سلام به همه دوستان...
من هنوز نتونستم یه کولینگ خوب پیدا کنم... در آخرین تلاش ها زالمن یافت نشد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امشب این تاپیک رو کلا از اول نگاه کردم تا شاید یه گزینه دیگه پیدا کنم ولی هیچی...
دوستان از تونیک تاور زیاد راضی نبودند... دلیل روشنی هم بیان نشده جزء سنگینی...؟؟ فقط همین؟؟؟؟؟
در حالی که این کولر رتبه اول رو در کاهش دما داره...
در مورد هایپر 212 هم دماهای مختلفی بیان شده که من به شخصه نتونستم کارایی این کولر رو به طور واضح درک کنم...!!
نیروانا هم فکر می کنم بی عیب و نقص باید باشه...؟؟؟ وزن مناسب کارایی بالا و طراحی مناسب...
( V1 هم عالی... ولی با قیمت بالا...)
بهر حال با مد نظر قرار دادن چند نکته واسه جمع بندی صحبت های قبلی و رسیدن به یه نتیجه گیری دوستان کدوم کولینگ رو پیشنهاد می دین...؟؟
1-فکر می کنم اولین نکته کارایی بالا با نویز پایین باید باشه...
2-پشتیبانی مناسب قطعات...(اگه پیچ و مهره ای یا قسمتی از کولر دچار مشکل شد بشه قطعه یدکی جایگزین کرد) این یه نمونه!! http://img354.imageshack.us/img354/6024/fotohp6.jpg
3-باز کردن و سوار کردن راحت...(باز کردن تونیک احتیاج به باز کردن مین داره؟؟؟(سوالی بود آخه خودمم نمی دونم!!!))
4-وزن کمتر... (احتمال ترک برداشتن مین با کولر سنگین در جابجایی وجود داره... این طور نیست؟؟)
5-قیمت حداکثر 60 تومن...
اگه چیزی رو از قلم انداختم دوستان راهنمایی کنند... واسه من که نویز پایین و پشتیبانی خیلی مهمه...!!!
بهر حال اینجا 3 پیشنهاد وجود داره که رقیب های اصلی Tuniq & Zerotherm nirvana هستند
به همراه Cooler Master Hyper 212
مشکل اصلی نیروانا تا اونجا که من می دونم تنها نبود قطعات یدکی(به دلیل نبود گارانتی) و تونیک به غیر از ظاهر زمخت وزن زیادش...
در مورد هایپر 212 هم اطلاع زیادی ندارم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون می شم و اینکه در ولتاژ 1.4 پردازنده E6550 این کولر به چه دمای نرمال و لودی می تونه برسه...
در آخر اینکه به چه مین هایی 6 لایه گفته می شه؟؟ (آیا p5k-e جزء این دسته هست؟؟ و می تونه وزن تونیک رو تحمل کنه)
فقط دوستان توجه داشته باشین که غیر از راهنمایی بنده قصد داریم بهترین کولینگ تا مرز 60 تومن رو انتخاب کنیم با حداکثر کارایی و حتی الامکان(تا اونجا که مقدوره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ظاهری قابل قبول... هرچند می شه در مقابل کارایی از زیبایی چشم پوشید...
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر...
Bookmarks