دوست عزیز فارسی بنویسید لطفا .
ضمنا مشکلتون رو توی همه ی تاپیک ها ننویسید خواهشا .
تنها راه در قبال کاری که انجام دادید و خیلی هم عجیب بوده کارتون ! ، پاندورا هست .
SSA Super V.I.P
دوست عزیز فارسی بنویسید لطفا .
ضمنا مشکلتون رو توی همه ی تاپیک ها ننویسید خواهشا .
تنها راه در قبال کاری که انجام دادید و خیلی هم عجیب بوده کارتون ! ، پاندورا هست .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
جو و و و و و و و و ن کارت عالیه ساسان
کاربر شهرسختافزار
سلام من ميخواستم بدونم كه اين روش يا برگشتم داره يا نه ؟ منظورم اينه كه باطري مثل اولش بشه.
بعدشم براي همه پي اس پي ها هستش يا اونايي كه 4.1 هستن
SSA Super V.I.P
بله میتونید باطری رو نرمال کنید با همون برنامه ی Hellcat و قسمت Make Normal Battery .
بر روی همه ی PSPها قابل اجراست .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
دوستان
PSP که دارم که سالمه ورژنش 4.01 هست و برنامه pandora installer for 3.xx روش کار میکنه اما بطری پاندورا نمیشه
راهنمائی کنین چیکار کنم
اگه میخوان بگین اول ورژن ببرم رو 3 قدم به قدم بگین چجوری
SSA Super V.I.P
احتمال شما PSP Slim دارید و مادربورد دستگاهتون هم TA-085v2 به بالا هست ، درسته ؟
از باطری پاندورا شده ی یه PSP Slim با مادربورد TA-085v1 و یه هر PSP Fat استفاده کنید .
و یا اینکه باطری خودتون رو از روش سخت افزاری که توی فروم هست پاندورا کنید .
موفق باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان این ساسان ما بی نظیره
با کمک اون مشکلم حل شد
جا داره اینجا رسما ازش تشکر و قدردانی کنم .
ساسان جان دوست خوبم ازت خیلی ممنونم ....
sAsAn.K (23-08-08)
SSA Super V.I.P
خواهش می کنم دوست عزیز .
خوشحال شدم که بالاخره موفق شدید .
موفق باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ehsankia
با سلام دوستان
من یک دستگاه PsP اسلیم با ورژن 3095 دارم چطوری می توانم کپی خورش کنم روش بالا را هم امتحان کرم و تا مرحله 3 رفتم ولی در فایل گیم چیزی نیومد . لطفا به من کمک کنید من یک psp کپی خور با ورژن 4.01 m33-2 در دسترس دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای ساختن باطری پاندورا و magic memory stick باید ورژن psp چند به بالا باشه؟
مال من 3.80 m33.5 هست میشه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks