آقا مجید گل شما هم اگر لطف کنید و بگید چه پمپی بخرم بد نیست ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستت درد نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا مجید گل شما هم اگر لطف کنید و بگید چه پمپی بخرم بد نیست ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستت درد نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi8063 (31-01-11)
کاربر شهرسختافزار
عزیز من بازم همون پمپی رو که تو عکس خط قرمز دورش کشیدم رو می گم برو بخر!
تو سا ختمون پلاسکو طبقه زیر هم کف این مدل مغازه آخرتو اون عقب نشینی سمت چپ یه مغازه داره که دوست خوبم good_punisherهم بهش اشاره کرد بهترین مدله برا کار شما هی میگی مدل مدل عکس پمپ و بریز تو رم گوشیت به مغازه دار نشون بدی همونو بهت میده حتما باید پرتابه آبش 4 متر باشه قیمتش هم28 تا 30 هزار تومنه بیرونه آب هم قرار میگیره با دو تا سر شیلنگی دو سرش بزن آب واردش میشه وخارج میشه مواظب باش از جای آب نده که بد بختی شروع میشه . . .
اگرم خیلی سختته می خوای من برات بخرم بیارم در خونتون بابا چقذر لفتش میدی من تا الان یه پمپ ساخته بودم
AMD>INTEL (31-08-08), Mahdi8063 (31-01-11), Overclocker (31-08-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا دست گلت در نکنه خیلی ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا که این پمپ خوبه پس شما باید زحمت خریدشو بکشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و سوال مهم این پمپ در حال کار چند دسی بل صدا ایجاد میکنه ؟ و مشکل داغ کردن نداره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از آقا مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صداش یه کم زیاده انگار جارو برقی روشن کردی ؛ نه شوخی کردم یه کم صدا داره :دی
واقییتش چند دسی بل بودنش رو نمی دونم
داغیش هم35تا30درجه گرما داره
شایدم اون پمپ اینجوری بوده ولی کلا پمپ های Ttفاکتور پرتابه آبش ضعیفه ! همه ما منتظر یم:دیدوستان لازم دیدم این نکته رو هم بگم من الان 1 ماه شذه که دارم از پمپ P500 Tt استفاده میکنم با ساعت کاری بالا (حدودا 20 ساعت در روز) ولی هیچ مشکلی نداشته هوا هم نمیکشه و اصلا داغ هم نمیکنه!
میگم مجید جان شاید این مشکل که شما میگفتین در مورد P400 ها بوده ؟؟! یا من هم منتظر ماه دوم و سوم باشم برای خرید پمپ جدید؟!
در مورد خرید هم من گرفتارم اگه بخوای صبر کنی تا 25 شهریور کار دارم بعدش وقتم آزاده عزیز
اگه تهرانی خب برو بخر کاری نداره که :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 01-09-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من تهران نیستم ! این پمپی که گفتی مخ سرمون را نخوره موقعه ای که روشنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و نگفتید که داغ میکنه یا نه فقط درجه را گفتید ! منظورم این بود که مثل پمپ فابریکیش داغ نمیکنه و بعدش بسوزه ؟
خیلی ممنون برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کجایی:آدرس؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید! خب ببین پمپ کلا صدا داره باید عایق بندیش کنی یا توی یه محفضه در بسته بزاری !
بله داغ می کنه چون موتور داره و دور شم زیاده ولی نه مثل اون نمی سوزه ! عمر می کنه . .. .
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نزدیکم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه اونجوری که از لحاظ صدا خوب میشه ولی داغ میکنه که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی داغ میکنه پس چه جوری میخواد 24/7 کار کنه !
من میخوام در شرایط کاری طولانی مشکل نداشته باشه ! اصلا میدونی چی خوبه : پمپ 3D Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگر در حد اون هست که بخرم که خیلی خوبه اگر نیست میشه از آواژنگ یک پمپ بگیریم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks