سلام
ممنون که نظراتتون رو گفتید:1. (28): . واقعا طرح هاتون برای اصلاحش خیلی کمکم کرد:1. (27):
حالا ایراد هاش رو باید فقط خودم بر طرف کنم با کمک خدا :1. (31)::1. (24)::1. (6):
فعلا بای بای:go:
Printable View
سلام
ممنون که نظراتتون رو گفتید:1. (28): . واقعا طرح هاتون برای اصلاحش خیلی کمکم کرد:1. (27):
حالا ایراد هاش رو باید فقط خودم بر طرف کنم با کمک خدا :1. (31)::1. (24)::1. (6):
فعلا بای بای:go:
دوست عزیز این به خاطر اینه که بعضی از مطالبتون به این تاپیک مربوط نمیشه مثلا خوب بود طرح ساخت واتر بلاک رو ر قسمت مربوط به خوش مطرح میکردین:1. (26):نقل قول:
عزیز من طر ح رو نگاه کردم خوب بود شما می خوا ی هزینه تراش پایین بیاد از اونور جنس یا همون مس استفاده شده بالا میره این جوری نیست که شما بگی یه تیکه مس بده 4 سانت اون هم برات ببره باید حداقل نیم متر ببری تا 4سانت از توش دراری ؛ والا برا ما که اینجوری بود هر جنسی مثلا اون گرد 5 سانت 22 تومن آب خورد!!
به جای لوله از یه گرد 5 سانت تو پراستفاده کن توش هر شکلی می خوای درار که آب حرکت کنه بده تراشکار مثل طرح من که فکر و ایده از خودم بود (هرکی هم خواست استفاده کنه خرجش همون که شما گفتی به جاش صدقه بده ! آفرین بر تو)که بشه با فقط دستگاه تراش و بدون نیاز به دستگاه فرز یه همچین راه آبی طراحی کرد که آب اول داخل محفظه گرد به قطر2 سانت میشه بعد از روزنه باریک 3 میلیمتر خارج شده وداخل حوض بزرگ میشه که قطر 38مم رو داره شروع به گردش میکنه واز شیلنگ دوم خارج میشه این هم عکس های کاره چطوره؟:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درشم یه طلق پلاستیک فشره بزارو سوراخ های مادربرد رو روش درار و پیچ کن به مادر برد واز یه واشر هم بین طلق و واتره مسی قراره بده تا آب در هنگام پمپ هوا نکشه :party:
این طرح و من برا ساخت واتر بلوک خودم انجام دادم ؛ گذاشتم تا به این مرحله رسیدین دید و ذوق تون به کار بیشتر شه و تلاش برای این هدف رو بیشتر کنم این واتر جواب داده و CPU 3.2فول کش مدل 641 را تا 5.4ghz اوور کردم البته هنوز تست شو نذاشتم تو سایت در حال بهبود با این TEC هاست که واترو بچسبونم روش ببینم بیشتر اوور میشه؟(البته خودمم تو اوورش سوال های برام پیشومده که سر فرصت باید باهم بحث کنیم صبر می کنم شما هم واتر رتو بسازی اونوقت ما کهQ6600 ندار یم تست کنیم اینتل از این قدیمیا داریم )اگر نه طرح خودتون هم خوبه حالا هر کدوم که دوست دارین رو عملی کنید :love:
راستی اشکالات این طرح من رو هم بگین لطفا!!
قربانت مجید:11():
عزیز جان قرار بود که در ادامه همین تاپیک good_punisher عزیز بحث و ادامه بدیم تا ساخت واتر همراه باTECنقل قول:
باشه چون ما هم بلدیم هی تاپیک بزنیم برای مثال:
کمک در آخرین مراحل ساخت واتر بلوک دوباره 20 تا پست که دان بچها دوباره یه تاپیک دیگه . . . .. بایه اسم دیگه
بذارین این تاپیک به قول دوستمون good_punisher مرجع کاملی از سوال وجواب هایی برای ساخت سیستم های
کولینگ باشه البته اگر همه باهم کمک کنیم بحث ادامه پیدا کنه جا داره از بنیان گذار این نوع بحث ها یعنی آقا ایمان گل تشکر کنم:11():
ولی فکر کنم با این اوصاف دوباره باید اسم تاپیک رو عوض کنیم . . . . .
سلام .
باید بگم طرح شما فوق العاده است:1. (10)::1. (5):. حتما هم پرفورمنس بالایی داره :1. (16):. یه سوال برام پیش اومد . اون پولیش زیر رو خود تراش کار می تونه انجام بده با این کیفیت :ange: ؟ یا جای دیگه ای بردید و اون براتون این کار رو کرد . اگه حرفه دیگه ای بوده چه حرفه ای . یعنی باید پیش چه استاد ( اووووستا ) کاری ببرم برای پولیش ؟:tussor:
راجع به تعوض اسم تاپیک هم موافقم . بازم نظر دوستان ارجحیت داره:rules::lock:
خلاصه کنم و دوباره بگم که : خدا وکیلی کم آوردم .:surprised:
راستی این طرح رو به خاطر این اینقدر پر از جوش کاری زدم چون می خواستم تلفات مسم بیاد پایین .:1. (13):( به کسی نگید تقلبی بود :1. (38):)
ممنون از اولین نفری که این طرح رو نقد و بررسی کرد . یعنی مجید آقای گل :1. (22)::give_rose::love:
این رو هم یادم اومد . حدود 54 سانتی متر لوله 54 م م و 50 سانت هم لوله 66 م م دارم . از این نظر مغازه دار ها به فکر ما بودن ( البته بیشتر به فکر جیبشون بودن )
اگه امکان داره نظرتون رو راجع به LN2 lock هم بگید
فعلا بای
ببخشید من درست متوجه نشدم ارتفاع این بلاک LN2 چقدره 5 تا 6 سانتی متر؟!
اگر درست فهمیده باشم این ارتفاع برای بلاک LN2 کمه و هم اینکه تو نصب دچار مشکل میشین باید ارتفاع رو بالای 10 سانت انتخاب کنین البته معمولش 15~16 سانت هست مثل این :
شما لطف دارین من هر چی یاد گرفتم از نظر و ایده شما دوستان بوده :11():نقل قول:
بازم از همتون متشکرم که بهم چیز یاد می دین و اطلاعات تون و با هم به اشتراک می زارید و این راه پیشرفت این
تاپیکه !!:party:
آدر س پولیش کار : آقا میری پامنار ، میگی می خوام برم سه راه دنگی ، بهت میگن برو پایین تر ، میری پایین میرسی
به یه دوراهی دست چپ و میری تو ، اونجا بپرسی پولیش مغازها رو بهت آدرس می دن (چون کوچه پس کوچه میشه من یادم نمیاد اسم کوچه ها چی بود) ولی راحت بری اینجا که گفتم پیدا می کنی
آره خستگی از تنم در رفت پولیش شده کارو دیدم عین آینه میشه ، فقط بهت بگم بعد پولیش پیچید لای روزنامه انقدر داغ میشه که رسیدم خونه تا دو ساعت نمیشد بهش دست زد خیلی داغ میشه. . . . ..
فقط جوش میدی مواظب باش ، آب نده ؛ حتما آب بندیش کنین (در دنیا امروز همه از هم تقلید می کنن مهم اینه
که کی بهتر تقلید می کنه !)
آقا از این لوله ها به ما هم بده ؟!
در مورد طرح وسیستم خنک کنندهLN2 lock نگاه کردم طول لوله همون جوری که دوستمون اشاره کرد باید بیشتر شه
من فکر کنم الان یکم زوده سر LN2 بخوایم بریم واگرنه باید یه همین طرح شما رو اجرا کنیم بعدش روی یه مادر برد
قدیمی تست و تجربه بدست بیاریم نه این که یکاره بریم سراغ مادر برد 250 هزار تومنی ASUS ؛ حیفه ؟!
فعلا با TEC تست بگیریم بعد ببینیم خدا چی می خواد :wink:
سلام :
من مشغول ساخت کولینگ آبی بودم که این ایده به سرم زد و تقریبا هم در عمل جواب می ده . در ضمن از برفک هم خبری نیست تا اتصالی پیش بیاد .
با کمترین هزینه هم قابل ساخت است . فقط یک کفه ی مسی لازم داره برای روی فن CPU تا دما رو براحتی از
CPU به المان بده یا شاید هم بر عکس شد ... ! المان سرماش رو داد به CPU !:wink:
این هم عکس های کولینگ ما ! :
این عکس رادیاتی هست که خریدم ... ولی فعلا رفته توی آرشیو
در ضمن یک منبع شیشه شور پیکان و پمپش هم توی آرشیوه !
5 تصویر موجود است . :great:
با تشکر ...
یه سوال شما تست کردی دیدی برفک نمیزنه یا حدس میزنی که نباید برفک بزنه؟؟!
سلامنقل قول:
تست کردم . برفک نمی زنه
بدلیل فاصله المان تا CPU و اتلاف سرمای المان در طول مسیر
در ضمن المانی که من خریده بودم در حالت معمول هم برفک نمی زد فقط روش قطرات ریز آب جمع می شد و تا یک
مرحله قبل از یخ زدن می رفت .
البته الان باید برای شادی روح اون المان دعا کنیم ... چون از وسط شکست !:1. (28):
چسب سیلیکونی که صفحه مسی رو روی المان چسبونده بودم خیلی قوی بود و در زمان جدا کردن المان شکست ...
با تشکر ...