پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
سلام آقا شهریار من موقعی که می خوام نتایج خودم رو ثبتش کنم یه یه صفحه باز می شه که کلی ازم سوال می کنه. منم زیاد انگلیسیم خوب نیست. میشه کمک کنید؟
ببخشیدا من یه کم مبتدی ام انشاااا.. راه می افتم.
خیلی سخته فقط یه شماره شاسی خودم و ازم نخواستش!!!!!!!! خجالت نمی کشیدن اونم می خواستن!!!
کسی می تونه کمک کنه؟
نقل قول:
سلام آقا شهریار من موقعی که می خوام نتایج خودم رو ثبتش کنم یه یه صفحه باز می شه که کلی ازم سوال می کنه. منم زیاد انگلیسیم خوب نیست. میشه کمک کنید؟
ببخشیدا من یه کم مبتدی ام انشاااا.. راه می افتم.
خیلی سخته فقط یه شماره شاسی خودم و ازم نخواستش!!!!!!!! خجالت نمی کشیدن اونم می خواستن!!!
کسی می تونه کمک کنه؟
یه تصویر از اون صفحه بزارید لطفا
:cool:
ببینید همون صفحهکهازم در مورد سخت افزارم می پرسید رو می گم.البته به لطف اقا شهریار که فکر کنم قبلا یه پست در همین موضوع داده بودن جوابم رو گرفتم . ممنون از شما
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
طی این شش سال فعالیت شهر سخت افزار و موازی باهاش تیم اورکلاکینگش که اولین تیم اورکلاکینگ ایران هست ، هیچ گاه دوست نداشتیم ناعادلانه فعالیت کنیم و این قضیه تا جایی پیشرفته که حتی گاهی با کاربران خودمون هم برخورد های شدیدی کردیم ...
امروز یکی از مدیران سایت HWBOT در رابطه با دو نتیجه CPU-Z دو اورکلاکر خیلی خوب شهر سخت افزار یعنی معین و نیما عزیز گزارشی به دستمون رسیده که قبل از هر صحبتی در موردش نتایج را اینجا قرار میدیم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب خداراشکر دوست عزیزی که این نتایج را مشکوک میدونستند خوشبختانه یا متاسفانه ایرانی و پوریا جان هست ( poorya_user ) . ایشون حالا به هر دلیلی مثل اینکه به این نتایج مشکوک بودند و من تصمیم گرفتم با اینکه HWBOT اخطاری نداده و صرفاً سوال کرده ، موضوع را کاملاً در تاپیکی عمومی که همه عزیزان بهش دسترسی دارند ، شفاف کنم تا صحبتی پشت سرمون نمونه .
برای این موضوع برای پوریا عزیز و سایر دوستانی که ممکنه مشکوک باشند که این نتایج آیا Share هست یا خیر حل بشه به اینجا برید :
ما با حمایت آواژنگ سه عدد مادربرد Z77X-UD3H در شهر سخت افزار داریم که یکی از اون ها برای تست بد Review و دو تای دیگر برای اورکلاکینگ استفاده میشه و تصاویر تاپیک هر چند گویای همه چیز هست و مشخصه که قطعات از رم و گرافیک گرفته تا مادربرد متفاوتند باز هم در صورتی که با عکس و صحبت های بنده و تاپیکی که بالا لینک دادم شک بر طرف نشد برای این دوست عزیزمون ، بفرمایید تا عکس های بیشتری خدمتتون بدیم ...
بر عکس باور عمومی این روز های جامعه اورکلاکینگ کشور ،شک کردن و مشکوک بودن به نظرم حق هر کسی هست و مشکلی شهر سخت افزار با این موضوع نداره هر چند که قشنگ تر هست این صحبت با توجه به ارتباطی که هست به خودمون توی شهر سخت افزار گفته بشه و نیازی بهHWBOT نیست اگر هدف همه ما ( که قطعاً همینه ) جامعه بهتره ....
شـــاد باشید ... :give_rose:
من هم تبریک میگم ....
ایشالا رکورد 2 هسته ای گلوبال بزنید
درود بر جناب بارانی عزیز و تیم شهر سخت افزار.
