خوب تغییر ویندوز هم تاثیر نداشت مشکل از رمه که خیلی آشغال تشریف دارن با ولتاژ 1.62 700 تا 750 بستگی به تست پایداره با افزایش ولتاژ به حتی 2 به 800 نمیرسه
Printable View
خوب تغییر ویندوز هم تاثیر نداشت مشکل از رمه که خیلی آشغال تشریف دارن با ولتاژ 1.62 700 تا 750 بستگی به تست پایداره با افزایش ولتاژ به حتی 2 به 800 نمیرسه
با سلام
شهریار و من بعد از مدتی برای تفریح جمعه دور هم دیگه جمع شدیم تا یکم خاطرات قدیمی با هم تست زدن رو زنده کنیم
بعد از مدتی نسبتا طولانی شهریار عزیز فرصتی پیدا کردند و من رو هم با تلاش بسیاری زیاد بعد از 3 هفته گیر اوردند :دی (جریان داره)
تست زدن بر روی پلفورم 1156 پلتفورم فوق العاده دوست داشتنی و جالب با حالت های بسیار زیبا و غیر قابل پیشبینی هدف قرار داده شد
متاسفانه به دلیل نداشتن وقت برای ویندوز جدید مجبور به استفاده از ویندوز معمولی که روی اون 1000 تا برنامه مختلف نصب شده بود شدیم و به همین دلیل با افت پرفورمنس همراه بودیم
قطعات تست :
Gigabyte P55a-UD7
Intel Core i5 670 ES
Kingston HyperX 2000 CL8
Vga 5450
Power Supply Enermax 1250
KingP!N F1 Gemini Rocket Base
و یک عالمه وازلین
بعد از تقریبا مدت 10 دقیقه تفاوت های برد UD7 نسبت به برد UD6 معلوم شد و شرکت گیگا بایت موفق شده بود ایراد های برد UD6 رو در برد UD7 حل کند
شروع تست ساعت 6 عصر بود و پایان اون ساعت 9 شب بود سیستم به راحتی به نسبت اشنایی شهریار جان از پلفورم 1156 استیبل شد و پروفایل ها و حالت های سی پی یو دستشون اومد من هم فقط داشتم موضوع رو به فان بیشتر نزدیک می کردم
سی پی یو خیلی خوبی نبود به دلیل اینکه در دمای -145 متاسفانه Cold Bug داشت و خوب بحث که تخصصی شد و با مرور کردن نکته ها موفق شدیم CB و CBB سی پی یو رو به -168 درجه برسونیم البته نیتروژن خالص ما دمای -171 درجه داره و دمای بالا تر از اون رو نمی دونیم در مورد این سی پی یو
و خوب بعد از حل این موضوع تست های زیر زده شد و نتایج زیر به دست اومد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به راحتی دست رسی به فرکانس های بالاتر بود اما به دلیل مشکل در پرفورمنس به نسبت ویندوز تصمیم بر ان شد که سی پی یو رو فعلا زنده نگه داریم بعد دوباره تست رو روی این سی پی یو بزنیم و نتایج رو بهتر کنیم
در کل حدود 120 پوینت به تیم اضافه شد
کمی اطلاعات تصویری از روزی که بعد از مدت ها من و شهریار دوباره با هم تست زدیم
به زودی منتظر تست های بیشتر در ایام نوروز باشید و منتظر تست های دوستانمون در همه جای ایران هستیم
پیشا پیش سال نو باستانی ایران رو تمامی دوستانم و ایرانیان تبریک می گم
موفق و پیروز باشید
معین صامتی
SSA MEMBER
06 <<<<<< 10 پوینت
ونتیج <<<<< 9.3 پوینت
4870 2x
لینکا یادم رفت::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
و در ادامه با یک ویندوز و دمای بهتر :نقل قول:
رکورد جهانی wPrime دو هسته ای دنیا
توسط تیم شهر سخت افزار
Core i5 670 @ 6750 ( 4thread !) | Gigabyte P55A-UD7
رکورد 5ام wPrime دو هسته ای دنیا
:Love-ssa~! (1): ( نوشته برجسته SSA بر روی میز ) :Love-PCN~!:
نتیجه این تست ها اضافه شدن 130 پوینت دیگه به تیم و قرار گرفتن تیم شهر سخت افزار همچنان در رتبه اول ایران و در رتبه 38 ام جهان بالاتر از تیم های اتریش و هنگ کنگ و در یک قدمی تیم هایی مثل OCAholics و Classicplatforms .
این رکورد جهانی را به همه دوستان تبریک میگم ، به امید موفقیت هر چه بیشتر اورکلاکر های ایران و تیم شهر سخت افزار :Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
سلام.
به شهریار و معین عزیز واقعا تبرک میگم.
واقعا کارتون عالی بود...!
ایشالا ما (تیم تهران) بعد از عید این رکورد هارو ادامه میدیم تا 5K شدن تیم.
سلام من امیر هستم بچه تهران امیدم که یکم از انرژیم رو خرج اورکلاک کنم
امیدوارم که لحظات خوبی کنار هم داشته باشیم!
سلام دوستان.
بعد از مدت ها دور هم جمع شدیم در نمایشگاه بین المللی تهران و مسابقات جهانی روبوکاپ در قرفه شرکت گرین یک سری تست زدیم به همراه نیما عزیز و امیر عزیز...
قطعاتی که در اختیار داشتیم نسبتا جالب نبودند و تقریبا همون قطعات قدیمی با اضافه شدن چند مادربرد Low End تحویل ما داده شده بود تست هارو شروع کردیم.
ابتدا یک PhenomII X4 965 3.2GHZ روی سیستم گذاشتیم که متاسفانه مادربرد های High-End که در اختیار داشتیم از نوع DDR2 790FX بود که رم DDR2 خوب در اختیار نداشتیم و فقط برای CPU-Z Validation از این مادربرد ها استفاده کردیم (Asus M3A79T-Deluxe - M3A32MVP-Deluxe ) و همچنین ما یک مادربرد Low-End با چیپ AMD 870G داشتیم که در مدت تست همرو شگفت زده کرد و بنده تمام تست های 2D خودم رو روی این برد گرفتم و وقاعا برد عالی بود با اینکه دارای یک 4 پین E-ATX بود و همچنین دارای 5 فاز هیچ تفاوتی با برد های گران قیمت مثل 890FXA-UD7 / Crosshair IV Formula حداقل برای این چیپ نداشت به طوری که بنده روی فرکانس 6.66GHZ تست SuperPi 1M پاس کردم با این مادربرد و رکورد های دیگه....
ابتدا روی مادربرد ASUS M3A79-T Deluxe موفق شدیم به فرکانس 6.86GHZ برسیم :
و سایر تست های 2D که روی سایت HWBOT.ORG قابل مشاهده است.
تصاویر از نمایشگاه و محیط تست و سیستم های Gaming :
پ.ن:
به زودی ریپورت تست های 980X رو هم قرار میدم.
موفق باشید / آرمان ندافی :Love-ssa~! (1):
سلام دوستان ؛
تبریک میگم به دوستان عزیزمون آرمان و نیما عزیز بابت نتایج بسیار خوبشون در Iran Open و همچنین خوش آمد گویی و تبریک ویژه به سعید و امیر عزیز بابت پیوستن و شروع فعالیت در مجموعه شهر سخت افزار . :give_rose:
توی اینترنت چون همه چیز نوشتاری هست باید خیلی دقت کرد که جملات سوء تفاهم ایجاد نکنه چون لحن صحبت خیلی واضح نیست .
با توجه به شناخت طولانی مدتی که از سعید عزیز دارم ایشون منظور خاصی نداشتند و سوء تفاهم شده بود . به همین دلیل بهتره کار ارزشمند و شروع خوب saeidpc عزیز را نادیده نگیریم و ضمن تبریک به ایشون از سوء تفاهم های بیشتر جلوگیری کنیم .
با حمایت اعضای عزیز شهر سخت افزار نتایج جدید تیم من جمله همین PIFast سعید جان جزو نتایج پر طرفدار هفته هست :yes:
یک پیشنهاد خوب هم مظاهر عزیز دادند که میتونه در صورت اجرا کمک خوبی به اعضای جدید بکنه :
به موفقیت هر چه بیشتر :give_rose:نقل قول:
یه تاپیک جدید باز کنید و اموزش بدید نرم افزار های پوینت دار 2D و 3D و Rule های یک ثبت رو ترجمه کنید ...تا کاربران بیشتری جذب بشن
آپ.
بیا بالا.
دوستان ثبت می کنن اینجا هم بزارن من ببینم. باید بگردم ببینم هووووو کی چی ثبت کرده کی نکرده ! لینک بزارید خواهشا :
اي جان
بابا کم کم شما هم دارين ميرين که نسازين :دي
اين جيگر گوشه رو از کجا اوردي آرمان، مبارک باشه
--------------'
ويرايش:
بعد از دو روز تست گرفتن اين شده نتيجه کار!
دارم 01 تست مي گيرم با فرکانس 5.8 و کارت هم 7300GS مود کردم فرکانس هسته 750 و مموري 700 داره از حالت ديفال کمتر بهم ميده! :گريه!
بعدا که بدون اور کارت تست کردم ديدم نه مشکل مثل اين که از ويندوز هستش! سه نوع درايور تست کردم 90 و 170 و 260 ! آخريه بهتر بود واي مثل اين که 20 ليتر نيترو رو الکي به خواطر يک ويندوز نکبتي از دست دادم :گريه
الان همين کارت خودش ميشه نفر اولش رو زد توي 01 و تست هاي ديگه
راستي يه وليد گرفتم از cpu-z ميگه ورزن برنامه قديمي بوده 1.55 بود حالا اين رو چي کار کنم؟ يه راهنمايي کنيد که دارم خفه مي شم از اين همه گرفتاري