پاسخ شهریار عزیز :
شهریار جان برای کولینگ تیم من دارم از الان روی TEC کار می کنم ، ببینم تا چه فرکانسی تحمل داره؟مو قعش نتایج رو می ذارم در تاپیک مخصوصش!
که یک Air Cooling لحیم شده به TEC احتمالا استفاده میشهعزیز قضیه لحیم کردن ؛ اگر منظورتون با قلع ؟! که سطح TEC حالت سنگ سرامیک رو داره و اصلا لحیم نمی شه؟فقط یک نکته بعد از تست اولیه که کردید پیشنهاد میکنم TEC را لحیم کنید به Block یا هر چیز دیگه ای که حرارت را خارج میکنه چون خمیر های حرارتی و هر چیز دیگه کارایی اون را نداره .
اگر لحیم کردن رو از جایی تحقیق کردین بیشتر ممنون میشم توضیح بدین ؟ یا نه طرح خودتونه؟!
در مورد هزینه و فرستادن که قابل شما رو نداره ، عزیز !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدرس تون یا شماره تلفن رو به پیام خصوصی من بفرستید و چیز های دیگه ای که لازم دارید مثل هیت سینک وو و . . . من براتون تهیه کنم .
من تحقیق کردم چیزی توی این لوله ها نیست ، درصدی بخار هوا وجوداره .اگر فریون باشه پس موتوری که اونو پمپ کنه کجاس؟؛ تا اونجاکه من می دونم ما!توی هیت پایپ ها تا اونجایی که فهمیدم گازی که توی یخچال هست یا همون فریون هست !
اگر برای خنک کردن طرف گرم TEC خنک کننده طراحی کردید و چاره اندیشیده اید ؟!!( در مورد چگونگی طرح توی این تاپیک مطرح نمیکنم چون ربطی نداره و بهتره که مسائل TEC را اینجا ادامه بدیم ) .
به نظرم همین جا مطرح بشه بهتره تا به جامع بودن این تاپیک افزوده بشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاسخ مهدی جان :
اتفاقا بحث قیمت TEC جالبه؟!من تازگی برای خرید رفته بودم مغازه ارجنت الکتریک می گفت قیمت 8500 تومن در صورت تعداد بردن این قیمت می تونم بهت بدم و اگر 1 دونه 10 هزارتومن. تعداد هم بالای 10 تا 8500 تومن حساب می کنه ! جاهای دیگه هم قیمت 10 تومن بود مدل 60 وات 4*4 سانتی مترمیشه بپرسم این TEC های آماده چه قیمتی دارند و تو تهران آیا مرکز خاصی هم براشون هست یا نه ؟
آدرس :
1.خیابان جمهوری - قبل از پل حافظ - کوچه آلیک - فروشگاه مرکزی نیوکیت - تلفن : 66713333
(المان سرد کننده =TEC)
قیمت 18 هزارتومن (جالب همون مدل وات 4*4 سانتی متر این مغازه 18 تومن به اسم جنس خوب و مرغوب
میده )
2.درکنار کوچه الیک پاساژعباسیان دو تا مغازه هست طبقه همکف که به قیمت 10 هزار تومن می فروشن منم از همین جا گرفتم .
3.خیابان جمهوری - بعداز پل حافظ- فکر کنم اسمش پاساژ توکل بود - طبقه دوم ارجنت الکتریک - قیمت 1 عدد 10 هزارتومن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جا داره این آخر از محمد گل که زحمت آدرس هارو اون اول کشید تشکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید

Bookmarks