به نظر شما مشکل چیه که x51 نمی آد؟ بالا نمی آد. ( این فرکانس تست شده و می آد اما ترکیب x51 و بیس 106.1 به مشکل بر می خوره) .
Printable View
به نظر شما مشکل چیه که x51 نمی آد؟ بالا نمی آد. ( این فرکانس تست شده و می آد اما ترکیب x51 و بیس 106.1 به مشکل بر می خوره) .
سلام دوستان
شهر سخت افزار و تیم HWBOT با برنامه های جدید ...........
منتظر باشید
با سلام
در پی تست های که دیروز بر روی کارت GTX 580 از برند MSI انجام شد که حاصل اون نزدیک به 200 پوینت برای تیم بود البته پوینت ها بیشتر به صورت گلوبال هستند و خوب احتمال اینکه دائما به صورت روزانه از اون ها کسر بشه زیاد هست
در روز اول تست کارت بود و حالت های کارت رو به دست اوردن یکی از اهداف بود که خوشبختانه موفقیت امیز بود و نکته ای که هست این که AB بیشتر از 200 میلی ولت به کارت نمی داد که با صحبت های که شد شهریار جان راهنمایی کردند و AB درست رو برای من ارسال کردند که نتایج زیر به دست اومد که همین جا از ایشون تشکر می کنم
3D Mark 01
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]1
AQUA MARK
و این هم عکس از محیط تست
سیستم تست :
Core I7 2600K@ 5578
Gigabyte P67A-UD7
MSI GTX 580 Lightning
Corsair Dominator GT
Enermax 1250
Faty Gpu Pot
F1 EE
و اما نکته مهم»»»»» خمیر سلیکون استفاده شده در این تست خمیر سیلیکون PCCOOLER A1 هست که فکر کنم الحق به خوبی کار خودش رو انجام داد
متاسفانه برای فرکانس های بیشتر یا به پاور قوی تر نیاز هست یا هم اینکه نیاز مند مد کردن کارت برای مود OCP هست چون کارت و دما برای تست ها فوق العاده بود و هیچ ایرادی از لحاظ کم اوردن دیده نمی شد .
به زودی تست های بیشتری با این کارت روی پلتفورم دیگری زده خواهد شد
با تشکر از شما دوستان برای اینکه وقتتون رو به من دادید
SSA MEMBER
معین
چقدر اینجا ساکته.
کسی خبر نداره که هات اور کلاک یه رکورد فوق العاده با سمپرون زده
دوستان نظرتون چیه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بشون تبریک می گم خوشحال شدم که کشور ایران رو سربلند کردند
پ.ن :
اما فقط یک چیزی اگر این پست از طرف افراد ما توی سایت اونها زده شده بود تا حالا 1000 باره پاک شده بود :دی
با ارزوی موفقیت بیشتر برای شما و تیم هات اورکلاک.
نه معین جان اینطور نیست من چند باری شیرین کاری های بچه های شهر سخت افزارو مثل همون رکورد 8 گیگاهرتزی تو هات زدم و اصلا پاک نکردن.نقل قول:
درست نیست انقدر بدبین باشین نسبت بهشون.
هر طور باشه اونا دارن با نصف و حتی کمتراز نصف امکانات اینجا فعالیت میکنن و پوینت میگیرن و باید برای کاراشون بیشتر ارزش قائل شد.
والا عزیز اون موقع ما یادمون میاد که اینطور که می گی نبود به هر حال این مهم هست که تلاش هر کسی بی ارزش نیست و خوب ارزش اون واسه شخص اون و واسه تیمش رغم می خوره که در انتها موجب میشه کشور اون فرد هم بالا برهنقل قول:
یک سوالی برام پیش اومد منظور از نصف امکانات چی هست میشه بیشتر برای من توضیح بدید چون برام سوال شد؟
دقیقا درسته.نقل قول:
منظورم امکاناتو قطعاتی هست که در اختیار شما قرار میگیره.که به طورمثال شرکتهای زیادی قطعه در اختیارشهر سخت افزار میزارن.
سعید جان مطمئنی از صحبتات؟
عزیز من اینو از یکی از بچه های خوده ssa شنیدم که اسمشو بیارم درست نیست ولی تو پی ام خواستی بهت میگم در ضمن این شخص یکی از اورکلاکرهای معروف ایران هم هست.نقل قول: