پاسخ: مسابقه نوروز 88 شرکت اینده سیما (GREEN) و سایت شهر سخت افزار با جوایز ویژه
من مادرم دبیر هست به اسم اون شرکت کردم .
پاسخ: مسابقه نوروز 88 شرکت اینده سیما (GREEN) و سایت شهر سخت افزار با جوایز ویژه
ببخشید دوستان خبری از نتایج نشد ؟
نقل قول:
ببخشید دوستان خبری از نتایج نشد ؟
دوست من ... نتایج در حال بررسی اولیه میباشند ... لطفا صبور باشید ... فکر میکنم که به دلیل نزدیک بودن جوابها به یکدیگر اعلام نتیجه مشکل به نظر برسه ... اینه که به نظر من طول کشیده ...!!! :1. (26):
سلام دوستان.راستش من طبق توضیحات صفحه اول فروم شرکت کردم و نام و شماره شناسنامه و... رو ننوشتم.مشکلی که پیش نمیاد؟
نقل قول:
سلام دوستان.راستش من طبق توضیحات صفحه اول فروم شرکت کردم و نام و شماره شناسنامه و... رو ننوشتم.مشکلی که پیش نمیاد؟
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد در صورتی که جزو برندگان باشید بهتون ایمیل میزنیم . :1. (21):
نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد در صورتی که جزو برندگان باشید بهتون ایمیل میزنیم . :1. (21):
آقا شهریار هنوز مشخص نشده؟
کسی جواب نداد پس نتایج چی شد؟
دوست عزیز نزدیک به 400 شرکت کننده وجود داره ! برای داوری درست باید تک تک این ها را کامل خوند و طبیعی هست که تا الان داوری اولیه به اتمام نرسیده . :give_rose:
نقل قول:
دوست عزیز نزدیک به 400 شرکت کننده وجود داره ! برای داوری درست باید تک تک این ها را کامل خوند و طبیعی هست که تا الان داوری اولیه به اتمام نرسیده . :give_rose:
ممنون آقا شهریار
فکر نمیکردم این قدر شرکت کننده وجود داشته باشه
راستی یه سوال:
جوابها رو مهندس عمرانی عزیز هم میبینه یا فقط شما و گروهتون تصحیح میکنید؟
ببینید 400 نفر شرکت کردند که 50 درصدشون جواب کامل دادند و داوری نهایی میشند ازین بین ما یک داوری اولیه میکنیم و داوری نهایی با خود جناب عمرانی هست که طراح سوالات هستند و بهتر از بقیه میتونند برنده نهایی را انتخاب کنند . :give_rose: