واقعا عالیه تبریک میگم بهت خیلی خوشحال شدم از دیدن رکوردت
حالا اون یارو چی میگه پایین یکی از ثبت هات؟؟؟؟
واقعا عالیه تبریک میگم بهت خیلی خوشحال شدم از دیدن رکوردت
حالا اون یارو چی میگه پایین یکی از ثبت هات؟؟؟؟
Going To Change New HardWare Soon
|
مرسی وحید جان، والا چیز خاصی نمی گه می گه چرا اینقدر افیشنسی بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا ما هم موندیم چی بگم به این زیون بسته هر چی هم می گم حرف خودش رو می زنه کافی رکورداشون رو بزنی سریع شروع می کنن به ایراد گرفتن . ریپورت هم داده ولی فکر نمی کنم راه به جایی ببره حالا خوبه رو ایر هم بالای 3 درصد افیشنسی بهتری دارم از این یارو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی شهریار جان باز هم عرض می کنم ما هر چی داریم از لطف بی دریغ شما و دیگر اورکلاکرهای خوبه SSA هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخاطره تجربه ای که دارید می پرسم شهریار جان آیا من باید در مورد این ریپورت های بی مورد نگران باشم ؟
امیر جان خیلی سریع پست آخرتون را ویرایش کنید و از توهین به Sam جداً خودداری کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث از نظر فنی برای شماست، بیخودی بهونه دستشون ندید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ویرایش شد و کلا بحث رو رها کردم بنا به توصیه شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم به نظر شما اگر لازم یه برنامه بزارم دوباره تست بگیرم می خواستم تو hwbot بهش بگم گفتم پرو می شه هر چند که من به نتایجم اطمینان کامل دارم و اگر پاش بیوفته بار دیگه هم improve می کنم
ولی واقعا سر در نمیارم چرا اینطوری می پره به آدم البته به خیلیا گیر می ده و جمیعا هم دل خوشی ازش ندارن
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز عکس های مسابقه اول گیگابایت توسایت آواژنگ سال 87 رو نگاه میکردم . با مادربردهای P45 گیگابایت رکوردثبت میکردیم . یادش بخیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ICTnews_272_020687_b.jpg
IMG_9875.jpg
هوس کردم دوباره Q9550 بزنم به بدن یادش بخیر چقدر با اون بیچاره ور رفتم با واترچیلر یادش بخیر جوونی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اینو پیدا کردم چقدر خاطرات زنده شد :دی
فکر کنم دچار بحران میانسالی شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحران نیست . من هم گاهی هوس میکنم دوباره شروع کنم . ولی وقتش رو ندارم . دائم در حال هویه کاری قطعات هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایولا آقا وحید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمیدونستم از این قشنگا داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مکسش دمایی که می تونه برسه چقدر و لودش چی تو لود چقدره ؟
*MoJtAbA* (19-06-14), AMD>INTEL (19-06-14), atisoc0936 (05-04-15), Rezasam1 (19-06-14), ViViD (20-06-14)
مخلصم داداش
تا جایی که حافظه یاری میده چند تا محفظه برای روی پردازنده درست کردم تا بالاخره یکی تونست به دمای -25 برسه اما مشکلی که داشتم این بود که وقتی پردازنده میرفت تو لود سنگین دیگه خنک کننده توانایی نداشت که به پردازنده سرمای درست حسابی بده و دمای پردازنده تا 60 درجه میرسید به همین خاطر سیستم خنک کننده فاز چنج تبدیل شد به واتر چیلر با بلاک استاندارد واترکولینگ زالمان که تونستم روی -15 درجه تو لود سنگین ثابت نگهش دارم
ولی خیلی سر و صدا داشت برای اون زمانی خوب بود که اتاق جداگانه داشتم خونه پدری و در اتاق میبستم و کسی هم کاری به کارت نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks