پاسخ: مسابقه نوروز 88 شرکت اینده سیما (GREEN) و سایت شهر سخت افزار با جوایز ویژه
سلام دوستان ___ به سلامتی مثل اینکه جواب ها هم اومده !!! لطفا جواب سوالات دوسانمون که برنده شدند رو بذارید ما هم ببینیم ___من خیلی امید داشتم !!! :1. (28):ولی برنده نشدم !!!
پاسخ: مسابقه نوروز 88 شرکت اینده سیما (GREEN) و سایت شهر سخت افزار با جوایز ویژه
اگر هم لطف کنید و بگید جوایز کی ارسال میشود هم ممنون میشویم.
مشخصات خیلی وقته که به ایمیل مورد نظر ارسال شده است:whistle:
با سلام خدمت کاربران گرامی :11():
با وجود انتظار زیاد ما برای ارسال آدرس تمامی برندگان امسال مسابقه نوروزی شهر سخت افزار متاسفانه هنوز آدرسی از جناب آقای حسینی مقدم دریافت نکردیم . لذا امروز آدرس سایر برندگان را برای جناب آقای عمرانی ارسال کردیم و همچنان منتظر این دوست عزیز هستیم .
اگر از عزیزانی کسی ایشون را میشناسه لطف کنه و به ایشون خبر بده .
شاد باشید
شهریار :give_rose:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گرامی و همچنین مدریت محترم سایت :1. (23):
با عرض شرمندگی من همین امروز در حالی که میل رو چک میکردم که به نامه شما برخوردم.
متاسفانه من در حال حاظر مدارک مورد نیاز رو ندارم و فقط ادرس رو ارسال کردم.انشاالله در یکی دو روز اینده در صورت نیاز حتمی مدارک مورد نیاز رو اسکن و ارسال خواهم کرد.
از سایت خیلی خوب شهر سخت افزار و همچنین اسپانسر این مسابقه( شرکت اینده سیما) تشکر میکنم.:11():
به دوستان دیگرم هم که توانستند در این مسابقه مدارج خوبی رو کسب کنند تبریک میگویم :1. (10): و ارزوی موفقیت برای تمامی دوستان عزیز را دارم. :wink: