ممنون آقا حسام
اما من منظورم اصلا پردازنده (Cpu) های AMD نبود . خودمم به عدم بهره وری این cpu ها نسبت به اینتل شهادت میدم . هر چند تو قضیه ی Apu ها اونم نسل کاوری اش که هنوز به ایران نیومد ، نظرم کاملا فرق میکنه و از اکثر لحاظ ، کمبود ها و نقص های Cpu هاشو جبران کرد
خوب قیمت گرون محصولات AMD تو ایران ، یکیش برمیگرده به پیشنهادای فروشنده ها که گفته بودم قضیه شو گرون میشه و محصولی هم که گرون بشه ، ملومه تو گرفتن سود ، دست فروشنده رو باز میزاره و هر کس یه قیمتی میده و وضعیت از اینی که هست ، بدتر میشه که حاصلش میشه همین ایران که قیمت محصولات AMD اش اصلا قابل قیاس نیست با بازار جهانی
اما بازم اغلب کارتاش (نه همه) به صرفه تر از رقیب Nvidia اش تو ایران هه
شما هم تو تست هایی که عادلانه هست مثل toptech میبینید که تو ریزولیشن 1600*2560 که فقط تست این ریزولیشن هست که عادلانه هست (نه تست سایتایی مثل gpuboss که یه تست رو از یه سایت میگیره ، تست دیگه رو میخاد مقایسه کنه ، از یه سایت دیگه) که 290x حدود 300 تومن گرونتره بخاطر اینه که حتی تحت دایرکت ایکس 11 ، تو اغلب بازی ها ، 10 درصد قدرت بیشتری داره نسبت به 780 و این بجز حساب کردن فناوری جدید کارتای سری R AMD ینی منتل هه که اگه تحت منتل بخای حساب کنی ، حداقل بصورت پایه ، 10 درصد به قدرت اش اضافه میشه (این رقم تا 15 درصد هم قابل انتظاره) ینی تا اینجا با منتل حداقل 20 درصد از 780 قویتره و افزایش قدرت تا حتی 45 درصد هم وجود خواهد داشت در صورتی که cpu ای که انتخاب میشه نسبت به gpu ضعیف تر باشه که در این صورت ، با منتل ، gpu کار پردازشی و خوندن و نوشتن اطلاعات رو بصورت مستقیم از رم در کنار cpu انجام میده و کار پردازشی میکنه و باعث میشه (بسته به ضعف cpu) ، تا 45 درصد هم قدرتش بیشتر بشه حالا ما همون پایه ی 10 درصد هم بگیریم ، حداقل 20 درصد افزایش قدرت داره نسبت به 780 پس الکی گرون نشد
اگه منظورت 290 در مقابل 780 هه که هم قیمت ان ، بازم اگه به همون سایت مراجعه کنی ، میبینی که حتی 290 رو که با کارت مرجع تست کردن (کارت غیر مرجع نداشت) ، تقریبا ، 2 تا 5 در صد نسبت به Asus 780 ضعیفتر بود و من مطمئنم اگه با غیر مرجع مقایسه میشد ، 290 بازم از 780 سبقت میگرفت یا حداقل برابر میشد که بازم منتل رو هم حساب کنی باهاش (همون 10 درصد رو) ، بازم ، با اینکه قیمت برابر دارن ، 290 قویتر میشه
درباره ی 770 نسبت به 280x آره ، باهات موافقم و خودمم همین نظر رو دارم
و ...
در مورد 3 گزینه هم که گفتی ، درباره ی اولیش متوجه نشدم که چی گفتی؟ منظورت اینه که سری R AMD داره از چیپ و معماری GCN نسل قبل سری 7xxx استفاده میکنه که نسبت به Nvidia کارایی نداره؟ دقیق متوجه نشدم؟؟؟
درباره ی اسلات PCI-E 3 و ایناها هم گفتم که من cpu ی AMD رو قبول ندارم و میدونی خط تولید cpu هاشو بست و بجاش رو Apu ها تمرکز کرد که تو چیپ A88X اش قابلیت پشتیبانی از PCI-E 3 رو اضافه کرد
اینکه میگی تقاضا اغلب Nvidia هه ، من احتمال میدم که عمده فروش باشی چون این اغلب مغازه دارا و خرده فروشا ان که به مردم پیشنهاد میدن و از عمده فروشا جنس میخرن وگرنه اغلب کسایی که سیستم میخرن (مخصوصا اونایی که تازه کامپیوتر میخرن) ، فرق AMD و Nvidia رو نمیدونن که
آخرم بگم اونطور که گفتی ، من تعصب روی AMD ندارم . هر چیزی که بهتر باشه رو اون تعصب دارم . دیدی که گفتم 770 نسبت به 280x به صرفه تره بدون تعصب (البته نسبت به قیمت) و پردازنده های اینتل هم خیلی کاراتر از CPU های AMD ان
بازم ممنون که به انتقادا گوش کردی

Bookmarks