ممنون از عکسی که قرار دادین منم حدس می زدم این جوی سری بشه TEC ها فقط وا ت شون متفاوته
یعنی از کم به زیاد برا سه تاtec باشه تا بر گرمای هم بتونن غلبه کنن
از خیابون 30 تیر از توپ خونه به سمت بالا بپرسی بهت نشون میدن به نام ترمومتر دیجیتالی بپرس بهت مدل هاشو نشون میدناین دما سنج های الکترونیکی رو از کجا می شه گیر آورد و قیمتش ؟
من تست گرفتم حدود 60 درجه تا 70 درجه طرف گرمشه نوسان داره با هیت سینک معمولیراستی این المان ها در اوج کارشون دمای طرف گرم چند درجه است ؟ ( بدون هیت سینک )
بدون هیت سینک دمای طرف سرد چفدر ؟
واگر نه لحظه ای بدون هیت سینک دووم نمی یاره آنی می سوزه مگر ولتاژ پایین کار کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طرف سرد هم همین طور.
تا اونجا که من می دونم چیزی داخل این لوله ها نیست یعنی در صدی بخار هوا هست که وظیفه انتقال حرارت رو داره یعنی تا گرم میشه شروع به حرکت به جای سرد می کنه دوباره خنک می شه بر میگرده این سیکل ادامه دارهیک سوال خنده دار !!! این فن های بقولی گازی یا ایر کول توی لوله هاش واقعا چیزی هست ؟
لازم به ذکره که این سیکل به از 15 قیقه لوله هابه دمای 35 تا 40 میرسن (درچیپ P35 اینتل) که نشون میده این لوله بدون فن هیچ فایده ای نداره من اینو خودم تست کردم فقط جنبه زیبایی و جلب مشتری رو داره جالب اینه جنسشون هم مس نیست هر جنسی هست (برنج )رنگ مسی روش می زنن ولی با تیغ یا ناخن میشه رنگشو تراشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون جنسی از سنگ سرامیک هستش که برا انتقال حرارت مفیده چرا می خوای برش داری ؟راستی نمی شه این صفحه سفید رو که روی المان هست مانند اون عکسش توی اینترنت برداشت ؟

Bookmarks