از تلاش های تمامی دوستان تشکر میکنم که همچنان تیم رو روی پا نگه میدارن من هم چندی هست بیکار شدم باید یه تکونی به خودم بدم .
Printable View
از تلاش های تمامی دوستان تشکر میکنم که همچنان تیم رو روی پا نگه میدارن من هم چندی هست بیکار شدم باید یه تکونی به خودم بدم .
با سلام
با توجه به تعطیلی چند روزه و برنامه های که بود تست هایی زده شد که جای دوستان خالی بود
در این تست ها مادربورد فوق العاده قوی X58a-UD9 در راس برنامه ها بود و در صورتی که مقادیر برای اون درست در نظر گرفته بشه مادربوردی تا به امروز ساخته نشده که بتونه قدرت و کارایی اون رو داشته باشه !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تست های زده شده با استفاده از POT F1ee بود و سی پی یو 980 استفاده شده Es بود و دارای دمای CBB = -130 و CB = -155 !!! که متاسفانه در بعضی از تست ها مشکل ایجاد می کرد
تست های زیادی اجرا شد از جمله می توان به 01 - 05 - 03 و 06 اشاره کرد
متاسفانه در روز اول از یک مانیتور استفاده شد که رزولوشن 1280*1024 رو ساپورت نمی کرد و تست 06 من عملا بلا باطل شد که در روز دوم با تغییر مانیتور و دوباره اجرا کردن تست نتیجه نزدیک به نتیجه روز اول به دست اومد مشکل دما در روز دوم به دلیل یک اشتباه کوچک غیر قابل چشم پوشی بود! و به همین دلیل هرگز به فرکانس روز اول نتونستم برسم!!
با تشکر از دوستانی که من رو در این 3 روز حمایت کردند و با تلاششون تمرکز من رو بالا بردند و باعث شدند که من بتونم موفق باشم از جمله امیر علی - ساسان - امیر - محسن - حسین عزیز
و ضمن اینکه از دوستان شهر های دیگه که خودشون زحمت کشیدند و تست زدند تیم الان در رده 43 جهانی قرار داره
Worldwide Rank: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Total Points: 3,767.20 Worldrecord bonus points: 0.00 Global Points: 787.20 Hardware Points: 2,980.00
موفق و پیروز باشید
معین صامتی
SSA MEMBER
با سلام خدمت دوستان
دیشب تو سرما داشتم تست میزدم بنده خدا cpu گرمش بود:whistle: این هم نتایج دیشب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Nvidia GeForce 8800 GT 512 Mb @810/1050MHz ) 16.7point
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Nvidia GeForce 8800 GT 512 Mb @810/1050MHz) 12.3 point
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Nvidia GeForce 8800 GT 512 Mb @835/1125MHz) 9.7 point
متاسفانه مثل اینکه 05 فعلا نمیشه سامیت کرد و 01 هم با این سی پی یو امیدی بش نبود. vantage هم ویندوز و درایور مناسب نداشتم
و اما تستهای چند هفته پیشم که روی نیتروژن بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Intel Core i5 750 @4878MHz) 9.8 point
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Intel Core i5 750 @4767MHz) 3.6 point
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Intel Core i5 750 @4770MHz) 11.7 point
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Intel Core i5 750 @4727MHz)
6.6 point
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Intel Core i5 750 @4787MHz) 10.9 point
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (GIGABYTE GA-P55A-UD3Pبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
مشکل 05 رو هم با رجیستر کردن برنامه حل کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - (Nvidia GeForce 8800 GT 512 Mb @810/1050MHz)
رسیدم به 96.40 پیونت 3.6 تا 100 پوینت
این سیستم نتایج پر طرفدار هفته چه جوریه ؟ با like هست یا بازدید ؟
اگه با like باشه میشه خیلی راحت تمام نتایج شهر سخت افزار را با 10 تا like اول کنیم !
بله سیستم نتایج با Like هست . اگر نتیجه ای بازدید خوب داشته باشه و عکس هم داشته باشه از سیستم . در صورتی که تعداد Like ها زیاد بشه میاد در بین نتایج پرطرفدار .
سلام دوستان .
دیشب یک سری تست روی سی پی یو Ci5 680 زدم که تونستم در کلاس 2 هسته ی Wprime 32M مقام 8 جهان و در کلاس 1024M مقام 10 جهان رو بدست بیارم .
Core i5 680 @ 6496MHZ @ LN2 - Wprime 32M - 7sec 291ms
Core i5 680 @ 6357MHZ @ LN2 - Wprime 1024M - 3min 56sec 453ms
تست Max Freq
عکس از محیط تست
موفق باشید . :give_rose:
مجموعه ای از تست های امروز که کلی هم عکس گرفتم حسش نیست می خوام برم لالا:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):.
فعلا اینا :
ونتیج 4870 ...
05
03
wp32:
wp1024 :
pi 1M با 680 ES که اول گفتم آخ که سوخت بعد با 870 مین رو تست کردم دیدم خدا رو شکر و ادامه ی داستان ... .
در آخر یه سوالایی در مورد x58 مونده تو گلوم اگر نپرسم از شهریار گیج از دنیا می رم:Love-PCN~!:.
45 پوینت کوچول موچول تا 4000 تا:party::party::party: . حسش نبود AMD رو در بایرم وگر نه فک کنم ام شب رند می شدیم:na:.
بای
منم اومدم :دی
می بینم که همه دوستان سخت در حال تکاپو هستن :دی
حالا بماند که این یک هفته کجا بودم :دی اگر دیدین بازدید سایت توی این یک هفته یه 50 تایی اظافه شده اون کاره منه LOL\
بعد از فرکانس 6.2 سرمون درد می کرد برای فرکانس 7 که البته تا 6.5 رسیدیم بقیش هم بماند برای سر فرصت :دی
----------------------------------------------------------
امروز عصر اگر خدا بخواد با دست
ر بر می گردم :گیس
شهر سخت افزار و
این موفقیت بزرگ رو به تمامی دوستانم که این هدف که از 1000 به 2000 و بعد به 3000 هزار و حال هدف 4000 پوینت رو محقق کردند تبریک می گم
دوستان کمر بند های خود رو ببندند که به زودی به 5000 هزار پوینت خواهیم رسید البته اگر 6000 و 7000 تا نشیم :دی
با تشکر از کلیه اعضایی SSA که با تلاش خود به هر نحوه باعث این موضوع شدند
موفق باشید
SSA MEMBER
معین صامتی