Don_Corleone (07-07-09)
کسی نبود یک جوابی به ما بده که چیکار کنیم؟!دوستان امرزو داشتم داخل Hwbot گشت میزدم یک سوالی پیش اومد.
مگه تمام تست های PCmark2005/3Dmark06.....نباید در ححالت Default تست گیری بشه؟!
یک عده تست هارو دستکاری میکنند و با قطعات عجیب میان امتیاز های عجیب قریب میگیرند!
من خودم با PhenomII 955 رو فرکانس 3.8Ghz رکوردی میزنم با PCmark2005 با 3.25GB رم DDR3 1600MhZ و HD4890 مثلا 12000 میگیرم طرف با 2GB رم 1066 و فرکانس 4000 میاد با تفاوت امتیاز بالاتر از من قرار میگیره!
که بیشتر کسایی که پایین تر از من هستند فرکانس پردازندشون شاید تا 4.8 هم میرسه ولی نرسیدند؟!
من اون مورد بالایی رو دیدم دیدم طرف تنظیمات رو از حالت Default خاج کرده و یک تست کلی گرفته.
آیا از رکورد های ثبت شده میشه شکایت کرد؟!
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
Don_Corleone (07-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ادمین های hwbot خیلی دقیق تر از این حرفا هستند و به راحتی می فهمند که چه چیز های تقلب محسوب میشه
دلیل اینکه شما امتیاز کمتری گرفتنید و یک نفر امتیاز بالا تری با hardware مشابه می تونه خیلی چیز ها باشه !
و خوب یک موضوع که توی ایران جا نیافتاده TWEAK هست که تقریبا خیلی ها ازش اطلاع ندارن !! شما می تونید با یک سری TWEAK ها امتیازخود رو در 3D mark ها تا 1000 پوینت افزایش دهید!
اگر هم می بینید که یک سری از رکورد ها FAKE هست می تونید با زدن این گزینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که برای هر کسی هست اون رو report کنید
New Season
.D3VIL. (07-07-09), Don_Corleone (07-07-09), vandelin (07-07-09)
سلام
نه تخلفی مثل باگ....صورت نگرفته.
مثلا برنامه PCmark2005 : از حالت تنظیمات Default خارج کرده و تست گرفته به دلیل اینکه یکی از قطعاتش تاثیرش تو امتیاز بیشتر میشه.
Always Fly Up To 6GHZ
Don_Corleone (07-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمش باگ نیست tweak (یا به فارسی تقلب مجاز) هست شما می تونید با یک سری از کار ها اسکور خود رو تغییر دهید و بالا تر ببرید متاسفانه در ایران گفتن این مسائل یک کار تمسخر امیز هست کما اینکه قبلا هم عیننا برای ما تکرار شده طرف استفاده می کنه بعد از چند وقت که یکم می فهمه دیگه هیچ چیزی نمی گه موضوع سر این هست که در ایران share اطلاعات وجود نداره اون هم به دلیل یک رقابت هستش که بی منطق هست!
حال با مدیران و کاربران که صحبت شده در این مورد قراره چند مقاله قرار بگیره که به زودی روی سایت قرار می گیره
باور کنید در ایران افرادی هستند که از لحاظ تئوری مثل و مانند ندارند
موفق باشید باز سوالی بود در خدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
|
Tweak رو که میدونم.
منظورو ماینه که اینها دستکاریی هایی که مثلا باعث ایجاد باگ بشه رو نمیکنند!
همه کاراشون هم قانونیه!
فقط مثل این برادر :
بجای اینکه در حالت Default تست بگیره اومده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورتی که نباید گزینه های که قرمز شده فعال باشه! یا مثلا در نرم افزار های 3Dmark06.....در رزولیشن های پایین تر از 1024x1280 تست میگیرند که این داخل Valid نشون داده نمیشه و Screen Shot هم نمیزارن.
با تشکر.
Always Fly Up To 6GHZ
این رو من تست کردم وقتی رزولشیون رو تغییر بدید در ولید ORB نشون داده می شود ولی فکر نکنم اشکالی به این موضوع بگیرند؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
خوب از حالت Default خارجه دیگه!
فکر کنم داخل قوانین HWbot بود گفته بود همه تست ها باید در حالت Default انجام بشه! حالا نمیدونم!
Always Fly Up To 6GHZ
دوستان عزیز بنده یه دوروز سرم شلوغ بود نتونستم سر بزنم اما حالا که اومدم می بینم اتفاق هایی افتاده
اول از همه برم سر مشکل خودم : آغا بنده پروفایلم مشکل داره و هیچی نشون نمی ده باید چی کار کرد
(البته یکی از دوستان گفته بودن یه اکانت جدیدی درست کنم،اما چرا آخه من تازه یه مقداریامتیاز گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دوم: آغا بنده مشکل دانلود دارم درسته یه 2 تا از نرم افزارا رو دانلود کردم اما همه رو ندارم اگه می شه برای بنده هم بفرستین ،ممنون میشم
سوم: رکورد fake یعنی چی اونوقت؟ بنده که نگاه کردم معنی تقلب می داد!! شاید با ثبت رکورد مشکل داشته باشم (که اون هم کمکم حل می شه) و رکوردی رو اشتباه ثبت کنم اما بنده سعی می کنم رکورد هام حتی بوی تقلب هم نگیره نه دیگه این که تقلب کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چهارم: کسی می دونه چرا وقتی آدم نقره می گیره باز هم یک یا دو پوینت بیشتر نمی دن؟
پنجم: در مورد صحبت دوستمون هست که بنده هم قبلا بهش برخورد کردم یکم مشکوک شدم اما ولش کردم
ولی آخه چرا این طوریه؟
البته امروز دوتا دیگه رکورد ثبت کردم که منجر به این شد که یه 3 پوینت دیگه بگیرم برای شهر سخت افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه اساتید و مدیریت مهترمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 07-07-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
سلام دوست عزیز...
1- بله پروفایل شما قابل مشاهده نیست...!! با شهریار عزیز مطرح کنید (کاپیتان تیم!)
2- مشکلی نیست... شما ساکن کجا هستید...؟؟
3- رکورد Fake...؟! روشن ترین مثالی که می تونم بزنم! تست vantage هست که در این تست اجازه استفاده از درایور فیزیکی رو ندارید و در صورت مشاهده این موضوع نتیجه توسط مدیریت Hwbot می شه... حالت های دیگری هم مطرح هست...
4- بستگی به کلاس قطعه شما داره! چنان چه تعداد کمی ثبت کرده باشند امتیازات تقسیم شده پایین خواهد بود
5- منظورتون صحبت آرمان عزیز هست؟ اگر رو تستی شک داشتید! و احتمال می دید که تقلبی صورت گرفته می تونید رپورت کنید تا بررسی بشه... چنان چه تقلبی انجام شده باشه قطعا پاک خواهد شد توسط مدیریت Hwbot
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Don_Corleone (07-07-09)
ممنونم از شما دوست عزیز
بنده 300 ک م شیراز هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار جان یه نگاه به پروفایل بنده بندازین چرا خالیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks