خیلی ممنون مجید جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرضم به حضورت که برای تیم احتمالا از DICE استفاده میکنم . کولینگ تیمی را هم بحث میکنیم حالا سرش .
اما در مورد پروژه خودم . سیستمی که میخوام برای رکورد نیست و برای اورکلاکینگ کاربردیه . که یک Air Cooling لحیم شده به TEC احتمالا استفاده میشه . نتایج امروز برای خرید TEC 60 وات 4*4 :
مغازه اول : چی ؟! چی هست ؟
مغازه دوم : نداریم
مغازه سوم : جانم ؟! چی ؟
آقا سرتون را درد نیارم اینجا هیچکسی حتی نمیدونه چیه که برسه به اینکه داشته باشه . کلیه الکتریکی ها و یکی از کولینگ فروش های اصفهان را هم دیدم نبود که نبود . در نتیجه اگه دوستان لطف کنند و اون مدل 8500 که خودتون هم دارید را برام بگیرید و بفرستید ممنون میشم ضمن اینکه اگه هزینه بیشتری هم باید پرداخت کنم مشکلی نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد Air Cooling هم باید ببینم هزینه ی اینی که میخوام بسازم آیا کمتر از کولینگ های آماده هست یا نه . Air Cooling های بازار معمولا بر اساس سیستم Heatpipe هست که توی هیت پایپ ها تا اونجایی که فهمیدم گازی که توی یخچال هست یا همون فریون هست ! که البته بنده نظری در این مورد ندارم . اگه باشه فکر نمیکنم راندمان کولینگی که می سازم بیشتر از آماده اش باشه اما طرح اولیه ام قوی تره ( در مورد چگونگی طرح توی این تاپیک مطرح نمیکنم چون ربطی نداره و بهتره که مسائل TEC را اینجا ادامه بدیم ) .
فقط یک نکته بعد از تست اولیه که کردید پیشنهاد میکنم TEC را لحیم کنید به Block یا هر چیز دیگه ای که حرارت را خارج میکنه چون خمیر های حرارتی و هر چیز دیگه کارایی اون را نداره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks