سلام میشه یکی از اساتید در مورد مسابقات HWBOT یک سری اطلاعاتی بهمون بده که چه شرایطی داره سخت افزار و تستهاش چیه و اینجور مسائل
منتظرم :give_rose:
Printable View
سلام میشه یکی از اساتید در مورد مسابقات HWBOT یک سری اطلاعاتی بهمون بده که چه شرایطی داره سخت افزار و تستهاش چیه و اینجور مسائل
منتظرم :give_rose:
وحید جان میبینم میخواهی شروع کنی به رکورد زدن. موفق باشی دلاور . :11():
والا رکورد که نه ولی نهایت تلاشم رو میکنم تا ببینم در چه حدی هستم آیا در کهنسالی هم میشود اورکلاک کرد؟؟؟؟:whistle:
منتظر لب تاپم هستم که قراره بخرم بزودی به محضی که بیاد مادربرد رو در میارم و میریزیم دل و روده سیستم رو روی میز و میریم نیترو میگیریم به امیدخدا :Love-ssa~! (1):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
سلام
منم میخوام وارد تیم بشم!
میشه؟؟؟
دوست خوبم نباید مشکلی باشه . برای چگونگی عضویت از شهریار عزیز بپرسید
Shahryar
عزیز این هم مراحل عضویتنقل قول:
اول وارد این سایت بشین
بقیه رو هم طبق عکس هایی که گذاشتم میتونید پیش برین
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
تشکر دوست عزیز ,عضو شدم mersad 50062نقل قول:
من چجوری میتونم پوینت بگیرم و چجوری پوینتم رو تو گروه به ثبت برسونم؟
عضویت شما رو به تیم تبریک میگمنقل قول:
شما میتونید با هر تستی که زدین و ثبت اون توی این سایت پوینت جمع آوری کنید
مثل تست گرافیک ، سی پی یو ، رم و .....
اگر مشکلی هم سر ثبت کردن داشتین میتونید پیغام بدین تا راهنمایی کنم
:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):