ابتدا به ساکن ، هر گونه ریپورت رو از جانب خودم و تیم لیون رد می کنم. اعضا لیون اجازه ندارند سابمیت های ایرانی ها رو ریپورت کنند.:give_rose:
بحثی به وجود آمده بود در رابطه با 2 قطعه از قطعات بچه های لیون کامپیوتر. یکی از مدیران محترم HWbot ، به سابمیت های ما مشکوک بودند که موضوع حل و فصل شد. در پیغام هایی که بین ما رد و بدل شد، بنده مثال هایی رو برای ایشون آوردم ، که حتی 2 مورد دیگه از تیم دیگری هم در مثال های بنده بود و تنها به این موارد اشاره کوچکی کردم که اگر سابمیت های ما مورد شک قرار گرفته ، تنها ما نیستیم و موارد مشابهی هم هستند (نه اینکه کسی رو متحم کنیم) مسلماً نه ما و نه شما sharing نداشتیم. حتی به موارد خارجی ها هم اشاره شده بود.
بنده بعد از رد و بدل شدن این پیغام ها ، از مدیر محترم درخواست کردم اجازه دهند بنده پیغام ها رو در لیون به صورت پابلیک در بیارم ، که ایشون موافق نبودند تا متن پیغام پابلیک بشه (اگر هم موافقت می کردند بنده حتماً چون اشاره ای کرده بودم با دوستانی که نامشون آورده شده بود هماهنگی می کردم) به همین شکل شما هم می تونستید با بنده در پیغام خصوصی در ارتباط باشید.:give_rose:
حالا جالبه که ایشون نام فردی رو که به ما مشکوک بودند رو نیاوردند ولی مثل اینکه شما پارتی بازی کردید و اسم ما رو بهتون گفتند :1. (35):
ما به هیچ عنوان ریپرتی ندادیم و این موارد رو فقط به عنوان نمونه هایی بیان کردیم. ثبت با فاصله زمانی 20 دقیق ، یک مادربرد یکسان ، کارت گرافیک یکسان و عدم سابمیت SuperPi و Pifast در فرکانس نزدیک به فرکانس ولید از طرف معین عزیز می تونست عواملی باشه که فقط شخص بنده رو به این سابمیت کمی مشکوک کنه (نه اینکه sharing وجود داشته ، تنها به واسته دارا بودن پتانسیل) و فقط اون رو بین خودم و مدیر امین Hwbot تنها به عنوان نمونه ای چندین سابمیتی که می شد بهش تنها اشاره کرد ، اشاره کنم. (با حفظ احترام خدمت معین عزیز)
بازهم اشاره می کنم به هیچ عنوان قصد تخریب فرد یا افرادی رو نداشتیم.
I hope there is no harsh feeling :give_rose:
با آرزوی موفقیت روز افزون.
بنده خدا نیما و معین. من به شخصه پیش نمیا بودم. ان قدر زحمت کشید روی این تست و لم گیری از z77 که....
آرزوی موفقیت برای جفتشون...
نقل قول:
درود بر جناب بارانی عزیز و تیم شهر سخت افزار.
ابتدا به ساکن ، هر گونه ریپورت رو از جانب خودم و تیم لیون رد می کنم. اعضا لیون اجازه ندارند سابمیت های ایرانی ها رو ریپورت کنند.:give_rose:
بحثی به وجود آمده بود در رابطه با 2 قطعه از قطعات بچه های لیون کامپیوتر. یکی از مدیران محترم HWbot ، به سابمیت های ما مشکوک بودند که موضوع حل و فصل شد. در پیغام هایی که بین ما رد و بدل شد، بنده مثال هایی رو برای ایشون آوردم ، که حتی 2 مورد دیگه از تیم دیگری هم در مثال های بنده بود و تنها به این موارد اشاره کوچکی کردم که اگر سابمیت های ما مورد شک قرار گرفته ، تنها ما نیستیم و موارد مشابهی هم هستند (نه اینکه کسی رو متحم کنیم) مسلماً نه ما و نه شما sharing نداشتیم. حتی به موارد خارجی ها هم اشاره شده بود.
بنده بعد از رد و بدل شدن این پیغام ها ، از مدیر محترم درخواست کردم اجازه دهند بنده پیغام ها رو در لیون به صورت پابلیک در بیارم ، که ایشون موافق نبودند تا متن پیغام پابلیک بشه (اگر هم موافقت می کردند بنده حتماً چون اشاره ای کرده بودم با دوستانی که نامشون آورده شده بود هماهنگی می کردم) به همین شکل شما هم می تونستید با بنده در پیغام خصوصی در ارتباط باشید.:give_rose:
حالا جالبه که ایشون نام فردی رو که به ما مشکوک بودند رو نیاوردند ولی مثل اینکه شما پارتی بازی کردید و اسم ما رو بهتون گفتند :1. (35):
ما به هیچ عنوان ریپرتی ندادیم و این موارد رو فقط به عنوان نمونه هایی بیان کردیم. ثبت با فاصله زمانی 20 دقیق ، یک مادربرد یکسان ، کارت گرافیک یکسان و عدم سابمیت SuperPi و Pifast در فرکانس نزدیک به فرکانس ولید از طرف معین عزیز می تونست عواملی باشه که فقط شخص بنده رو به این سابمیت کمی مشکوک کنه (نه اینکه sharing وجود داشته ، تنها به واسته دارا بودن پتانسیل) و فقط اون رو بین خودم و مدیر امین Hwbot تنها به عنوان نمونه ای چندین سابمیتی که می شد بهش تنها اشاره کرد ، اشاره کنم. (با حفظ احترام خدمت معین عزیز)
بازهم اشاره می کنم به هیچ عنوان قصد تخریب فرد یا افرادی رو نداشتیم.
I hope there is no harsh feeling :give_rose:
با آرزوی موفقیت روز افزون.
ممنون بابت پاسختون :give_rose:
بحث اسم نیست ، شما گفتید نتایج این ها مشکوک هست حالا طی هر جریانی که من دقیق در اون نیستم ، اون مدیر HWBOT به ما گفتند که آقا اثبات کنید که Share نیست ==> شما گزارش دادید غیر مستقیم ! و مدیران HWBOT پارتی بازی یا ... نکردند بلکه صرفاً موردی که شما گزارش کردید را خواستند رفع ابهام کنند و وظیفه خودشون را انجام دادند .
پوریا جان اینکه به شما بیایند بگند نتیجه شما فلان هست در جواب بگید نتیجه بقیه تیم های ایرانی هم این شکلیه ، مشابه دبستان هست که به شما معلم بگه چون صحبت می کنید 1 نمره ازتون کم می کنم سر کلاس ؛ شما در جواب بگید آقا اجازه ! من صحبت نمی کنم ولی اگه این صحبت کردنه ! دوستام را ببینید ! اونام دارند صحبت میکننا !!! از اونام کم کنید خب ! این حرکت انصافاً درسته ؟ :1. (35):
باید در جهتی حرکت کنیم که آینده بهتری داشته باشیم نه به صرف ظاهر سازی بلکه از باطن هم بخوایم ؛ این را خطاب به خودم هم عرض میکنم ...
اما اصل موضوع یعنی شک شما که عرض کردم برخلاف باور عمومی ما به هیچ عنوان ناراحت نشدیم و حق طبیعی شماست که شک کنید ! اصلاً یکی از دلایل پیشرفت بشری از نظر فکری و علمی قطعاً همین شک کردن هست .
در این رابطه شما تاپیک بالا را دیدید و با عکس ها و صحبت هاش ؟ بی تعارف ، شکتون برطرف شد پوریا جان ؟ اگه نشده تا مدرک های بیشتری خدمت شما ارائه کنیم تا صحت اینکه مادربرد ها 3 تا و حتی کارت گرافیک ها متفاوت هست و ... رفع ابهام بشه .
شاد باشید :give_rose:
نقل قول:
ممنون بابت پاسختون :give_rose:
بحث اسم نیست ، شما گفتید نتایج این ها مشکوک هست حالا طی هر جریانی که من دقیق در اون نیستم ، اون مدیر HWBOT به ما گفتند که آقا اثبات کنید که Share نیست ==>
شما گزارش دادید غیر مستقیم ! و مدیران HWBOT پارتی بازی یا ... نکردند بلکه صرفاً موردی که شما گزارش کردید را خواستند رفع ابهام کنند و وظیفه خودشون را انجام دادند .
پوریا جان اینکه به شما بیایند بگند نتیجه شما فلان هست در جواب بگید نتیجه بقیه تیم های ایرانی هم این شکلیه ، مشابه دبستان هست که به شما معلم بگه چون صحبت می کنید 1 نمره ازتون کم می کنم سر کلاس ؛ شما در جواب بگید آقا اجازه ! من صحبت نمی کنم ولی اگه این صحبت کردنه ! دوستام را ببینید ! اونام دارند صحبت میکننا !!! از اونام کم کنید خب ! این حرکت انصافاً درسته ؟
باید در جهتی حرکت کنیم که آینده بهتری داشته باشیم نه به صرف ظاهر سازی بلکه از باطن هم بخوایم ؛ این را خطاب به خودم هم عرض میکنم ...
اما اصل موضوع یعنی شک شما که عرض کردم برخلاف باور عمومی ما به هیچ عنوان ناراحت نشدیم و حق طبیعی شماست که شک کنید ! اصلاً یکی از دلایل پیشرفت بشری از نظر فکری و علمی قطعاً همین شک کردن هست .
در این رابطه شما تاپیک بالا را دیدید و با عکس ها و صحبت هاش ؟ بی تعارف ، شکتون برطرف شد پوریا جان ؟ اگه نشده تا مدرک های بیشتری خدمت شما ارائه کنیم تا صحت اینکه مادربرد ها 3 تا و حتی کارت گرافیک ها متفاوت هست و ... رفع ابهام بشه .
شاد باشید :give_rose:
درود مجدد.
جناب بارانی شاید درست نباشد من دیگر پستی بزنم ولی شما مدیر با سیاستی هستید و می دونید این حرفها باعث افزایش تنش و خدچه در روابط می شه. ما همیشه دست دوستیمون به سوی همه دراز هستش و فکر می کنم اگر ما مدیران کمی احتیاط بکنیم بدها مشکلات کوچک تبدیل به معضل نمی شند. اگر مشکلی باشه به صورت خصوصی باهم مطرح کنیم بهتر هستش.
شما وقتی از متن و لهن پیغام بنده اطلاعی ندارید نباید یک طرفه به قاضی برید !!! ما شما رو متهم به چیزی نکردیم ، پس سعی در اثبات چیزی نداشته باشید. اگر مایل به ادامه بحث هستید من درخواست دارم در پیغام خصوصی با همدیگه در ارتباط باشیم. اگر هم می خواهید شفاف سازی بشه ، از همون مدیر محترم بخواهید اجازه بدند متن کل اون پیغام رو پابلیک کنم شاید شفاف سازی بشه !!!
نقل قول:
درود مجدد.
جناب بارانی شاید درست نباشد من دیگر پستی بزنم ولی شما مدیر با سیاستی هستید و می دونید این حرفها باعث افزایش تنش و خدچه در روابط می شه. ما همیشه دست دوستیمون به سوی همه دراز هستش و فکر می کنم اگر ما مدیران کمی احتیاط بکنیم بدها مشکلات کوچک تبدیل به معضل نمی شند. اگر مشکلی باشه به صورت خصوصی باهم مطرح کنیم بهتر هستش.
شما وقتی از متن و لهن پیغام بنده اطلاعی ندارید نباید یک طرفه به قاضی برید !!! ما شما رو متهم به چیزی نکردیم ، پس سعی در اثبات چیزی نداشته باشید. اگر مایل به ادامه بحث هستید من درخواست دارم در پیغام خصوصی با همدیگه در ارتباط باشیم. اگر هم می خواهید شفاف سازی بشه ، از همون مدیر محترم بخواهید اجازه بدند متن کل اون پیغام رو پابلیک کنم شاید شفاف سازی بشه !!!
:11():
از اون جایی که روی نوشتار ممکن بود کج فهمی ایجاد بشه تلفنی پیگیری کردیم ...
صحبت هامون با پوریا عزیز به را دو قسمت تقسیم میکنم :
- در رابطه با شک در مورد قطعات مثل اینکه خداراشکر حل شده و من پشت تلفنم گفتم جریان را و قضیه حل هست .
- در رابطه با گزارش هم اصلاً هیچ نیازی به اینکه ما بدونیم یا بخوایم بدونیم چی گفتند نیست. نکته مهم قضیه این بود که بالاخره اسمی از ما برای "مشکوک" ( نه Share ) بودن برده شده بود که پشت تلفن پوریا عزیز هم قبول داشتند که بهتر بود این کار انجام نمیشد چون درسته که ایشون میگفتند Private بوده جریان ولی مانند این هست که در همون مثال بالا بگیم شما در زنگ تفریح برید بگید . مدیران HWBOT هم قبلاً به نتایج ما سوالی نداشتند ولی پیدا کردند با این لینکی که پوریا عزیز داده بودند و خب حل شد قضیه مثل اینکه .
شاد باشید . :give_rose: