سلام
اول از همه تشکر از majid oc عزیز .
برای این سوال هام رو زیاد می پرسم چون ترجیح میدم اطلاعات رو مختصر ولی مفید در اختیار دیگران بگذارم . سوال هم جزو اطلاعات منظور میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در باره موضوع تاپیک هم پیشنهاد می کنم که دوستان یه عبارت جدید براش انتخاب کنن و اصلاح بشه . چون کار از خرید TEC گذشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قضیه از دست رفتن نوشته ها سر من هم اومده و درکت می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش بنده یه blue orb fx دارم . ولی بدیش اینه که اولا چون محیط خوب خنک نیست اون هم هوای گرم رو میده روی هیت سینک و دمای هیت سینک که روش حک میشه اکثر اوقات حدود 36-38 می چرخه . ولی دمای CPU از توی کامیوتر نزدیک 42 گزارش میشه . ضمنا اگه بتونم این کاری که شروع کردم رو خوب تموم کنم ( دعا کنید ) تجربه خوبیه . CPU ی که خریدم هم تری بود و فن نداشت . یعنی نخواستم که داشته باشه . چون داشتم اون blue orb رو می خریدم . یه هیت سینک CPU هم توی جمهوری دیدم که قیمتش رو بدون فن میگفت 4-5 تومن میتونه بده . البته با فن box فرق میکرد . در کل میگردم ببینم میشه یه دونه از این پایه ها پیدا کرد یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فن چیپستی که آقای amd>intel معرفی کردن توی پاساژ ایران دیدم . خیلی خوب نیست . خن کننده آبی بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . thermal take داره ولی منم توی ایران ندیدم . قیمتش رو هم توی سایتش ندیدم . ولی اگه بشه گرفت که خیلی بهتره . چون دیگه اونقدرا پول ندارم که واسه اونم بخوام چیزی بسازم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش نیتروژن ندارم . ولی یخ خشک توی بازار به راحتی پیدا میشه . حد اقل 5 کیلو میدن به هر جا هم بخوای میفرستن . هر کیلو 4700 تومن . به علاوه کلمن از جنس یونولیت که 3 تومن و پول پیک . آدرسش هم اینه :
ناصر خسرو - کوچه خدا بنده لو - پاساژ اخوت - طبقه هم کف - آقای فارسی . البته جاهای دیگه بازار رو هم میتونید بگردید شاید بتونید نیتروز هم پیدا کنید .
در ضمن راه استفاده از این ماده هم خشک خش استفاده کردن نیست . باید توی استون حلش کنید . راحت دمای 70- رو میده . دیگه ببین با TEC 3 چی میشهههههههههههههههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه امکانش هست یه توضیح بهتر راجع به خنک کردن این گرافیک بدین . میشه فن رو با قابش برداشت و اون وقت فقط باید یه خنک کننده روی چیپست اصلی کارت گذاشت ؟ ضمنا طرح خوبی بود برای خنک کردن گرافیک با نیتروزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون
راستی . اگه بخوام یه فن قویتر برای گرافیک وصل کنم چطوریه ؟
در باره این مطلب که دمای سطح و عمق cpu فرق داره فکر کنم کاملا حق با شماست . هرچقدر هم دما رو بیاریم پایین بازم اون تو داره جریان بر رد میشه و بالاخص توی فرکانس های بالا حتما اختلاف دمای سطح و عمق قابل ملاحظه بیده . همین الان سیستم خودم اختلافش حدود 8-10 درجه است . دمایی که سیستم میشه و دمایی که فن اعلام میکنه
راستی . این مادر برد ما هم قابل شما رو نداره .
برای دمای جحدود منفی هم منظورم این بود که یه تغییری روی کولنت انجام بدم و با استفاده از TEC دما رو توی این حدود نگه دارم . وگرنه بخوام از یخ خشک هم استفاده کنم خدا تومن پول میخواد که بخوام این دما نگه دارم .
انشاءالله بتونیم با هم یه کاری با این thermal take بکنیم که دیگه ادعای Cool All Your Life رو بزاره کنار . ایرانی می تواند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید thermal take را فریز کند . برای همیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ---->برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال هام رو هم چشم دونه دونه می پرسم . ولی چکار کنم پر از سوالم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks