آقا سلام
دوست من یه psp داده به من که براش کپی خور کنم. به تموم کارای PC و اینا هم واردم. من الآن اینا رو دارم:
یه PSP Slim که مال خودمه و کپی خوره
یه PSP Slim که مال دوستمه و کرک نشده
باید دقیقاً چیکار کنم, ممنون میشم راه و برام بنویسید :)
یا حق
کاربر شهرسختافزار
آقا سلام
دوست من یه psp داده به من که براش کپی خور کنم. به تموم کارای PC و اینا هم واردم. من الآن اینا رو دارم:
یه PSP Slim که مال خودمه و کپی خوره
یه PSP Slim که مال دوستمه و کرک نشده
باید دقیقاً چیکار کنم, ممنون میشم راه و برام بنویسید :)
یا حق
|
|
کاربر شهرسختافزار
اقا psp go رو هم میشه با این روش آنبریک کرد؟؟ اگه نمیشه راه حلی رو پیشنهاد میکنید که بشه آنبریک کرد؟؟
دوست گرامی آخرین پست این تاپیک مربوط به 6 سال پیش هست . اگر سوالی دارید در بخش مربوطه تاپیک بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hashemis76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (02-02-15)
کاربر شهرسختافزار
عجب :) حالا ما یک جوونی کردیم شما ببخشید
ترجیح میدم یک PSP دیگه گیر بیارم تا این که سخت افزاری این کار رو انجام بدم
راستی من یک PDF دارم که تمامی مراحل این کار رو (برای phat) با عکس توضیح داده بگید چه جوری Upload کنم تا بزارم تو سایت
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 20-07-08 انجام شده است علت: فارسی کردن
همکار سابق انجمن
دوست من لطفا" قوانین رو رعایت کرده و فارسی تایپ کنید !
!
با تشکر کیهان !قانون شماره 34 ) فارسی نویسی : در هنگام نوشتن و ارسال موضوع یا ارسال توجه فرمایید که حتما پست ارسالی شما کاملا فارسی ( به غیر از لغات انگلیسی نه جملات ! ) باشد و در صورتی که آموزش ، خبر ، معرفی نرم افزار و ... شما با متن انگلیسی تکمیل می شود ، شما موظف هستید آن متن را حداقل به صورت خلاصه فارسی نوشته و برای دیدن متن انگلیسی به سایت انگلیسی زبان لینک دهید . در صورت رعایت نکردن این قانون بعد از 3 اخطار دسترسی کاربر متناسب با خطا از 3 روز تا همیشه بسته خواهد شد !
پ.ن. این بار متن برگردانده شد !
SSA Super V.I.P
دوست عزیز من نباید ببخشم ، شما خودت نباید این کارو می کردی وگرنه من چی کارم این وسط که بخوام شما رو ببخشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bibal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتیاجی به اون PDF نیست ، این روش ساده ترینه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت ویرایش پست من ،
یه سوال دیگه و اونم اینکه آیا انجام این کار ها برای اون PSP که از کسی می گیرم ممکنه خطر داشته باشه ؟
چه خطری ؟
SSA Super V.I.P
نه هیچ خطری نداره ، اگه از این روش استفاده کنی حتی احتیاج نیست مموریشم فرمت کنی !
میتونی مموری رو بسازی و بعد با همین برنامه فایلهای پاندورا رو از مموری پاک کنی !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
آقا بازم ممنون لطف کردین .
کاربر شهرسختافزار
سلام
آقا من پی اس پی فت رفیقمو قرض گرفتم تا اسلیم خودمو کپی خور کنم
وقتی باطریشو پاندورا کردم .گذاشتم توی دستگاه خودم ولی دیدم روشن نمیکنه!
دوباره گذاشتم توی مال خودش اونم روشن نکرد....
الان فقط وقتی شارژر رو وصل میکنی روشن میکنه! وقتی هم که از شارژ میکشی خاموش میکنه!!!
نکته:باطری موقع عملیات کاملا فول بود!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks