پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
خوب تو این چند روز تعطیلی برای تفریح و عوض کردن حال و هوا هم که شده یه تست گرفتم این سی پی یو از بین 90 تا 640و630 دستچین شده
پارسال عید WR پردازنده q9550 و امسال عید هم p4 640 و این هم 3 تا WR برای SSA
نقل قول:
خوب تو این چند روز تعطیلی برای تفریح و عوض کردن حال و هوا هم که شده یه تست گرفتم این سی پی یو از بین 90 تا 640و630 دستچین شده
پارسال عید WR پردازنده q9550 و امسال عید هم p4 640 و این هم 3 تا WR برای SSA
عالی هست پسر ترکوندی :love::Love-ssa~! (1)::give_rose:
انشالله بعد از عید یک پارتی درست حسابی میزاریم و دنیا رو میترکونیم :give_rose::lol::Love-ssa~! (1):
میگم ترانزیت برداشتید
:lol::lol:
خوب امروز داشتم صفحه hwbot رو نگاه میکردم که متوجه شدم رتبه تیم از پله 54 به پله 48 دنیا تغیر پیدا کرده.:love::Love-ssa~! (1):
و امروز هم یکی از اورکلاکر های حرفه ای ایران هم به جمع تیم شهر سخت افزار پیوستند . از آقا فرجام گل برای پیوستن به تیم تشکر میکنم :Love-ssa~! (1):
یک سری تست جدید به استفاده از 5960X و Gigabyte X99 SOC Champion , Gigabyte X99-Gaming G1 WiFi صورت گرفت که منجر به شکسته شدن تعدادی از رکورد های R7 260X شد.
HTML Code:
http://hwbot.org/submission/2924402_armannaddafi_3dmark11___performance_radeon_r7_260x_9257_marks
چندتا کارت گرافیک دیگه دارم که به زودی روی این CPU تست میکنم.
به این نکته هم اشاره کنم که مادربرد SOC Champion از لحاظ تنظیمات آورکلاک ، پایداری و......نسبت به مادربرد های هم رده خودش واقعا برتره ، مخصوصا در قسمت آورکلاک کردن کش CPU که در سری X99 با نام UNcore شناخته میشه نسبت به G1 Gaming و سایر برند ها یه سر گردن بهتر عمل میکنه.
نقل قول:
یک سری تست جدید به استفاده از 5960X و Gigabyte X99 SOC Champion , Gigabyte X99-Gaming G1 WiFi صورت گرفت که منجر به شکسته شدن تعدادی از رکورد های R7 260X شد.
HTML Code:
http://hwbot.org/submission/2924402_armannaddafi_3dmark11___performance_radeon_r7_260x_9257_marks
چندتا کارت گرافیک دیگه دارم که به زودی روی این CPU تست میکنم.
به این نکته هم اشاره کنم که مادربرد SOC Champion از لحاظ تنظیمات آورکلاک ، پایداری و......نسبت به مادربرد های هم رده خودش واقعا برتره ، مخصوصا در قسمت آورکلاک کردن کش CPU که در سری X99 با نام UNcore شناخته میشه نسبت به G1 Gaming و سایر برند ها یه سر گردن بهتر عمل میکنه.
عالی هست آرمان جان
منتظر تست های شما هستیم
رکورد سوم 3Dmark Vantage کارت R9 290 در حالت Crossfire :
HTML Code:
http://hwbot.org/submission/2927947_armannaddafi_3dmark_vantage___performance_2x_radeon_r9_290_70060_marks
نقل قول:
رکورد سوم 3Dmark Vantage کارت R9 290 در حالت Crossfire :
HTML Code:
http://hwbot.org/submission/2927947_armannaddafi_3dmark_vantage___performance_2x_radeon_r9_290_70060_marks
عالی هست آرمان جان
:Love-ssa~! (1)::love::give_rose:
1 :تعداد فایل پیوست
با سلام خدمت دوستان شهر سخت افزار
امروز داشتم صفحه Hwbot رو چک میکردم متوجه یک اتفاق خوب و عالی شدم . اون اتفاق خوب و عالی رسیدن تیم شهر سخت افزار به رتبه 45 دنیا و رتبه اول تیم در ایران هست :love::love::love::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک تشکر ویژه هم از دوستان بخصوص آقا فرجام ، آقا آرمان ، آقا مهدی داشته باشم . انشالله منتظر باشید من هم به جمعتون اضافه میشم و تست میزنم :love::lol::Love-ssa~! (1):
خوب این هم یکسری تست خوشگل و شیک که دیروز زده شد
یک تشکر از آقا فرجام داشته باشم بابت تست های خوبشون :give_rose:
یک خبر خوب هم اینکه رتبه تیم به یک پله بالاتر ارتقا پیدا کرد و به رتبه 44 دنیا دست پیدا کردیم :Love-ssa~! (1):