برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توضیحاتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله قیمت هایی که زدین اگر جنبه تبلیغ نداشته باشه گرونه !!!!
چون من tec یا همون المان سرد کننده که نیوکیت این اسم مد کرده 18 هزارتومن به نام اصل بودن می فروشه
که از همون جایی که آقای good_punisher عزیزگفته می شه 8500 تومان خرید نه 18 هزار تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه 60 واتشه؟!
درمورد هیت سینک روش من جدا قیمت کردم 15 هزار تومانه ،چه جوری جمعش میشه 40 هزار تومان؟
هر پردازنده ای هرچقدر با دمای پایین تر ی کار کنه و بتونیم اتلاف انژی به صورت گرما رو کاهش دهیم قطعه عمر بیشتری هم می کنه فقط عایق بندی درست لازمه تا در صورت تولید آب از TEC دچار مشکل نشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شدنش میشه فقط باید اونور TEC (طرف گرم) آن توسط سیکل واتر کولینگ هر لحظه خنک شه تا به این درجه
برسید من با فن وهیت سینک به 19- هم رسیدم البته نه رو cpuهان به صورت عادی (عکس ز یر):
http://i38.tinypic.com/33l156e.jpg
Bookmarks