سلام ببخشید tec چی هست؟
Printable View
سلام ببخشید tec چی هست؟
قطعه ایه که وقتی جریان 12 ولت تا 4.max15 ولت بهش میدی (البته مدل 60 واتش) از یه طرف کاملا سرد واز طرف دیگر گرم میشه که هر چقدر بتونی طرف گرم رو خنک تر کنی ؛ دمای طرف سرد کاهش پیدا میکنه و میشه به دماهای منفی و زیر صفر رسید که ا گاهی او قات برفک میزنه ؟!:1. (27): مثل شکل زیر که قبلا هزار بارگذاشتم :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم مشخصاتش:
موفق باشید:11():
مجید
سلام
بالاخره تموم شد . فقط مونده پولیشش
با کمی صبر از جانب شما ، بنده فرصت پیدا می کنم که هم پولیشش کنم و هم عکس بگیرم و بزارم اینجا .
فعلا بای
خیلی مشتاقم ببینم دلم داره قش میره زود تر عکس بزار !!:1. (4)::1. (4):نقل قول:
انشالا که نیتروژن مایع هرو ساختی یا اون واتر آبیه ؟
دقیقا جفتش آماده آماده شده .
فقط مونده یه سوپر سونیک خوشگل ببرمش تا پولیش بخوره . خوبیه سوپر سونیک باید این باشه که همه سطح ها رو پولیش میکنه . البته شاید من دارم اشتباه می کنم .
در هر صورت اولین کسی که عکس ها رو میبینه شما خواهی بود .
دوست عزیز اگر تهران بودم حتما همین کار رو میکردم ولی متاسفانه من شهرستان هستم:1. (28):نقل قول:
:give_rose:
سلام .
بالا خره برگشتم .
خوب یه سوال . حالا که فرصتم هم تقریبا بهتر شده یه نفر بگه که سوپر سونیک توی تهران هست و لطفا معرفی کنه بگه کجا باید برم دنبالش ؟ و آقای cao cao ! اون بنده خدایی که طرفای خیابون دماوند معرفی کردین سوپر سونیک داره یا با نمد پولیش می کنه .
یه چیزی هم این که شنیدم سیستم سوپر سونیک با یه ظرف آب کار می کنه . یه ظرفی که احتمالا هم باید توش همراه آب یه پودری مثل پودر الماس یا یه فلز مناسب باشه . و موج فراسوت توش پخش میشه تا ذرات به جنب و جوش بیان و خود به خود قطعه پولیش می خوره . حالا این طوری هست یا نه . چون اگه این طوری باشه یه خوبی هم داره این که داخلش رو هم پولیش میده . حالا بگید ببینم چیکاره ایم ؟
راستی . دوست عزیز . مشکلی نیست . شما اگه بخوای میرم برات می خرم و برات می فرستم . قیمت هاش ایناست :
60 وات 8500 تومن
80 وات 12000 تومن
120 وات فکر می کنم حدود 16-18 تومن بود .
160 واتش هم چیزی حدود 22 تومن بود .
اگه خواستی یا من یا آقایون دیگه ای هستن که این کار رو بکنن . البته . اگه بخوای بنده این کار رو بکنم باید یکمی صبر کنی . در کل ما کمکت می کنیم . یا اصلا اگه نزدیک هستین یک روز فرصت بزاری بیای با هم بریم بخری . فقط بدیش اینه که ماه رمضونه و از روزه می افتی .
فعلا بای
سلام عزیز پس چی شد ما که چشمون به کارت خوش شد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
درمورد اون پو لیش من آدرسیکه بهتون دادم از این دستگا ها که میگی نداشت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]یعنی در مورد کار خودم فقط کف و دور ش رو پولیش داد و نتو نس داخل کار رو هم بپولیشه !
ولی بازم اگه نظر منو می خوای همون جا که من گفتم برو (پامنار)
آره آقا منم پایه ام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای خرید رو میفرمایید؟!نقل قول:
آره آقا منم پایه ام
آره عزیز منم می تونم آدرس تون رو پست کنین به صندوق پستی من ، فقط در مورد زمانش یه مقدار گرفتارمنقل قول:
که تا آخر شهریور حل میشه بعدش هر خواهشی بود در خدمتم :love:
قربانت مجید:11():