پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
کم کم دارم قاطی میکنم والا دارم 2 به شک میشم خداییش
میرم HWBOT رکوردهای جدید مردم رو میبینم میگرخم مخصوصاً این سری 4930 4960 اینتل خیلی خوفناکه خداییش
ما هی میخواییم برگردیم هی بالا پایین میکنیم اصلاً میبینم نه اونقدر بودجه دارم که بخواهم مثلاً رمپیج بلک ادیشن بخرم یا 4960x نه میتونم به رکورد با فرکانس 5000 راضی بشم اصلاً کرم وجودیم نمیخوابه اینجوری
من نمیدونم یکی یک کاری برامون بکنه کم کم دیوانه که بودم کلاً میدمش اجاره راحت بشم :1. (27): :1. (27): :1. (27):
نقل قول:
میرم HWBOT رکوردهای جدید مردم رو میبینم میگرخم مخصوصاً این سری 4930 4960 اینتل خیلی خوفناکه خداییش
ما هی میخواییم برگردیم هی بالا پایین میکنیم اصلاً میبینم نه اونقدر بودجه دارم که بخواهم مثلاً رمپیج بلک ادیشن بخرم یا 4960x نه میتونم به رکورد با فرکانس 5000 راضی بشم اصلاً کرم وجودیم نمیخوابه اینجوری
من نمیدونم یکی یک کاری برامون بکنه کم کم دیوانه که بودم کلاً میدمش اجاره راحت بشم :1. (27): :1. (27): :1. (27):
الان با این قیمت دلار بودجه هنگفت میخواد برای تهیه قطعات
نقل قول:
خوب وحید جان بزن تو کار old school منظورم 775 هست هر چند اونم الان دردسر ساز شده با نایاب شدن قطعاتش ولی خوب شما که خودت استادی پستهاتون رو تو XS مطالعه کردم
در هر صورت هم اقتصادیتر هست هم امتیازاتش فرقی نمی کنه چه شما با 4690 امتیاز بگیری چه با 5200 ،می دونی چی می گم که چه با 8600GT امتیاز بگیری چه با titan تازه امتیازاتی هم که با این سخت افزار جدید می گیری معمولا گلوبالش مطرح که با اومدن سری های بعدی همش می شه باد هوا :whistle:
راستی 8120 رو چی کار کردی آخر ؟چطوریاست روایر چه فرکانسی می زنه ؟ می خوای اول بزن همون رو ناکار کن تا ببینیم چی می شه :lol:
باتشکر:give_rose:
دیگه قبل سربازی آخرین رکورد هست:Love-ssa~! (1):
نتیجه خوبیه ولی خیلی خیلی بهتر می شد اگر RE یا p5e3 داشتم اصلا این مادربرد نمی کشید بیشتر از این در صورتی که خودم می تونم گارانتی کنم با برد خوب +700 تا FSB می زنه pwm این برد هم اصلا با ولتاژ بالای 1.9 مشکل داره در کل برای زدن رکورد های superpi و pifastو رکورد فرکانس باید برد بهتر داشته باشم خداییا یه p5e3 برسون :merci:
از شهریار و معین عزیز هم تشکر می کنم، پات رم خیلی خوب بود اگر نبود امکان دادن ولتاژ 2.7 برای رم ها ممکن نبود تشکر ویژه می کنم شهریار جان و امیدوارم کمی از زحمات شما رو بتونم جبران کنم :11():
و در آخر هم امیدوارم مهدی عزیز که این روزها وضعیت جسمانی خوبی ندار هر چه زودتر بهبود پبدا کنن و سلامتی خودش رو بدست بیار هر چه سریعتر (مهدی جان فقط به عشق خودت این رکورد ها):give_rose:
واقعا عالیه تبریک میگم بهت خیلی خوشحال شدم از دیدن رکوردت
حالا اون یارو چی میگه پایین یکی از ثبت هات؟؟؟؟
نقل قول:
دیگه قبل سربازی آخرین رکورد هست:Love-ssa~! (1):
نتیجه خوبیه ولی خیلی خیلی بهتر می شد اگر RE یا p5e3 داشتم اصلا این مادربرد نمی کشید بیشتر از این در صورتی که خودم می تونم گارانتی کنم با برد خوب +700 تا FSB می زنه pwm این برد هم اصلا با ولتاژ بالای 1.9 مشکل داره در کل برای زدن رکورد های superpi و pifastو رکورد فرکانس باید برد بهتر داشته باشم خداییا یه p5e3 برسون :merci:
از شهریار و معین عزیز هم تشکر می کنم، پات رم خیلی خوب بود اگر نبود امکان دادن ولتاژ 2.7 برای رم ها ممکن نبود تشکر ویژه می کنم شهریار جان و امیدوارم کمی از زحمات شما رو بتونم جبران کنم :11():
و در آخر هم امیدوارم مهدی عزیز که این روزها وضعیت جسمانی خوبی ندار هر چه زودتر بهبود پبدا کنن و سلامتی خودش رو بدست بیار هر چه سریعتر (مهدی جان فقط به عشق خودت این رکورد ها):give_rose:
بسیار بسیار عالی، خیلی خیلی باعث خوشحالی هست که نتایجتون داره ثمره میده و قطعاً در این میان اگه کمکی هم ما بتونیم بکنیم دریغ نمیکنیم. :give_rose:
نقل قول:
واقعا عالیه تبریک میگم بهت خیلی خوشحال شدم از دیدن رکوردت
حالا اون یارو چی میگه پایین یکی از ثبت هات؟؟؟؟
مرسی وحید جان، والا چیز خاصی نمی گه می گه چرا اینقدر افیشنسی بالاست .:Love-ssa~! (1):
والا ما هم موندیم چی بگم به این زیون بسته هر چی هم می گم حرف خودش رو می زنه کافی رکورداشون رو بزنی سریع شروع می کنن به ایراد گرفتن . ریپورت هم داده ولی فکر نمی کنم راه به جایی ببره حالا خوبه رو ایر هم بالای 3 درصد افیشنسی بهتری دارم از این یارو :love:
نقل قول:
بسیار بسیار عالی، خیلی خیلی باعث خوشحالی هست که نتایجتون داره ثمره میده و قطعاً در این میان اگه کمکی هم ما بتونیم بکنیم دریغ نمیکنیم. :give_rose:
مرسی شهریار جان باز هم عرض می کنم ما هر چی داریم از لطف بی دریغ شما و دیگر اورکلاکرهای خوبه SSA هست .:11():
بخاطره تجربه ای که دارید می پرسم شهریار جان آیا من باید در مورد این ریپورت های بی مورد نگران باشم ؟
2 :تعداد فایل پیوست
امروز عکس های مسابقه اول گیگابایت توسایت آواژنگ سال 87 رو نگاه میکردم . با مادربردهای P45 گیگابایت رکوردثبت میکردیم . یادش بخیر .:11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
مرسی وحید جان، والا چیز خاصی نمی گه می گه چرا اینقدر افیشنسی بالاست .:Love-ssa~! (1):
والا ما هم موندیم چی بگم به این زیون بسته هر چی هم می گم حرف خودش رو می زنه کافی رکورداشون رو بزنی سریع شروع می کنن به ایراد گرفتن . ریپورت هم داده ولی فکر نمی کنم راه به جایی ببره حالا خوبه رو ایر هم بالای 3 درصد افیشنسی بهتری دارم از این یارو :love:
مرسی شهریار جان باز هم عرض می کنم ما هر چی داریم از لطف بی دریغ شما و دیگر اورکلاکرهای خوبه SSA هست .:11():
بخاطره تجربه ای که دارید می پرسم شهریار جان آیا من باید در مورد این ریپورت های بی مورد نگران باشم ؟
امیر جان خیلی سریع پست آخرتون را ویرایش کنید و از توهین به Sam جداً خودداری کنید.
بحث از نظر فنی برای شماست، بیخودی بهونه دستشون ندید. :give_rose:
نقل قول:
امیر جان خیلی سریع پست آخرتون را ویرایش کنید و از توهین به Sam جداً خودداری کنید.
بحث از نظر فنی برای شماست، بیخودی بهونه دستشون ندید. :give_rose:
ویرایش شد و کلا بحث رو رها کردم بنا به توصیه شما
نمی دونم به نظر شما اگر لازم یه برنامه بزارم دوباره تست بگیرم می خواستم تو hwbot بهش بگم گفتم پرو می شه هر چند که من به نتایجم اطمینان کامل دارم و اگر پاش بیوفته بار دیگه هم improve می کنم
ولی واقعا سر در نمیارم چرا اینطوری می پره به آدم البته به خیلیا گیر می ده و جمیعا هم دل خوشی ازش ندارن
با تشکر :give_rose: