اگر یکم توی فرم گشته باشید هایپر 212 از من سرچشمه میگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و حتی میتونید سبک های بستن این کولر رو هم توی پست های من ببینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم بشخصه همین الانش هم هایپر 212 رو به بقیه کولر ها ترجیح میدم و روی مین من یعنی P5K-E کاملا خوب جواب میده
من با این کولر 2180 رو تا 3.6 بصورت کاملا پایدار اوردم ( بالاتر هم میاد مثلا 3.8 ولی پایداری 100 درصد نیست )
هایپر 212 رو میتونید هم عمودی ببندید و هم افقی در صورتی که بخواهید فاصله از پاور زیاد باشه باید حتما افقی ببندید که بازم نظریش رو من داده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و جواب هم داد فقط فراموش نکنید باید گرافیکتون خنک باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و جواب سوال بعدیتون : P5K-E شش لایه است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالی بود در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks