يك ترمو متر انگار نياز داري . مطمئن نيستم ولي لين دماسنج ديجيتالي هاي پزشكي هستند كه براي تب و دماي بدنه . اگر روي بلاك بذاريم دما رو نشون نميده !
يك ترمو متر انگار نياز داري . مطمئن نيستم ولي لين دماسنج ديجيتالي هاي پزشكي هستند كه براي تب و دماي بدنه . اگر روي بلاك بذاريم دما رو نشون نميده !
|
راستش دیگه فعلا نمی تونم به فکر ترمو متر دیجیتال باشم . ولی دماسنج جیوه ای 10- الی 200 درجه دارم . از اون استفاده کردم . قبلا چند تایی هم 10- تا 110 یا شایدم 5- تا 110 داشتم که همش شکستن . دقت اونایی که از دست رفتن خیلی بیشتر بود . ولی این هم دقت خیلی خوبی داره .
علت خشک کنندگی این اسپری ها هم فکر کنم دو تا چیز باشه . یکی ترکیب شیمیایی که دارن و در واقع فکر کنم قبل از خشک شدنش این حالت رو بیشتر داره . یکی هم این که این ها رو با فشار گاز پر می کنن . همین که اسپری می کنید در واقع گاز به مایع فشار میاره و اون رو به بیرون اسپری می کنه . این اسپری کردن یه فرایند انبساطیه . عین شیر انبساط توی یخچال یا سیستم های فاز چنج . با انبساط فشار افت میکنه و طی این فرایند ماده مقدار زیادی از دمای خودش رو از دست میده . ( فکر کنم بعد از کندانسور این عمل انجام میشه . برای اینکه توی کندانسور نمیشه همه گرمای بعد از کمپرسور رو دفع کرد ) . در واقع این حالت خشک شدن یا خیلی سرد بودن هر اسپریی بر اثر همین موضوعه .
یه آزمایش ساده میگم انجام بدید . یه شیشه نوشابه بردارید . یه نی بزارید توش . دور در رو اونجایی که کنار بدنه نی هستش رو با دست بپوشونید . به طوری که بنادل گاز تا جایی که ممکنه فقط از نی صورت بگیره . حالا با تمام توانتون توی نی فوت کنید . هوا با غل غل زدن وارد ظرف نوشابه میشه . ولی دست شما نمیزاره که ناگهانی از محیط خارج بشه . پس فشار میاره به مایع و اون رو از داخل نی به بالا هدایت میکنه . ( اگه بتونید سر نی رو تنگ کنید و از جای دیگه فشار گاز خوبی رو به ظرف وارد کنید و همچنین افت فشار کمی رو هم داشته باشید نوشابه به حالت اسپری شدن خارج میشه . )
با ساندیس هم میتونید امتحان کنید . آخه نوشابه ضرر داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمتتون عرض کنم که یه چیزی شبیه به همین ولی با کمی تفاوت توی کولینگ تاور اتفاق می افته . اونجا آب از بالای برج از لوله هایی که سوراخ دارن مثل آبیاری قطره ای یا مثل دوش آب میریزه پایی . ارتفاعی حدود 100 متر برای آبی از کوره نیروگاه در اومده بیرون . ( این آب در نیروگاه های اتمی با واسطه دماش رو از دست میده . یعنی آب داخل راکتور یک بار با یه آب دیگه تبادل گرما می کنه و دفعه بعدی اون آب مرحله دوم دما رو به یه کندانسور میده که آب توی این کندانسور بخار میشه و میره به ژنراتور . معمولا آب سیک دوم باز یابی میشه )
حالا آب قابل بازیابی رو میبرن توی برج . از همون ارتفاع 100 متری عین دوش آب میریزه پایین . از پایین هم یه فن خیلی بزرگ به اندازه پایین تاور هوا رو با سرعت بالا به جریان میندازه . قطرات آب به راحتی با هوا تبادل گرما می کنن و مقداری از آب هم از بالای برج به صورت بخار خارج میشه . ( حکایت این بخار اینه که یه مقداری از آب خودش رو بخار میکنه که دما رو از بقیه قطرات گرفته باشه . یه جورایی کولینگ تاور به این فرایند کمک می کنه که زود تر این آب ها بخار بشن . عین این که شما دست و پا هات رو بشوری و با همون حالت خیسی و نمناکی بری جلوی پنکه . اون آب گرما رو از شما میگیره میبره و شما احساس خنکی می کنی . )
ببخشید یکی بد توضیح دادم . یه خورده خوابم میاد واسه همین کنترل کلمات برای این که چی پشت سر چی باشه سخت بود .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
Majid OC (18-09-08)
در مورد سوال های قبلی شما :
1- کولانت بون هیچ مایع اضافی استفاده میشه
2- استفاده از آب خالی نسبت به کولانت تاسیر مستقیم بر روی پرفورمنس سیستم شما داره
3- برای من که استفاده از رایاتور پیکان + دوتا فن 12 سانتی کاملا جواب میده تو اور با E2180 روی 400x9MHz و 1.6 ولت دما در حالت بیکاری روی 25 بود و در تست Orthos از 40 بالاتر که خوبه تو همون حدود 35~36 متغییر بود و دمای آب هم 35~40 بود البته با فرکانس 370 و خاموش بون فن ها هم امتحان کردم دمای کولانت از 50 بالاتر نمیرفت و با روشن کردن دوتا فن به سرعت شروع به کاهش دما کرد و روی 35 تا 40 ایستاد (شما برای اندازه گیری دمای آب از این آپگرید های Tt هم میتونین استفاده کنید)
کد:http://img.shahrsakhtafzar.com/out.php/t7142_Image306.jpg
به به !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه تاپیک باحالی !
با اجازه شما من هم به جمع افراد این تاپیک اضافه میشم ...
همه چیز را خیلی عالی دوستان گفتند و پیش رفتند و جای تشکر داره واقعا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط مواظب باشید منحرف نشه موضوع ...
من الان دارم روی یک طرح کار میکنم که یک Air Cooling + یک TEC هست . جفتش را خودم قراره بسازم و میخوام تمامی مراحل را همانند دوستان دیگه ام روند کارم + نتایجش را میگذارم ...
ممنون
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Majid OC (20-09-08)
کاش کمی زودتر در این کلبه درو یشی ما را ، بزنی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خیلی خوشحالم که مدیر کل سایت شهریار عزیز به جمع ما پیوسته
انشا الله که هر کمکی که از دست من و برو بچه های تیم کولینگ بر می آید ؛ بتو نیم انجام بدیم براتون !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالی که 134 پست این تاپیک رو تایپ می کنم و با حضور شما در ادامه این بحث شاهد انحراف موضوع و پست های اسپم ها نباشیم (البته توی این 133 تا پست شا ید تا الان 10 تا پست اسپم یا بی مورد به موضوع نداشته باشیم )
بریم سر اصل مطلب .. . .
شهریارجان در مورد TEC و Air Cooling از ابتدا خیلی بحث شده بین من ومحمد عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم مدل TEC و مقدار وات و اینکه طرح و ایده تون برای دفع حرارت طرف گرم چیه؟ رو مطرح کنین تا باهم بحث
کنیم !
تا از این بحث ها ی کولینگ بتونیم برای تیم SSA OverClockers Team کولینگی مناسب طراحی و با
بازده و پایداری بالا در اورکلاکینگ سیستم تیم ، بهره ببریم .
قربانت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
|
خیلی ممنون مجید جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرضم به حضورت که برای تیم احتمالا از DICE استفاده میکنم . کولینگ تیمی را هم بحث میکنیم حالا سرش .
اما در مورد پروژه خودم . سیستمی که میخوام برای رکورد نیست و برای اورکلاکینگ کاربردیه . که یک Air Cooling لحیم شده به TEC احتمالا استفاده میشه . نتایج امروز برای خرید TEC 60 وات 4*4 :
مغازه اول : چی ؟! چی هست ؟
مغازه دوم : نداریم
مغازه سوم : جانم ؟! چی ؟
آقا سرتون را درد نیارم اینجا هیچکسی حتی نمیدونه چیه که برسه به اینکه داشته باشه . کلیه الکتریکی ها و یکی از کولینگ فروش های اصفهان را هم دیدم نبود که نبود . در نتیجه اگه دوستان لطف کنند و اون مدل 8500 که خودتون هم دارید را برام بگیرید و بفرستید ممنون میشم ضمن اینکه اگه هزینه بیشتری هم باید پرداخت کنم مشکلی نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد Air Cooling هم باید ببینم هزینه ی اینی که میخوام بسازم آیا کمتر از کولینگ های آماده هست یا نه . Air Cooling های بازار معمولا بر اساس سیستم Heatpipe هست که توی هیت پایپ ها تا اونجایی که فهمیدم گازی که توی یخچال هست یا همون فریون هست ! که البته بنده نظری در این مورد ندارم . اگه باشه فکر نمیکنم راندمان کولینگی که می سازم بیشتر از آماده اش باشه اما طرح اولیه ام قوی تره ( در مورد چگونگی طرح توی این تاپیک مطرح نمیکنم چون ربطی نداره و بهتره که مسائل TEC را اینجا ادامه بدیم ) .
فقط یک نکته بعد از تست اولیه که کردید پیشنهاد میکنم TEC را لحیم کنید به Block یا هر چیز دیگه ای که حرارت را خارج میکنه چون خمیر های حرارتی و هر چیز دیگه کارایی اون را نداره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
و آن جا "انسانیت" است ..
Majid OC (20-09-08)
پاسخ شهریار عزیز :
شهریار جان برای کولینگ تیم من دارم از الان روی TEC کار می کنم ، ببینم تا چه فرکانسی تحمل داره؟مو قعش نتایج رو می ذارم در تاپیک مخصوصش!
که یک Air Cooling لحیم شده به TEC احتمالا استفاده میشهعزیز قضیه لحیم کردن ؛ اگر منظورتون با قلع ؟! که سطح TEC حالت سنگ سرامیک رو داره و اصلا لحیم نمی شه؟فقط یک نکته بعد از تست اولیه که کردید پیشنهاد میکنم TEC را لحیم کنید به Block یا هر چیز دیگه ای که حرارت را خارج میکنه چون خمیر های حرارتی و هر چیز دیگه کارایی اون را نداره .
اگر لحیم کردن رو از جایی تحقیق کردین بیشتر ممنون میشم توضیح بدین ؟ یا نه طرح خودتونه؟!
در مورد هزینه و فرستادن که قابل شما رو نداره ، عزیز !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدرس تون یا شماره تلفن رو به پیام خصوصی من بفرستید و چیز های دیگه ای که لازم دارید مثل هیت سینک وو و . . . من براتون تهیه کنم .
من تحقیق کردم چیزی توی این لوله ها نیست ، درصدی بخار هوا وجوداره .اگر فریون باشه پس موتوری که اونو پمپ کنه کجاس؟؛ تا اونجاکه من می دونم ما!توی هیت پایپ ها تا اونجایی که فهمیدم گازی که توی یخچال هست یا همون فریون هست !
اگر برای خنک کردن طرف گرم TEC خنک کننده طراحی کردید و چاره اندیشیده اید ؟!!( در مورد چگونگی طرح توی این تاپیک مطرح نمیکنم چون ربطی نداره و بهتره که مسائل TEC را اینجا ادامه بدیم ) .
به نظرم همین جا مطرح بشه بهتره تا به جامع بودن این تاپیک افزوده بشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاسخ مهدی جان :
اتفاقا بحث قیمت TEC جالبه؟!من تازگی برای خرید رفته بودم مغازه ارجنت الکتریک می گفت قیمت 8500 تومن در صورت تعداد بردن این قیمت می تونم بهت بدم و اگر 1 دونه 10 هزارتومن. تعداد هم بالای 10 تا 8500 تومن حساب می کنه ! جاهای دیگه هم قیمت 10 تومن بود مدل 60 وات 4*4 سانتی مترمیشه بپرسم این TEC های آماده چه قیمتی دارند و تو تهران آیا مرکز خاصی هم براشون هست یا نه ؟
آدرس :
1.خیابان جمهوری - قبل از پل حافظ - کوچه آلیک - فروشگاه مرکزی نیوکیت - تلفن : 66713333
(المان سرد کننده =TEC)
قیمت 18 هزارتومن (جالب همون مدل وات 4*4 سانتی متر این مغازه 18 تومن به اسم جنس خوب و مرغوب
میده )
2.درکنار کوچه الیک پاساژعباسیان دو تا مغازه هست طبقه همکف که به قیمت 10 هزار تومن می فروشن منم از همین جا گرفتم .
3.خیابان جمهوری - بعداز پل حافظ- فکر کنم اسمش پاساژ توکل بود - طبقه دوم ارجنت الکتریک - قیمت 1 عدد 10 هزارتومن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جا داره این آخر از محمد گل که زحمت آدرس هارو اون اول کشید تشکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 21-09-08 انجام شده است علت: پاساژ فتوت به پاساژ توکل تغییر کرد
M A H R A D (21-09-08), Mehdi_Full (21-09-08), Shahryar (20-09-08)
میشه بپرسم این TEC های آماده چه قیمتی دارند و تو تهران آیا مرکز خاصی هم براشون هست یا نه ؟
مرسی
در مورد لحیم کردن پدرم تخصص داره توی این زمینه ها میگه روش های خاصی هست که بشه اما اول از همه باید جنس دقیق روی TEC را فهمید .
در مورد هیت پایپ هایی که روی این کولینگ هایی که توی بازار هست فردا کامل تحقیق میکنم ...
ممنون
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks