شما لطف دارین من هر چی یاد گرفتم از نظر و ایده شما دوستان بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم از همتون متشکرم که بهم چیز یاد می دین و اطلاعات تون و با هم به اشتراک می زارید و این راه پیشرفت این
تاپیکه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدر س پولیش کار : آقا میری پامنار ، میگی می خوام برم سه راه دنگی ، بهت میگن برو پایین تر ، میری پایین میرسی
به یه دوراهی دست چپ و میری تو ، اونجا بپرسی پولیش مغازها رو بهت آدرس می دن (چون کوچه پس کوچه میشه من یادم نمیاد اسم کوچه ها چی بود) ولی راحت بری اینجا که گفتم پیدا می کنی
آره خستگی از تنم در رفت پولیش شده کارو دیدم عین آینه میشه ، فقط بهت بگم بعد پولیش پیچید لای روزنامه انقدر داغ میشه که رسیدم خونه تا دو ساعت نمیشد بهش دست زد خیلی داغ میشه. . . . ..
فقط جوش میدی مواظب باش ، آب نده ؛ حتما آب بندیش کنین (در دنیا امروز همه از هم تقلید می کنن مهم اینه
که کی بهتر تقلید می کنه !)
آقا از این لوله ها به ما هم بده ؟!
در مورد طرح وسیستم خنک کنندهLN2 lock نگاه کردم طول لوله همون جوری که دوستمون اشاره کرد باید بیشتر شه
من فکر کنم الان یکم زوده سر LN2 بخوایم بریم واگرنه باید یه همین طرح شما رو اجرا کنیم بعدش روی یه مادر برد
قدیمی تست و تجربه بدست بیاریم نه این که یکاره بریم سراغ مادر برد 250 هزار تومنی ASUS ؛ حیفه ؟!
فعلا با TEC تست بگیریم بعد ببینیم خدا چی می خواد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks