پاسخ: مسابقه نوروز 88 شرکت اینده سیما (GREEN) و سایت شهر سخت افزار با جوایز ویژه
دوستان مسابقه بعدی انشا الله کی هست
مسابقه تابستانی ندارید
پاسخ: مسابقه نوروز 88 شرکت اینده سیما (GREEN) و سایت شهر سخت افزار با جوایز ویژه
با تشکر ويژه از مهندس عمراني. بالاخره توي عمرم يه بار برنده شدم. باورم نميشه. کاش هديش يه خونه 1000 متري بود توي ..... شوخي کردم. بازم ممنونم مهندس عمراني و مديران محترم و گل سايت شهر سخت افزار. من اطلاعاتم رو به ايميل ياد شده ارسال کردم. مي شه بفرمائيد کي دستم ميرسه!؟
نقل قول:
با تشکر ويژه از مهندس عمراني. بالاخره توي عمرم يه بار برنده شدم. باورم نميشه. کاش هديش يه خونه 1000 متري بود توي ..... شوخي کردم. بازم ممنونم مهندس عمراني و مديران محترم و گل سايت شهر سخت افزار. من اطلاعاتم رو به ايميل ياد شده ارسال کردم. مي شه بفرمائيد کي دستم ميرسه!؟
به
پس رضا سلطانی تویی!
تبریک میگم آقا 430 مبارکت باشه
نقل قول:
به
پس رضا سلطانی تویی!
تبریک میگم آقا 430 مبارکت باشه
آره منم. ممنونم دوست عزيز. قابل شما رو نداره. بگم واسه شما بفرستنش!؟ بي تعارف.
:11():
مبارکه رضا جان انشا اله موفقیت های بهتر ...
نقل قول:
آره منم. ممنونم دوست عزيز. قابل شما رو نداره. بگم واسه شما بفرستنش!؟ بي تعارف.
:11():
آدرس رو تو PM فرستادم.دی....
ممنونم دوست عزیز شما لطف داری.
مبارکت باشه ایشالا چرخش براتون بچرخه.
با تشکر از مدیران و دست اندرکاران
من نهایت سعی خودم رو کردم و برای جوابها از تجربیات عینی خودم استفاده کردم
بازم تشکر............
منم تبریک میگم به دوستان .
مشخصات تکمیلی به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] فرستاده شد
با تشکر
نقل قول:
مبارکه رضا جان انشا اله موفقیت های بهتر ...
ممنونم از لطفت دوست عزيز. همچنين واسه شما. :11():