سلام بر دوستان عزیز
خبر:
چنانچه خبر ها هاکی از آن می باشد که ...
واییییییییییی نیترو چه حالی میده ما هم از این به بعد به زمره نیترو دار ها پیوستیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول بسم الله یه فرکانس 6 زدیم خودم هم توش موندم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشاالله بقیه ماجرا باشد با یک 20 کیلو نیترو ببینیم چی کار می کنیم فعلا خواستم قلق سی پی یو دستم بیاد
با 5 یا 6 کیلو شروع کردم البته هزینه خون باباهاشون دارم نیترو می گیرم :گریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6.2GHz
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1480902
----------------------------
توضیحات در وقت اضافه!
CPU مورد نظر ES بود ومدت ها قبل خریداری شده بود. در کمال نا باوری (اگر سنسور رو درست نصب کرده باشم که فکر نمی کنم)
روی منفی 90 درجه کلد باگ می کرد :دی
در کمال تعجب قبلا که با سعید تست کرده بودیم تنها جایی که فرکانس های بالا رو محدود می کنه رم هستش که البته این با با رم تیم اکستریم با ولتاژ 1.42 و فرکانس 1200 روی 6 گیگاهرت مشکلی نداشت وولتاژ رو سعی نکردم کم کنم :دی
یک نکته مهم که من فهمیدم این که از خمیر بازی برای عایق بندی استفاده نمیشه و پدر مین رو در میاره و به مین می چسبه همینطور که دوستان تجربه داشتن و من بجاش از بتونه استفاده کردم البته بتونه که من استفاده کردم بتونه ای هستش که هم راه کولر اسپلیت ها هستش و فک کنم یه جورایی مخصوص همین کارا هستش
فقط دوستان اگر نظری داشتن برای بهبود کار بفرمایند ممنون می شم
ولتاژ ها هم به این صورت بود:
Vcore:1.8
Pll:1.62
terminal:1.45
ram:2.42
و این نکته رو توجه داشته باشید که باز مشکل رم بود که من تایمینگ هارو هم بالا بردم تا مشکل تقریبا حل شد! راه حلی داشتین بگید تا فیض ببریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم چنتا تصویر

Bookmarks