serpens13 (12-09-09)
معین جان بابا خیلی جالبه من هم می رم توی این کار ها واقعا جالبه.
البته شهریار عزیز نیز با بنده صحبت کردن.
با موفقیتی بیش از بیش زیاد تر برای تیم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
serpens13 (12-09-09)
serpens جان اون ارور به خاطر مقدار حافظه ای هست که توی amount (مقدار ) توی حافظه زدید . مقدار حافظه را بر حسب مگابایت وارد کنید . مثلاً 1024 یا 2048 ...
نکته بعدی اینکه پیشنهاد میکنم اون رکورد را به هیچ وجه ثبت نکنید !!! ( این پیشنهاد را جدی بگیرید ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
serpens جان لطفاً دقت کنید توی ثبت نتایجتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست گرافیک را توی G86 ثبت کرده بودید در حالی که G98 بود که تصحیحش کردم .
ببینید HWBOT خیلی با ایرانی ها خوب نیست پس لطفاً دقت کنید توی این قضیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
ببخشید شهریار جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفعه بعد دقت میکنم
مرسی که گوش زد کردید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با سلام
بعد از مدتی تست و به دست آوردن تجربه با برد جدید نتایج این چند مدت بصورت کلی خدمتتون عرض میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جا داره از جناب مهندس عمرانی تشکر ویژه کنم بخاطر لطفی که به بچه های انجمن شهر سخت افزار دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رتبه سوم در سری پردازنده Intel Core 2 Quad 9550
4770 Mhz
رتبه سوم تست Wprime 1024 پردازنده Q9550
4 Min 25 S 980 ms
رتبه دوم SuperPi 1M پردازنده Q9550
9.875 Second
رتبه نخست تست PiFast پردازنده Q9550
که جا داره از علی عزیز بخاطر راهنماییشون تشکر کنم
19.73Second
رتبه چهارم تست Wprime32M پردازنده Q9550
8.340Second
که از لحاظ امتیاز حدود 50 امتیاز به تیم شهر سخت افزار اضافه شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
سلام
تو سایت دیدم که تست های 3dmark که با لب تاپ نفتی گرفته بودم رو دست کاری کردن
یعنی مدل کارت گرافیک من mobile intel 945GM express chipset family هست که کردن 950 GMA
میشه بگید چرا؟
یعنی من با CPU T2300 1.66
با CPU T7600 2.33 رقابت کنم؟
درسته کارشون عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید GMA 950 همون GM945 Mobile هست :
http://hwbot.org/hardware/videocard/...0_gm945_mobile
و آن جا "انسانیت" است ..
آره شهریار جان دیدم اشکال نداره هیجانش بیشتر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (17-09-09)
شهریار جان الان رفتم اچ دابلیو دیدم کل طلا هام رو حظف کردن این دیگه چه وضعشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا آخه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جی میل هم که بالانمیاد برم ببینم چرا حذف کردن.
یه زحمتی بکشید ببینید چه مشکلی با بنده دارن؟
ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://hwbot.org/hardware/videocard/radeon_9550_se
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Moein (18-09-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
jagvar عزیز شهریار مسافرت هست و نمی تونه فعلا موضوعی رو بررسی کنه تنها report که مربوط به شما میشه این هست فکر کنم حق هم دارن اما همه طلا های شما مربوط نمی شه!!
یک بررسی بکن خودت موردی هم داشت باید صبر کرد تا شهریار از سفر بازگرده دیدی کار خیلی فوری هست بگو تا من اقدام کنم :ایکسreported by user due to wrong hardware match (yhis is 9550 128 bits not 9550 se 64 bits, please move to correct category Thx)
New Season
Jagvar (18-09-09)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks