آقا ارادتمندیم که به به پستهای من هم توجه داری برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اشکال کار من این بوده که سنسورهای SMT 160 چون بزرگ هستند و استوانه ای نمیتونستم روی پردازنده بزارم و اشکال دوم هم این بود که سیستم و TEC رو همزمان روشن کردم که احتمالاً یک دفعه دمای پردازنده بالا رفته
الان یک چیزی به ذهنم آمد اشکال سومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پردازنده رو چک نکردم ببینم سالم هست یا نه با همون مادربرد رو تست کردم شاید پردازنده سوخته!!! که گارانتی داره اما مادربرد گارانتی نداره
فکر کنم اگر پردازنده سوخته باشه بفرستم گارانتی یک پردازنده سوکت 940 بهم بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون سوکت 939 دیگه پیدا نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک سالم بود
از لحاظ واترکولینگ هم خیالم راحته چون بعد از این همه تست نشتی گذاشتمش الان هم دوباره تست کردم حتی 1 قطره هم نشتی نداره مطمئن هستم
الان میرم تو کاره تست پردازنده خوشبختانه یکی از دوستانم سوکت 939 داره ازش میگیرم تست میگیرم
خدا کنه پردازنده سوخته باشه آخ جونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks