هوس کردم دوباره Q9550 بزنم به بدن یادش بخیر چقدر با اون بیچاره ور رفتم با واترچیلر یادش بخیر جوونی :1. (28):
Printable View
هوس کردم دوباره Q9550 بزنم به بدن یادش بخیر چقدر با اون بیچاره ور رفتم با واترچیلر یادش بخیر جوونی :1. (28):
اینو پیدا کردم چقدر خاطرات زنده شد :دی
فکر کنم دچار بحران میانسالی شدم :1. (27):
بحران نیست . من هم گاهی هوس میکنم دوباره شروع کنم . ولی وقتش رو ندارم . دائم در حال هویه کاری قطعات هستم . :lol:نقل قول:
ایولا آقا وحید :great:نمیدونستم از این قشنگا داری :Love-ssa~! (1):نقل قول:
مکسش دمایی که می تونه برسه چقدر و لودش چی تو لود چقدره ؟
مخلصم داداش
تا جایی که حافظه یاری میده چند تا محفظه برای روی پردازنده درست کردم تا بالاخره یکی تونست به دمای -25 برسه اما مشکلی که داشتم این بود که وقتی پردازنده میرفت تو لود سنگین دیگه خنک کننده توانایی نداشت که به پردازنده سرمای درست حسابی بده و دمای پردازنده تا 60 درجه میرسید به همین خاطر سیستم خنک کننده فاز چنج تبدیل شد به واتر چیلر با بلاک استاندارد واترکولینگ زالمان که تونستم روی -15 درجه تو لود سنگین ثابت نگهش دارم
ولی خیلی سر و صدا داشت برای اون زمانی خوب بود که اتاق جداگانه داشتم خونه پدری و در اتاق میبستم و کسی هم کاری به کارت نداشت :1. (35):
وحید جان عکس نزدیکتر بگذار بهره معنوی و اخروی ببریم .:1. (23)::11():نقل قول:
:give_rose:
این هم چند تا عکس دیگر البته از واترچیلر بود که اون زمان باهاش تست میگرفتم روی Q9550
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام برو بچ.
سلام
مسابقه ای همایشی نمایشگاهی هیچی نیست که یکم خوش بگذره؟؟؟:1. (27): کسی پاسخگو نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقت آزاد پیدا کردیم در حالت نرمال سیستم را کمی ویندوز جدید نصب کردیم و تست گرفتیم و در HWBOT هم ثبت کردم فقط جهت شروع حرکت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:give_rose:
سلام کسی چرا اینجا نمیاد سری بزنه؟؟؟؟ :1. (28):