برو بابا از این حرفا نزن ما هنوز خودمون چهار تا درس رو افتادیم ................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من همیشه گفتم کسی که تجربه شخصی شو تو سایت می گذاره تا همه استفاده کنند ارزش داره احسنت بر شما نوید جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واگر نه این که من هی در مورد تئوری یه چیز هی توضیح بدم و حرفهای تکرارای بزنم که فایده ای نداره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنر ؛ در توضیح عملی و انتقال تجربه شخصی در این سایت به یکدیگر است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز از تو ضیحات گران بها و راهنمایی هاتون ممنونم من دارم یه آلمینیوم رو با این روش که شما گفتید سمباده میزنم
خیلی عالی شده فقط مونده پولیش کاریش که توضیح کامل دادین ! ایشالا عکس می گیرم می ذارم
فقط یه سوال :
1.می خواستم در مورد شماره ای که پشت سمباده حک شده اصلاتی بهم بدین مثلا برای من زده (P180 ) یعنی چی؟
2.سمباده پوساب دونه درشته یا ریز ؟ شماره اش به مدل P چه عددی میشه ؟
قربانت مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks