیده نمیشه فعلاً به دلایلی که حسام جان گفتند و قطعاً با فراگیر تر شدن APU های جدید AMD در بازار ایران به لیست اضافه میکنیم چون اون ها مشکلاتی که مطرح شده را کمتر دارند.
در ضمن بحث آپگرید شدن سیستم یکی از موضوعاتی هست که باعث میشه سمت AMD زیاد نریم یعنی کاربر اگه بخواد سیستمش را واقعاً قدرتمند کنه روی AMD گزینه های خوبی براش نیست در حالی که یک Z87 یا کلاً سری 8 اینتل که باشه طرف میتونه از یک سلرون استفاده کنه تا Core i7 4770K که برای 90% کاربری ها اعم از گیمینگ ، طراحی و ... کافیه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان این لیست با کمک و هم فکری شما عزیزان تکمیل و بهتر میشه ، پس منتظر نظراتتون کماکان هم هستیم و پیشنهاد آزاد آزاده ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (15-03-14), Hessam II (15-03-14), mahdi1995 (15-03-14), SajjadKhati (15-03-14)
البته سیستم های مبتنی بر apu amd و با بردهای خوب گیگابایت میتونه انتخاب خوبی باشه برای مصارف خانگی و مدیا سنتر . پیشنهاد میکنم روی این پلتفرم دقت نظر بیشتری داشته باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-03-14), SajjadKhati (15-03-14)
ممنون آقا حسام
اما من منظورم اصلا پردازنده (Cpu) های AMD نبود . خودمم به عدم بهره وری این cpu ها نسبت به اینتل شهادت میدم . هر چند تو قضیه ی Apu ها اونم نسل کاوری اش که هنوز به ایران نیومد ، نظرم کاملا فرق میکنه و از اکثر لحاظ ، کمبود ها و نقص های Cpu هاشو جبران کرد
خوب قیمت گرون محصولات AMD تو ایران ، یکیش برمیگرده به پیشنهادای فروشنده ها که گفته بودم قضیه شو گرون میشه و محصولی هم که گرون بشه ، ملومه تو گرفتن سود ، دست فروشنده رو باز میزاره و هر کس یه قیمتی میده و وضعیت از اینی که هست ، بدتر میشه که حاصلش میشه همین ایران که قیمت محصولات AMD اش اصلا قابل قیاس نیست با بازار جهانی
اما بازم اغلب کارتاش (نه همه) به صرفه تر از رقیب Nvidia اش تو ایران هه
شما هم تو تست هایی که عادلانه هست مثل toptech میبینید که تو ریزولیشن 1600*2560 که فقط تست این ریزولیشن هست که عادلانه هست (نه تست سایتایی مثل gpuboss که یه تست رو از یه سایت میگیره ، تست دیگه رو میخاد مقایسه کنه ، از یه سایت دیگه) که 290x حدود 300 تومن گرونتره بخاطر اینه که حتی تحت دایرکت ایکس 11 ، تو اغلب بازی ها ، 10 درصد قدرت بیشتری داره نسبت به 780 و این بجز حساب کردن فناوری جدید کارتای سری R AMD ینی منتل هه که اگه تحت منتل بخای حساب کنی ، حداقل بصورت پایه ، 10 درصد به قدرت اش اضافه میشه (این رقم تا 15 درصد هم قابل انتظاره) ینی تا اینجا با منتل حداقل 20 درصد از 780 قویتره و افزایش قدرت تا حتی 45 درصد هم وجود خواهد داشت در صورتی که cpu ای که انتخاب میشه نسبت به gpu ضعیف تر باشه که در این صورت ، با منتل ، gpu کار پردازشی و خوندن و نوشتن اطلاعات رو بصورت مستقیم از رم در کنار cpu انجام میده و کار پردازشی میکنه و باعث میشه (بسته به ضعف cpu) ، تا 45 درصد هم قدرتش بیشتر بشه حالا ما همون پایه ی 10 درصد هم بگیریم ، حداقل 20 درصد افزایش قدرت داره نسبت به 780 پس الکی گرون نشد
اگه منظورت 290 در مقابل 780 هه که هم قیمت ان ، بازم اگه به همون سایت مراجعه کنی ، میبینی که حتی 290 رو که با کارت مرجع تست کردن (کارت غیر مرجع نداشت) ، تقریبا ، 2 تا 5 در صد نسبت به Asus 780 ضعیفتر بود و من مطمئنم اگه با غیر مرجع مقایسه میشد ، 290 بازم از 780 سبقت میگرفت یا حداقل برابر میشد که بازم منتل رو هم حساب کنی باهاش (همون 10 درصد رو) ، بازم ، با اینکه قیمت برابر دارن ، 290 قویتر میشه
درباره ی 770 نسبت به 280x آره ، باهات موافقم و خودمم همین نظر رو دارم
و ...
در مورد 3 گزینه هم که گفتی ، درباره ی اولیش متوجه نشدم که چی گفتی؟ منظورت اینه که سری R AMD داره از چیپ و معماری GCN نسل قبل سری 7xxx استفاده میکنه که نسبت به Nvidia کارایی نداره؟ دقیق متوجه نشدم؟؟؟
درباره ی اسلات PCI-E 3 و ایناها هم گفتم که من cpu ی AMD رو قبول ندارم و میدونی خط تولید cpu هاشو بست و بجاش رو Apu ها تمرکز کرد که تو چیپ A88X اش قابلیت پشتیبانی از PCI-E 3 رو اضافه کرد
اینکه میگی تقاضا اغلب Nvidia هه ، من احتمال میدم که عمده فروش باشی چون این اغلب مغازه دارا و خرده فروشا ان که به مردم پیشنهاد میدن و از عمده فروشا جنس میخرن وگرنه اغلب کسایی که سیستم میخرن (مخصوصا اونایی که تازه کامپیوتر میخرن) ، فرق AMD و Nvidia رو نمیدونن که
آخرم بگم اونطور که گفتی ، من تعصب روی AMD ندارم . هر چیزی که بهتر باشه رو اون تعصب دارم . دیدی که گفتم 770 نسبت به 280x به صرفه تره بدون تعصب (البته نسبت به قیمت) و پردازنده های اینتل هم خیلی کاراتر از CPU های AMD ان
بازم ممنون که به انتقادا گوش کردی
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 15-03-14 انجام شده است
از همون لینکی که شما دادید می بینید که 290 تنها 3 فریم بهتر از 780 هست! خوشبختانه اخیراً هم قیمت 290 و 780 در کشور ما تقریباً مساوی شده. در اینجا حق با شماست.
اما کمی که بیشتر بررسی کنید، می بینید که منطقی تره 3 فریم نامحسوس رو فدای دمای بالای 290 نکنید! حداقل تا زمانی که معزل دمای 290 برطرف شه، کارت 780 می تونه بهترین انتخاب باشه.
در رزیولیشنی که فرمودید، قابل بررسی برای کاربرانی ایرانی نیست! در کشور ما فقط فول اچ دی و اچ دی ملاک هست! اصلاً کاری به سایر رزیولیشن ها نداریم!
مورد بعدی در مورد بنده هست که هرگز عمده فروش نبودم و همچنین منافع شخصی خود را در چنین وبسایت معتبری ابداً درگیر نخواهم کرد! حداقل از نظر وجدانی برام قابل پذیرش نیست و به دور از منطق می دونم. کما اینکه از نظر موجودی کارت های AMD حتی در حوزه ی رده بالاهاش، برای بنده مشکلی وجود نداره. مگر معزل ناموجودی کلی که در سراسر کشو حاکم هست.
حداقل با 6 سورس مستقیم و نماینده ی سازگار ارقام و ویستاپخش در ارتباط هستیم. این 6 نفر نداشته باشن، یقیناً هیچکجای ایران نخواهند داشت. مگر خرید قبلی و موجود در انبار که در کشور انگشت شمار هست. (البته این فقط در حوزه ی برند Asus هست. حالا از سایر برند ها فاکتور می گیریم.)
ضمناً بنده هرگز نمی تونم بخاطر صرفاً 3 فریم راهنمایی اشتباهی داشته باشم و چند وقت بعد از نظر سیستم خنک کننده و دمایی پاسخگوی کاربر باشم صرف اینکه شما در فلان تاپیک فرمودید کارت AMD معرفی کنم!!
البته اونها فقط یک پیشنهاد هست. لزومی نداره کاربر حتما بخواد کارت انویدیا بخره. می تونه طبق علاقه ای که داره، کارت AMD انتخاب کنه و ما شمشیر زیر گردنشان نذاشتیم که یا انویدیا بخرن یا سرشان را از بدنشان جدا کنیم!!!
از نظر اقتصادی هم سود AMD و انویدیا یکسان هست. هرگز نمیشه گفت سود یکی بیشتر یا کمتر باشه.
در مورد چیپست A88X هم درسته. اما من AM3+ منظورم بود.
در مورد پردازنده هم به صورت کلی گفتم. نه فقط پاسخ به شما. چون زیاد پرسیدن و لینک اون پست رو میدم که یه نگاهی کلی به دلایلی کلی بندازن کاربران منتقد.
در مورد بحث تعصب هم به صورت کلی و مثال عرض کردم. نه شما.
*MoJtAbA* (15-03-14), AMD>INTEL (15-03-14), SajjadKhati (15-03-14)
مگه فقط با یه بازی میسنجی اوستا حسام؟
اون لینک بازی ، مثال بود . 5 ، 6 تا بازی رو در نظر بگیر و میانگین بگیری ، میشه اون چیزی که من گفتم ینی کارت مرجع 290 نسبت به Asus 780 کمتر از 5 درصد ضعیف تر میشه (نه قویتر) که با Asus 290 (منظورم کارت غیر مرجع) حساب کنی حداقل قدرتشون با هم برابر میشن
اما چرا منتل رو حساب نمیکنی؟ هیش وقت ندیدم که منتل رو حساب کنی
میدونی که با اونکه منتل تو حالت آزمایشی شم هست (ینی احتمال باگ هم ازش میره) ، اغلب بازی های جدید ، ازش ساپورت میکنن چه برسه وقتی که نسخه ی نهایی اش بیاد (منظورم ساپورت بازی ها بود). اصلا مهمترین تغییر تو نسل جدید R AMD ، همین تغییر انقلابی منتل و بهبود معماری GCN بود (و به نظر من معماری GCN رو تو سری 7XXX زد که یه روزی به منتل برسه که کارتای گرافیکشم کنار cpu ها ، عمل پردازش و حساب های منطقی cpu رو بصورت مستقیم انجام بدن که به نفع هم گرافیک و هم کسی که cpu ضعیف داره بشه) وگرنه اگه قراره منتل رو حساب نکنی ، خوب سری 7xxx AMD رو سفارش بده که از 60 تا 100 تومن ارزونتر هست نسبت به این نسل جدید
آره دما 290X رو هم که قبلا گفتم ، نسبت به 780 خیلی زیاده (البته از دمای 290 خبر ندارم) . هر چند بازم AMD ادعا میکنه که تو این دما هم گرافیک رو جوری طراحی کردن که پایدار باشه اما بازم برا قطعات دیگه ضرر داره
مقایسه ی 290 و 290X ای که گفتم ، از لحاظ قدرت بود وگرنه تو همون پست اول گفتم که 290X از لحاظ دما مشکل داره
بابا منظورم از اون ریزولیشن ، این بود که دو تا گرافیک از Nvidia و AMD ، فقط تو اون ریزولیشن هه که عادلانه تست کردن مثلا تو بضی از کارتا (مثلا 290 در مقابل 780) ، ریزولیشن پایینی که از 290 تست کردن 900*1600 بود اما در حد همین ریزولیشن ، تو 780 ، 1050*1680 بود که مقایسه ی این دو با هم ناعادلانه هست و تنها ریزولیشنی که دقیق مثل هم ان ریزولیشن 1600*2560 هه (هر چند کارت های AMD با معماری GCN و حتی بدون منتل و تحت دایرکت ایکس ، هر چی ریزولیشن بالاتره میره و نیاز به قدرت cpu بیشتری میخاد ، قدرتش بخاطر همونی که گفتم اغلب اوقات بیشتر میشه چه برسه وقتی منتل رو باهاش حساب کنی) وگرنه آره، تو ایران حداکثر فول اچ دی کار میکنن
خب عزیز شما که از آی پی آی Mantle سخن به میون میارید، بد نیست نگاهی هم به DirectX 12 داشته باشید که پاسخ محکم انویدیا به رقیب دیرینه اش یعنی AMD بوده.
شما که دم از عدالت می زنید، می بایست Mantle رو با DirectX 12 که تا هفته ی آینده معرفی میشه، مقایسه کنید! نه با DirectX 11!!
*MoJtAbA* (15-03-14), AMD>INTEL (15-03-14), SajjadKhati (15-03-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من میمیرم برای عدالت .... سهامشو معلوم نشد کی میدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-03-14), SajjadKhati (15-03-14)
خوب گلپسر حسام ، اولا که ملوم نیست قدرت directx 12 چقدره
دوما حتی ما فرض میکنیم که خیلی قدرتمندتر از منتل باشه اصلا ، سری Geforce 7xx Nvidia که ازش ساپورت نمیکنه که . باید تو چیپ نسل بعدش (چه کارتای AMD و چه Nvidia) ساپورت کنن اما ما الان کارتای نسل R 2xx AMD و Geforce 7xx Nvidia رو داریم مقایسه میکنیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hessam II (15-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks