دوستانی که نبودند و البته دوستانی که بودند !
این گزارش را از دست ندید :
گزارش خودمونی به مراسم بدون شک ، PC آواژنگ ( حواشی ، هدایا ، مکان برگزاری و ... )
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خیلی ممنون از شما شهریار عزیز بابت این گزارش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته که من اونجا نبودم اما با خوندن این گزارش به تمام اتفاقاتی که اون روز اتفاق افتاده پی بردم.
|
سلام
عکس ها کی اضافه میشه؟
عکس ها آمادند به دلیل برنامه روز گارانتی دیجیتال چند روزی تاخیر میدیم و منتشر میکنیم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
دوستان منتظر عکس ها باشید ؛ امروز یا فردا اضافه میشند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی گزارش خودمونی مراسم هم یه تغییری کرد و یه نظری جناب عباسی در مورد ایده کادو گفتند که اضافه کردیم . پیشنهاد میکنم حتماً بخونید چون در مورد اینکه چرا چاقو و اون هم برند wenger انتخاب شده توضیح دادند ...
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ev...for-sure-event
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (07-09-13), D J V A H I D (07-09-13), M A H R A D (07-09-13), STUXNET (07-09-13)
و بالاخره عکس ها رسیدند !
خب این دو عزیزی که میبینید به ترتیب از سمت راست مهراد و پیام عزیز هستند !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من عاشق این عکسم ! برادر و دوست خوبم ، مهراد جان لبخندت را دوست داریم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید کتوئی عزیز ( D J V A H ID ) و ادمین محترم ...
ردیف جلو به ترتیب از جلوی دوربین : وحید - آرمان ( .D3VIL. ) - مهدی موسوی - پیام سعادت
ردیف پشت : رضا عقلمند (Rezasam1 ) - خودم - آرش ( STUXNET ) - نیما سبحانی ( nima_hl )
دو تا از خوش آتیه های شهر سخت افزار : مهدی موسمی عزیز ( alksdj؟ُ؟!؟ :دی ) و امیر ( lorn ) گرامی ...
خودم کمی قبل از ارائه Presentation ، در حال آماده کردن ...
عزیزانی که برنامه داشتند در کنار هم به همراه بهراد فخوری عزیز ( کارشناس مارکتینگ آواژنگ )
تمام اجزای این عکس را از بالا میشناسید ! به جز عضو جدیدش که معین عزیز ( G81 ) هست .
محمد رضا پناهی عزیز ...
باز هم همه را میشناسید به اضافه نیما جعفری سلیم ( Extreme ) عزیز که وظیفه عکاسی را ایشون اون شب به عهده داشتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان شهر سخت افزاری که اومدید ، از یکایکتون ممنونیم و بعد از چند سال یک گردهمایی شیرین را دور هم داشتیم ...
این هم به مناسب تولد 7 سالگی مجموعه شهر سخت افزار !
به امید دیدار ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (18-09-13), alksdj (18-09-13), M A H R A D (18-09-13), STUXNET (18-09-13)
خیلی ممنون بابت عکس ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (18-09-13), M A H R A D (19-09-13), Shahryar (18-09-13)
تشكر فراوان از كسي كه لطف كرد اين عكس هاي زيبا رو انداخت وماديديم -و جناب شهريار گرامي كه زحمت خيلي زيادي كشيدن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ومن خيلي خوش حال شدم از آشنا شدن با همه بچه هاي گل شهر سخت افزار البته تو محيط غير مجازي
*MoJtAbA* (18-09-13), M A H R A D (18-09-13), Shahryar (18-09-13)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks