منم ممنون از شما تشکر می کنم که بیشتر و بهتر سوال می پرسین !!!
من مسی ندیدم ولی یکی سوخته دارم باز می کنم عکس شو براتون می زارم ....اون سمتش که شما می فرمایید سرامیکی هست ، فکر می کنم زیرش از جنس مسه ...
بستگی به دمای محیط داره ولی با هیت سینک و فن معمولی من تست کردم با ولتاژ 11.8 دمای طرف گرم 35 تا 40راستی دمای دو طرف با هیت سینک و فن معمولی چند درجه است ؟یعنی این فن های ایر کول تاثیر چندانی نداره ؟
طرف سرد 5 دقیقه اول تا 20- هم میره ولی بعد 15 دقیقه بطور ثابت بین 8- تا 10- درجه نوسان می کنه دراین حالت(دمای محیط 26 درجه) جالب اینه بعضی از TEC ها بطر شانسی تا 18 ولت AC میشه بهشون داد نمی سوزن !!؟؟
قشنگ هم کار میکنه دراین حالت هم بهتر سرد می کنه هم گرما بیشتر می شه قابل توجه که Vmax اینTEC ها 15.4ولت هستش
در مورد فن هم خیلی گفتم فن دور بالا خیلی تاثیر در کاهش دما داره
نه دیگه اونا رو شما فقط داری پول جنس فن و میدی مس ،آلومینیوم ، بعید اوناروهم رنگ بزنن اونا نسبت به قیمت هزینه خم کاری لوله ها دست به تولید میزننبعد یعنی فن اصلی کولر مستر هم مس و آلمینیوم خالص نیست ؟
کجا؟توی بد جایی گیر کردم ! نمی دونم برای خنک کردن اون cpu اور شده از چه سیتمی استفاده کنم .
فروشنده می گفت این فن هایپر رو ما روی 6600 می بندیم روی CPU تو که یخ می زنه !
عزیز دقیقا برعکسه 6600 فناوری ساختش 65nm پس گرمای کمتری تولید می کنه حتی در اوور البته بستگی داره..
ولی cpu شما فناوری ساختش 90nmیعنی تقریبا با فرکانس مساوی با 6600 حداقل 30 درصد بیشتر گرما تولید می کنه که حتما باید مهار شه
این جور که من فهمیدم می خوای یه جعبه یه تیکه باشه توش 3 تا TEC بزارید به هیچ وجه نباید توسط مس ارتباطی بین طرف سردو گرم ایجاد بشه اگر ارتباط برقرار شه طرف گرم وسرد تو سط مس ارتباط برقرار می کنن ومن نظرم اینکه یک مکعب از جنس مس خالص بدیم تراشکاری برامون به اندازه 3 عدد المان ، مثل یک جعبه توش رو خالی کنه .بعد 3 عدد المان رو که بین همشون خمیر سیلیکون زدیم رو روی هم بزاریم ( مثل شکل بالا ) و بعد اون ها رودرون این جعبه مسی بزاریم و درش رو ببندیم یک طرفش بیاد روی CPU و طرف دیگه روی هیت سینک قرار بگیره .ولی مشکل اینجاست که نکنه اون جعبه مسی برفک بزنه !؟
گرما به سرما و برعکس تبادل دما انجام میدن یعنی باید دو تیکه باشه یه مس طرف گرم یکی طرف سرد بین شم با چسب آکواریوم پر کنید تا عایقبندی شه !
جواب دوستمون good_punisher
خیال می کردم پیشم مونه ترانه عشق واسم می خونه ****خیال می کردم یه هم زبونه نمی دوستم نا مهربونه ...حالا کجاش حرفی از داشتن TEC 3 زدم . در واقع داشتم توی خیالات سیر میکردم. اگه TEC 3 داشتم که الان اینجا نبودم . داشتم
به امید روزی که خیال ها مون به واقعیت تبدیل شه . . . . . . .
قربانتون مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks