به کمک و یاری خداوند تونستم به قولی که داده بودم عمل کنم و حرث مدیران Hw رو به شدت در بیارم:دی
(موفقیت نمی دونم چی چی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در کل به گمانم 4.5 امتیاز به تیم اضافه شد. و یکی از طلاهایی که بلوک کرده بودن و همچنین اون یکی هم که نقره بود زدم طلاش رو گرفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(آی حالی می ده وقتی تو زوقی می زنی به این مدیران Hw)
http://hwbot.org/hardware/videocard/radeon_9550_se
================================================== =
دوستان یکی اعلام کنه تیممون کجای کاره؟
چندم جهان هستیم ؟
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 10-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ايول محمد فقط طلا بگيريد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (10-09-09)
|
تيم الان از 904 كشور در رده ي 62 هست با 798.9 امتياز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان امروز چندتا ركورد عجيب زدم اگه خدا بخواد فكر كنم ركورد جهاني چند قسمت از hwbot رو تكون بدم
برام دعا كنيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا ایول کارت درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم پشت سرت هستم.کم کم انشاالله دوستان هم اضافه میشن برو جلو کم نیاری یه موقه ها.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------------------------------
سرپنس جان(البته ببخشید اسمتون یادم نیست،شرمنده) من که دیگه یه 30 تایی احتمالا شاخ در آورده باشم.بابا این لپ تاپ شمارو باید بدین توی موزه گزاشت جان خودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من الان مغزم از 8 گزشته شده 12 یاشاید 24 بابا یه توضیح بدین قضیه چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور توی فرکانس 1.6 از فرکانس 2.6 ترف جلو زدین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
بابا خدای تست گرفتن
خدای اور کلاک
اصل تکنولوژی
بابا لپتاپ موشکی
(گمونم این شلوارش جین هستش که شلوارش جر نمی رهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) شوخی بود به دل نگیری ها
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 11-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
serpens13 (12-09-09)
مرسي جگوار جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من كوچيك شما سياوش هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا لب تاپ من خودمم شوكه كرده بود با امتياز هايي كه ميگرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته خيلي چيزا هست كه بايد از شما دو ستان ياد بگيرم شما كارتون درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ركورد جهان رو ميخوام با سيستمي كه تازه بستم بشكنم
اينم فقطو فقط بخاطر اينكه شما دوستان پشتم هستيد و از شما انرژي ميگيرم توكل بر خدا ببينيم چيكار ميكنيمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (11-09-09), Labyrinth (11-09-09), Musketeer™ Pro (11-09-09)
موقع ثبت ركورد اين مياد چيكار كنم؟
error An unexpected error occured when saving your result. We apologize for the inconvenience. Please try again later. Message: 'com.mysql.jdbc.MysqlDataTruncation: Data truncation: Out of range value adjusted for column 'memSize' at row 1'
با سلام
بعد از مدت زیادی سکوت و تلاش زیاد برای رفع سو تفاهم ها برگشتم که دوباره تیمی با قدرتی بیشتر از پیش داشته باشیم درسته که با خاطرات خوب و بد از گذشته به راهمون ادامه می دیم اما همیشه تفکر به اینده بهتر از تفکر به گذشته هست و با این پیش فرض که نیم نگاهی به گذشته برای پیشرفت اینده شروع مجددی خواهیم داشت
چند روزی هست که admin سایت با تک تک بچه ها صحبت می کنه از جمله خود من و فکر کنم جو ما دوباره به همون جو اول باز گشته
هدف ما از این تاپیک چیز هایی بود که متاسفانه اشتباه برداشت شده بود هر چه که بود گذشت
اما من برای خودم چند هدف دارم یکی از بزرگ ترین ایراد های های کار ما این بود که گرفتن پوینت یا مدال های hwbot رو ملاک قرار دادیم اما حال هدف های دیگری در اولویت قرار دارند ما هیچ سایتی رو بر مبنای اینکه علم اورکلاک رو پیشرفت بده نداریم و تمامی سایت هایی که در ایران موجود هستند بیشتر برای کاربران profile اماده حاظر کردند در صورتی که با این کار هیچ علمی افزایش پیدا نمی کنه و همه همون profile رو ست می کنن و میان رکورد میزنند!! اما ایا طرف از این رکورد لذتی می بره!!!
حال اورکلاک علم محدودی داره ولی خیلی دقیق با یک سری مسائل نمیشه اون رو مقایسه کرد حال هدفی که قصد دنبال کردن اون هست این هست
1.افزایش میزان دانش اورکلاکر ها
2.ایجاد بزرگترین بانک اطلاعاتی اور کلاک ایران
3.بحث علمی در مورد تمامی پلتفورم ها
این هدف هایی هست که خود من هم به دنبال اون هستم
در راستای این اهداف که من برای خودم معلوم کردم و صحبت هایی که با خود من شده چند روزی هست که دارم روی سوکت 775 کار می کنم برای اینکه هیچ اطلاعاتی در مورد این سوکت نداشتم در این چند روز با اتمام کار بلاک سی پی یو تموم شد و خوب جذاب بودن تست کردن بلاک هم باید به تست ها اضافه کرد
در این 2 روز سراغ تست سری های E2XXX بودم که نکات جالبی برای من داشت که در تاپیک مربوطه روی اون بحث میشه
مادربورد های استفاده شده
RAMPAGE EXTREME
BIOSTAR TPOWER I45
رکورد هایی که بدست اومد برای پردازنده های مختلف
ٍE2160 1.80 @4200 و اما 4300 هم زدم اما هنگام Save کردن سیستم هنگ کرد!! جالب توجه این سی پی یو بیشتر از 130 درصد اورکلاک شده بود و تقریبا به fsb Wall برخورد کردم
E2180 2.0 @ 4900 و اما این هم که رکورد سوم جهانی هست بیشتر از این من نتونستم برم به دلیل اطلاعات کمی که دارم و جالبه که حدود 145 درصد اورکلاک شده
E2200 2.2 @ 4400 این هم سی پی یو که بچ نامبر اصلا خوبی نداشت و با نزدک 2 volt به این فرکانس رسید متاسفانه فایل Cpu-z مشکل داره و هیچ رکوردی نتونستم با اون ثبت کنم
در کل تست های جالبی با این سری بود اما نکات های جالبی داره که شاید دوست داشته باشید در موردش بیشتر بدونید
1.در تمامی سی پی یو ها ولتاژ بالا باعث unstable شدن سیستم می شدن و نهایت ولتاژ 1.928 بود در E2200 به دلیل خراب بودن سی پی یو و بالا کار کردن ولتاژ default این عدد به 2 رسید
2.در تمامی رکورد های بالا ولتاژ کاری خیلی مشابه به هم بود و این نشان دهنده این هست که خانواده E2XXX شبیه به هم کار می کنن
3.از ایراد های این سری سازگار پایین در فرکانس های بالا با رم های DDR2 بود چنانچه با پروفایل های مشابه در DDR3 هیچ کدام از تست های Wprime و super pi پاس نمیشد در صورتی که در DDR3 به راحتی این تست ها رو پشت سر می گذاشت!!
4.نکته دیگر cold bug کردن این سی پی یو ها هست که در دمای -90 درجه cold bug می کرد
نتایج بیشتر در تاپیک مربوطه به خودش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدامید وارم موفق باشید به زودی با اطلاعات خیلی بیشتر باز می گردیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 11-09-09 انجام شده است
New Season
.D3VIL. (11-09-09), AlleN (06-10-09), Extreme (11-09-09), Jagvar (12-09-09), Labyrinth (11-09-09), Mehdi_Full (11-09-09), Musketeer™ Pro (11-09-09), PUMAOC (07-10-09), vandelin (12-09-09)
|
خیلی ممنون معین جان علی بود.
شهریار جان خبری از این HD3410 نشد؟!
ممنونم موفق باشید.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
زیر 2-3 روز شما روی تیم HWBOT حساب نکنید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
@BaRaN : معین جان کارت عالی بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
@serpens13 : این مشکل مال اسکریپت سایت HWBOT هست . درست نشد دقیق URL + اسکرین شات را برام پی ام کنید .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
serpens13 (11-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks