سلام .
آقا محمد . من که گفتم 2300 رو هر کاری بکنیم هم نمیشه باهاش کار کرد . واقعا فشار بالایی داره . یعنی با اینکه میتونی اونطرف سیستم رو باز بزاری ولی بازم اگه فشار اندازه بگیری خیلی با فشار سیستم های باز فرق خواهد داشت .
به نظر بنده میتونی یه 1400 بگیری دیمر بزاری . یا حتی 1000 بگیری و دیمر بزاری . ولی به طور متعادل 800 لیتر یه چیزیه که نه کمه نه زیاده . یعنی نه CPU میسوزه نه جیزگر ما ( نه سیخ میسوزه نه کباب )
خدا وکیلی در باره رادیاتور سمند راست میگفتی . مستش شدم . شدیدا تو کفشم . البته اون فرانسویه ها. فقط یه چیزی . ابعادش چقدره ؟ نسبت به مدل پیکانی گقدر فرق داره . اگه بتونی این رو هم بگی عالی میشه .
راجع به طرحی که گذاشتی هم به نظر بنده این جا رو دیگه بهتره خودتون تصمیم بگیرید . ولی سیستم های مختلف رو ببینید و طرح هایی که دارید رو از همین اول بیان کنید . این طوری از خرج اضافی میافتید و طرح قشنگتری هم خواهید داشت . این طرحی هم که گذاشتید جیز خوبیه . دقیقا به خاطر راحتی در انتقال مکان . طرحی که من در نظر داشتم این بود که رادیاتور رو بزارم روی کیس . یه جورایی می خواستم کیسم رو قول آیا تر نشون بده . ولی خیلی دردسر داره . همین طرحی که شنا گذاشتی بهتره .
در استفاده از چیزای مختلف به جای مخزن هم میشه گفت دست شخص از هر جای دیگه ای باز تره . فقط باید تمیز شده باشه و روی نحوه استفاده ازش دقت کنید .
در باره اون پروسه هایی که برای گردش آب گذاشتید پروسه دوم امتحانش رو پس داده . من توی فکرم پروسه اول رو مد نظر دارم و دارم روش فکر می کنم ( البته یه چیزی حدود 2 هفته ای میشه ) . پروسه اول یه خوبی که داره اینه که پمپ هرچقدر که آب رو گرم کنه ( هر قدر هم کم باشه ) رادیاتور اثرش رو از بین میبره . ولی نمیدونم واقعا پروسه بهتریه یا نه . شما می تونی یه بار همین بیرون کیس امتحانشون کنی و بر اساس نتیجه بگی کدوم بهتره .
برای کارت گرافیکت هم نمیدونم میشه مخصوصش پیدا کرد یا نه . اگه پیدا بشه می تونی با خیال راحت ازش استفاده کنی و کیفش رو ببری . چون رم های گرافیک رو هم با آب خنک خواهی کرد . ولی فکر نکنم بتونی برای 280 چیزی پیدا کنی جز یه مدل بلاکی که خودم هم از همین نوع خریدم . روی هر گرافیکی با هر مارکی و هر چیپستی قابل اتصاله . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . میدونی چرا ؟ اینا یه قطعه ای داره به نام کلیپس . خوب بلاک به اندازه ایه که روی چیپ رو میپوشونه . و کلیپ میاد روی بلاک . حالا دو تا صفحه باریک که وسطش برای حرکت پیچ یه شیار تعبیه شده ازش جدا می کنی . این طوری اگه جای پیچ های کولینگ گرافیک رو به صورت ضربدر در نظر بگیری یکی از خط های این ضربدر رو می تونی با پیچ متصل کنی . یعنی دو تا رو که رو بروی هم باشن . یا در واقع 2 تا از پیچ های نا مجاور رو می تونی وصل کنی . ( امید وارم خوب گفته باشم ) فقط میمونه رم های گرافیک . مشکل اینها رو هم با هیت سینک های کوچولویی که از مس هستن میشه حل کرد . من هم دنبال همین ها هستم . ولی دریغ از یه دونه . قبلا داشتن ها . خودم هم دیدم . ولی نمیدونستم این موقع لازمم میشه .
برو به این تاپیک و ببینش
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=18633&page=2
خوب بریم سراغ آقا نوید .
خدا وکیلی طرح خوبی رو ارائه دادی . به قول آقا مجید واقعا شمایی که توی این تاپیک هنر نشون دادی . وگرنه ماهایی که حرف از تئوری ها میزنیم و زورمون میاد بعد از 4 ساعت تست سنگین ( سگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) با TEC نتیجه ها رو اینجا بزاریم که هنری نکردیم .
خلاصه خیلی طرح باحالی بود . به زودی برای هم کانتینر و هم بلاکم این کار رو میکنم . حتی بلاک خود Tt برای VGA از این کار ها می خواد .
آقای ویوید . خوب . این جور تجربه های تلخ گفتنش خیلی با ارزشه . حد اقل اگه باعث بشه یه نفر دیگه هم از خطر نجات پیدا کنه خیلی خوبه .
راستی . دیدید بالاخره گفتم الان موقع شروع کار با TEC نیست . مشکل اصلی از همون TEC بوده فکر کنم .
اگه بتونی یه عکسهایی از بلاک هایی که ساختی بزاری خوب میشه .
بنده هیچ اطلاعات درست حسابی از الکترونیک یا سخت افزار ندارم . ( آقا مجید بهتر از همه بچه های سایت میدونه . البته خدا حتی بهتر از خودم میدونه که راجع به هیچی نمیدونم . یعنی خودم که میدونم هیچی نمیدونم دیگه ببین قضیه چیه )
بحث مشکلی که برای سیستمتون پیش اومده اولا ان شاءالله نصیب هیچ کسی نشه و ثانیا دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن .
ضمنا ان شاءالله تست سالم بودن که گرفتید خیالتون راحت میشه . یعنی از بلاتکلیفی در میاید که یه فاتحه خودن افتادید یا نه . حالا یا مین یا CPU یا هردو ( البته اگه هر دو باشه که 2 بار بفرستید بنابر احتیاط مستحب .)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی مجید جان . بدون اینکه بدونم چجوری اون مشکل رفع شد هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . البته توضیح و بحثش رو بزار برای یه جای دیگه . خدا رو شکر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب . فکر کنم یه نیم متری تایپ کردم . ولی اشکالی نداره . اگه بتونم به یه نفر هم کمک کنم میارزه .
امید وارم همیشه بحث ها اینقدر گرم باشه که بعد از تقریبا 2 روز که نیومده بودم مجبور بشم 2 صفحه مطلب رو بخونم و نیم مترپست بدم .
فعلا
Bookmarks