دوستانی که نبودند و البته دوستانی که بودند !
این گزارش را از دست ندید :
گزارش خودمونی به مراسم بدون شک ، PC آواژنگ ( حواشی ، هدایا ، مکان برگزاری و ... )
कभी हार
دوستانی که نبودند و البته دوستانی که بودند !
این گزارش را از دست ندید :
گزارش خودمونی به مراسم بدون شک ، PC آواژنگ ( حواشی ، هدایا ، مکان برگزاری و ... )
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از شما شهریار عزیز بابت این گزارش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته که من اونجا نبودم اما با خوندن این گزارش به تمام اتفاقاتی که اون روز اتفاق افتاده پی بردم.
کاربر شهرسختافزار
سلام
عکس ها کی اضافه میشه؟
कभी हार
عکس ها آمادند به دلیل برنامه روز گارانتی دیجیتال چند روزی تاخیر میدیم و منتشر میکنیم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
دوستان منتظر عکس ها باشید ؛ امروز یا فردا اضافه میشند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی گزارش خودمونی مراسم هم یه تغییری کرد و یه نظری جناب عباسی در مورد ایده کادو گفتند که اضافه کردیم . پیشنهاد میکنم حتماً بخونید چون در مورد اینکه چرا چاقو و اون هم برند wenger انتخاب شده توضیح دادند ...
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ev...for-sure-event
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (07-09-13), D J V A H I D (07-09-13), M A H R A D (07-09-13), STUXNET (07-09-13)
कभी हार
و بالاخره عکس ها رسیدند !
خب این دو عزیزی که میبینید به ترتیب از سمت راست مهراد و پیام عزیز هستند !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من عاشق این عکسم ! برادر و دوست خوبم ، مهراد جان لبخندت را دوست داریم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید کتوئی عزیز ( D J V A H ID ) و ادمین محترم ...
ردیف جلو به ترتیب از جلوی دوربین : وحید - آرمان ( .D3VIL. ) - مهدی موسوی - پیام سعادت
ردیف پشت : رضا عقلمند (Rezasam1 ) - خودم - آرش ( STUXNET ) - نیما سبحانی ( nima_hl )
دو تا از خوش آتیه های شهر سخت افزار : مهدی موسمی عزیز ( alksdj؟ُ؟!؟ :دی ) و امیر ( lorn ) گرامی ...
خودم کمی قبل از ارائه Presentation ، در حال آماده کردن ...
عزیزانی که برنامه داشتند در کنار هم به همراه بهراد فخوری عزیز ( کارشناس مارکتینگ آواژنگ )
تمام اجزای این عکس را از بالا میشناسید ! به جز عضو جدیدش که معین عزیز ( G81 ) هست .
محمد رضا پناهی عزیز ...
باز هم همه را میشناسید به اضافه نیما جعفری سلیم ( Extreme ) عزیز که وظیفه عکاسی را ایشون اون شب به عهده داشتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان شهر سخت افزاری که اومدید ، از یکایکتون ممنونیم و بعد از چند سال یک گردهمایی شیرین را دور هم داشتیم ...
این هم به مناسب تولد 7 سالگی مجموعه شهر سخت افزار !
به امید دیدار ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (18-09-13), alksdj (18-09-13), M A H R A D (18-09-13), STUXNET (18-09-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون بابت عکس ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (18-09-13), M A H R A D (19-09-13), Shahryar (18-09-13)
کاربر شهرسختافزار
تشكر فراوان از كسي كه لطف كرد اين عكس هاي زيبا رو انداخت وماديديم -و جناب شهريار گرامي كه زحمت خيلي زيادي كشيدن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ومن خيلي خوش حال شدم از آشنا شدن با همه بچه هاي گل شهر سخت افزار البته تو محيط غير مجازي
*MoJtAbA* (18-09-13), M A H R A D (18-09-13), Shahryar (18-09-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks