واشر؟! اون صفحه که حالت اسفنجی داره فکر کنم هر دوطرفش چسبی باشه ولی بادون اون نمیشه چون اون صفحه فلزی رو که میذاری ممکنه اتصالی کنه اگر فقط با همون صفحه پلاستیکی باشه
واشر؟! اون صفحه که حالت اسفنجی داره فکر کنم هر دوطرفش چسبی باشه ولی بادون اون نمیشه چون اون صفحه فلزی رو که میذاری ممکنه اتصالی کنه اگر فقط با همون صفحه پلاستیکی باشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
آره عزیز هر دو طرفش جسبیه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی منظوره من اینه که اگر اون را بزارم ولی کاغذی که روش هست را نکنم و چسبی نشه بزارم همونجوری که در عکس میبینی مشکلی داره ؟
یعنی فکر کن چسبی نیست اون واشره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا مشکلی هست یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی عواقبی اگر داشت پای خودت
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا چه عواقبی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه یه موقع اتصالی داد دیگه پای خودت چون در هر صورت حساب کنی اون کاغذ برای گذاشتن روی برد و مدارهای الکتریکی طراحی نشده
کاربر شهرسختافزار
عزیز منم فکرکنم اون رو برای عایق بندی گذاشتن تا اتصالی نکنه !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا مثلا آب به برد نفوذ نکنه !
|
|
مجید جان اصلا آب با اون پشت کاری نداره ولی اون کاغذ که من میگم منظورم همون کاغذ روی اسفنج رو میگم که برای محافظت از چسبش هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (05-09-08), Overclocker (04-09-08)
کاربر شهرسختافزار
آخه فرق کاغذ با لاستیک چیه ؟ تو اتصال !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و شاید من نخوام تا ابد از این واتر کولینگ استفاده کنم بعد موقعه ی کندنش درد سر داره و مین را هم داغون میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این گفتم کاغذ را نکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
؟
من هم متوجه شدم منظورتون چیه از نکندنش و اینکه از نظر من اتصال نمیکنه ولی اگر کرد پای خودتون....
Overclocker (04-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودتو درقید اتصالی نکن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کاغذ با لاستیک تو رسانایی فرقی ندارن !!!!
فقط میخواستم ببینم که واسه چیه حتما باید بچسبونیش یا نه اگر نچسبوندیش هم مشکلی نداره که معلوم شد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks