مرسی وحید جان، والا چیز خاصی نمی گه می گه چرا اینقدر افیشنسی بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا ما هم موندیم چی بگم به این زیون بسته هر چی هم می گم حرف خودش رو می زنه کافی رکورداشون رو بزنی سریع شروع می کنن به ایراد گرفتن . ریپورت هم داده ولی فکر نمی کنم راه به جایی ببره حالا خوبه رو ایر هم بالای 3 درصد افیشنسی بهتری دارم از این یارو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی شهریار جان باز هم عرض می کنم ما هر چی داریم از لطف بی دریغ شما و دیگر اورکلاکرهای خوبه SSA هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخاطره تجربه ای که دارید می پرسم شهریار جان آیا من باید در مورد این ریپورت های بی مورد نگران باشم ؟

Bookmarks