برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Leonthegamer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید پیدا کردم
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Leonthegamer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید پیدا کردم
|
|
کاربر شهرسختافزار
در ایران، قانون حمایت از مصرفکننده و تجارت، حمایتهای خاصی را برای مصرفکنندگانی که کالا و خدمات خریداری میکنند، از جمله ضمانتنامههایی برای محصولات ارائه میکند. اگر پایگاه داده ای را خریداری کرده اید و تحت گارانتی است، توصیه می شود شرایط و ضوابط گارانتی را بررسی کنید تا متوجه شوید که چه مواردی تحت پوشش قرار می گیرد و چگونه برای گارانتی ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط Claraa12 در تاریخ 23-03-23 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
درود
لطفا گارانتی وثوق + تخت جمشید رو هم اضاف بفرمائید .
कभी हार
صفحات گارانتی های هماهنگ و مدیا پردازش اضافه شدند ...
دوستان بیشتر از این ها نیازمند حمایت شماییم برای این طرح ملی .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (19-09-13), j@v@d (29-09-13), mehrdad_ab (22-09-13), Rezasam1 (20-09-13)
کاربر شهرسختافزار
ایران خیلی راه داره تا برسه همچنان مصرف گرا هستیم و واردکنندگان همیشه بیشترین سود رو از این تجارت می برنند شاید همیشه در این وضعیت بمانیم با این سیستم مدیریتی کشور
سلام سال قبل ، یک مادربرد گیگابایت مدل p61-usb3-b3 گرفتم ، یادم نمیاد داخل کارتنش چک کردم برای کارت گرانتی ، ولی الان که کارتون اونو نگاه کردم کارت گارانتی نداره؟ آیا اماکن داره که کارت گارانتی از مبدا شرکت (آواژنگ) قرار نداده باشند؟ باید چکار کنم؟
Shahryar (20-09-13)
|
|
कभी हार
اگه محصول با گارانتی آواژنگ فروخته شده باشه ( لوگوی گارانتی آواژنگ روی جعبه محصول باشه ) ببرید گارانتی مشکلی نداره . نیازی به کارت گارانتی فکر کنم نباشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !hi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
!hi (20-09-13), *MoJtAbA* (24-09-13), j@v@d (29-09-13), mehrdad_ab (03-10-13), Rezasam1 (20-09-13)
متاسفانه هیچ برچسبی نداره! راه دیگه ای نیست ؟(سریال مادربرد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (24-09-13)
कभी हार
خب آیا مادربرد واقعاً با گارانتی آواژنگ بوده ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !hi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا ببرید گارانتی اگه کلاً کالا گارانتی آواژنگ بوده باشه توی سیستمشون هست با سریالش .
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
گارانتی اگر از شرکت های معتبر باشه جواب گویی شون خوب هست . یدونه مادربورد ایسوس بردم گارانتی سازگار نتونستن تعمیر کنن گفتن بیا تعویض کن فلان مقدار سر بده گفتم نمیتونم سر بدم گفتن بیا پولشو بهت میدیم رفتم پولشو گرفتم و مقداریم که دادن بسیار راضی کننده بود .
یدونه مودم لینکسیس هم داشتم خراب شد بردم ساخت سیستم کمتر از نیم ساعت طول کشید یدونه نوش رو با احترام تقدیممون کردن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks