سلام
تا حالا شد 2 دفعه که اشتباهی صفحه رو بستم و کلی تایپ کردنم رو از بین بردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز . به طور خلاصه میگم . برای خرید عجله نکن . اول از همه تحقیق کن بعد بخر یا بساز . هم توی همین تاپیک هم ون تاپیکی که آقا مجید معرفی کرد بگرد و اطلاعات کسب کن . حتی اگه یکی دو هفته طول بکشه ... . به نظرم اگه می خوای از TEC استفاده کنی بهتره یه مولتی استیج بخری . توی این سایت اطلاعاتش رو ببین . هر چی توان این قطعه بیشتر باشه گرمای بیشتری رو در زمان کمتری عبور میده . ولی کار باهاش یکمی سخت تره چون باید بیشتر اون دما رو کنترل کنی و از hot side دور کنی . یعنی همون طوری که المان گرما زودتر رو از cpu گرفته باید شما هم زودتر و بیشتر این گرما رو از المان دور کنی .
از توی کوچه آلیک میتونی خوب قیمت و اطلاعات بگیری . ولی به نظرم اون مغازه ای که توی سمت شرقی کوچه آلیک بود بهتره . در کل از همشون بپرسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.huimao.com/series.htm
راستی طرح هام هم تقریبا آماده شده . فقط مونده اسکنش که بعد هم بزارم توی سایت
و اما ادامه حرفامون با آقا مجید گل
اونجا منظورم این بود که یه بلوک برای یخ خشک داشته باشی و بین اون و CPU یه TEC 3 قرار بدیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش کیس بنده یه فول تاوره . ولی هرجوری دارم فکرش رو می کنم به نسبت فاصله اسلات هاس pci e نمیتونم این جور فن ها رو روی کارت سوار کنم .
یه بار امتحانی فن کارت رو با هیت سینکش باز کردم و دیدم که یه چیپ اصلی شبیه به cpu زیرشه فقط یکمی کوچیک تره . روش هم خمیر سیلیکون بود . البته یه تفاوتی با بقیه سیلیکون ها داشت . خیلی تیره بود . دورش هم چند تایی چیپ سیاه دیگه بود که به صورت یه گنبد چیده شده بودن . می خوام بدونم که فقط لازمه که اون چیپ خنک بشه ؟ به زودی یه چند تایی عکس میگیرم و میزارم .
منظورم هم از دیتر گرم شدن کولنت این بود که مقدار مساوی گرما از بلوک به کولنت میرسه . ولی چون با سرعت بیشتر باید حجم بیشتری از کولنت هم عبور کنه پس اون مقدار گرما بین این حجم بیشتر تقسیم میشه . یعنی همین . نوسان دمایی کمتر میشه . رادیاتور یا کلا وسیله ای که قراره کولنت رو خنک کنه با همون زحمت دمای کولنتی که کمتر گرم شده رو بهتر خنک میکنه . یعنی راندمان بیشتر میشه .
بازم خیلی وقت نشد که همه سوالاتم رو بپرسم . چون 2 بار این مطالب رو نوشتم و پرید و مجبور شدم که دفعه سوم رو خلاصه تر بنویسم .
امید وارم همون طوری که بقیه دوستان اطلاعاتشون رو در اختیار بنده و دیگران گذاشتن من هم بتونم اطلاعات مفیدی جمع آوری کنم و در اختیار دوستان بگذارم .
فعلا بای

Bookmarks