بهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس رضا سلطانی تویی!
تبریک میگم آقا 430 مبارکت باشه
بهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس رضا سلطانی تویی!
تبریک میگم آقا 430 مبارکت باشه
reza76622201 (28-06-09)
کاربر شهرسختافزار
آره منم. ممنونم دوست عزيز. قابل شما رو نداره. بگم واسه شما بفرستنش!؟ بي تعارف.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدرس رو تو PM فرستادم.دی....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم دوست عزیز شما لطف داری.
مبارکت باشه ایشالا چرخش براتون بچرخه.
reza76622201 (29-06-09)
کاربر شهرسختافزار
مبارکه رضا جان انشا اله موفقیت های بهتر ...
reza76622201 (29-06-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از لطفت دوست عزيز. همچنين واسه شما. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از مدیران و دست اندرکاران
من نهایت سعی خودم رو کردم و برای جوابها از تجربیات عینی خودم استفاده کردم
بازم تشکر............
reza76622201 (29-06-09)
کاربر شهرسختافزار
مشخصات تکمیلی به mosabeghe@shahrsakhtafzar.com فرستاده شد
با تشکر
reza76622201 (29-06-09)
سلام دوستان ___ به سلامتی مثل اینکه جواب ها هم اومده !!! لطفا جواب سوالات دوسانمون که برنده شدند رو بذارید ما هم ببینیم ___من خیلی امید داشتم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی برنده نشدم !!!
کاربر شهرسختافزار
اگر هم لطف کنید و بگید جوایز کی ارسال میشود هم ممنون میشویم.
مشخصات خیلی وقته که به ایمیل مورد نظر ارسال شده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks