پاسخ: شهر سخت افزار در HWBOT - شهر سخت افزار ایران
واقعا ممنون از این صحبت اما بهتر هست عزیز هر کسی رو به خودش نسبت بدی و هر حرف رو صداقت بگید چون این حرف ها وقتی که جای دیگه ای زده میشه قضیه اون متفاوت میشه
خود من به شخصه از تمامی قطعاتی که در اختیار تیم هست خبر دارم و نیازی هم نیست که بازگو بشه اما اینطوری هم که شما ذکر می کنید نیست مطمعنا بسیاری از قطعاتی که افراد با اون تست می زنند با هزینه شخصی خریداری میشه و بچه های تیم هم هزینه می کنند
اما اگر میشه اسم اون فرد رو به من در پیغام خصوصی ذکر کنید چون اینطور صحبت ها جنبه های که ایجاد میکنه خیلی شاید خوب نباشه.
سلام دوستان
يکي از اعضاي جديد مجموعه هستم که با دوست عزيزم جگوار(محمد علي عزيز) OC رو شروع کردم.
دو هفته قبل با هم نشستم تست گرفتيم که البته پوينت زيادي به تيم اضافه نشد. اما خوب تازه کارم ديگه بيشتر از اين نميشه توقع داشت.
اين هم لينک تست هاي ثبت شده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-------------
قرار شده با 4850 محمد علي بشينيم تست هاي ديگه براي 3D هم بگيريم اما مگه وقت ميزاره! هنوز نيومده داره در ميره.:1. (35): (داره ميره مسافرت)
فکر میکنم 3 ماه میشه که این تاپیک خوابیده از این به بعد میخوام کلا بچه ها بالا نگر دارنش !
یک سری تست انجام دادم که گفتم ریپورتشو بزارم که همچین تیم گرم بشه
تست ها همینطوری بود و هیچ گونه Tweak انجام نشده بود ویندوز کاملا خام بود ایشالا تو تست های بعدی روی پرفورمنس کار میکنیم .
نقل قول:
فکر میکنم 3 ماه میشه که این تاپیک خوابیده از این به بعد میخوام کلا بچه ها بالا نگر دارنش !
یک سری تست انجام دادم که گفتم ریپورتشو بزارم که همچین تیم گرم بشه
تست ها همینطوری بود و هیچ گونه Tweak انجام نشده بود ویندوز کاملا خام بود ایشالا تو تست های بعدی روی پرفورمنس کار میکنیم .
نیما جان عزیز دلم قبلنا یه خبری می دادی که می خوای منفجر کنی ما حساب کار خدومون رو می کردیم. الان بیفتم سکته بزنم خوبه! :دی
با کمال احترام این Rec carpet قلبمون رو جلوی پای شما پهن کردم تا قدم رنجه فرمایید...
:1. (5)::1. (5)::1. (5):
نیما جان همیشه تکی و همیشه یدونه ای :love:
اما از بهترین اورکلاکر ایران نمیشه کمتر از این رو توقع داشت
داداش دستمریزاد خسته نباشی
داش نیما یا تکون نمی خوری یا وقتی تکون می خوری دنیا رو هم تکون میدی:1. (27)::yes:
ایول داداش گل کاشتی ادامه بده تا ما هم بیایم کمکت خیلی حال کردم:party::love::give_rose:
بازم مرسی :Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
دوستان خسته نباشید.:love:
من امروز یه سری زدم به سایت دیدم بچه ها کولاک کردن.:give_rose:
من با دوستان آشنا نیستم ولی نیما جان خسته نباشید
:1. (5)::1. (5)::love::love::1. (5)::1. (5):
با سلام
متاسفانه از اون اتفاقات نادر بازهم رخ داده!
یکی از کاربران خاطی و بن شده سایت هات اورکلاک که در گذشته اقدام به ارسال نتایج Fake در تیم هات کرده بوده، این بار به عنوان عضوی از شهر سخت افزار اقدام به این کار کرده
در این مورد با مدیران Hwbot صحبت کردم و امیدوارم مشکلی برای دو طرف پیش نیاد
پیشنهادی که دارم، مثل تیم هات، عضویت تیم شهر سخت افزار هم بسته بشه و منوط به دریافت پسورد از جانب کاپیتان ها بشه!
با تشکر...
نقل قول:
با سلام
متاسفانه از اون اتفاقات نادر بازهم رخ داده!
یکی از کاربران خاطی و بن شده سایت هات اورکلاک که در گذشته اقدام به ارسال نتایج Fake در تیم هات کرده بوده، این بار به عنوان عضوی از شهر سخت افزار اقدام به این کار کرده
در این مورد با مدیران Hwbot صحبت کردم و امیدوارم مشکلی برای دو طرف پیش نیاد
پیشنهادی که دارم، مثل تیم هات، عضویت تیم شهر سخت افزار هم بسته بشه و منوط به دریافت پسورد از جانب کاپیتان ها بشه!
با تشکر...
کاملا با علی آقا موافقم و به نظرم تیم شهر سخت افزار هم باید عضویت کاربران جدید رو منوط به دریافت پسورد از جانب کاپیتان های تیم بکنه ...
با توجه به مسائلی که این چند روزه از کاربری به نام وحید در سایت هات دیدم ، به نظرم اینکار هر چه زودتر انجام بشه ، بهتره ... البته این به عنوان یک پیشنهاد بود .
موفق و پیروز باشید .
سلام بر همگی
یکی از دوستان میتونه نحوه امتیاز دهی در سایت Hwbot رو به طور کامل توضیح بده ... راستی چرا برای برخی از نرم افزارهای بنچمارک امتیازی داده نمیشه حتی به نفر اول ...
------------------------------------------
از دوستان اورکلاکر خواهش میکنم تمامی کدها و سریالهای نرم افزارهای بنچمارک در سایت Hwbot رو در سایت قرار بدن ... ممنون :11():
نقل قول:
سلام بر همگی
یکی از دوستان میتونه نحوه امتیاز دهی در سایت Hwbot رو به طور کامل توضیح بده ... راستی چرا برای برخی از نرم افزارهای بنچمارک امتیازی داده نمیشه حتی به نفر اول ...
------------------------------------------
از دوستان اورکلاکر خواهش میکنم تمامی کدها و سریالهای نرم افزارهای بنچمارک در سایت Hwbot رو در سایت قرار بدن ... ممنون :11():
خوب برادر این طریقه امتیاز دهی به Benchmark ها و کلا طریقه محاسبه امتیاز های یک کاربر خیلی قضیه پیچیده و طلانی هست که یک لینک براتون میزارم مطالعه کنید :
HTML Code:
http://hwbot.org/article/hwboints
و در رابطه با سریال ها :
3DMark 03: RK8Y3-AL8TB-WM8M7-LC6EY
3DMark 06: 3DM06-L5T3U-Q2JQ2-N2A2F-4JNUJ-C2CC7
3Dmark Vantage : 3DMVA-3RYZY-FBLTL-8VDDZ-4UWDL-88DBH-6Y4C9-FDFC7
3Dmark 05 : UMXB8-TPU68-8Z0R7-F712M
PCMark 05:PCM05-7SRBP-MJFUE-135PP-XKC8J-6S2JJ
موفق باشید.