سلام به دوستان عزیز . از امروز بنده را هم به این بحث اضافه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط داشتم صفحات میخوندم دو تا نکته : یکی اینکه پیشنهاد میشه حتما از کیس های Full Tower و مادربورد های 6 لایه برای تونیک تاور استفاده کنید .
در مورد کولینگ هم دو سه روزی فرصت بدید تا من هم برسم به بحث شما ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک نکته که برای همه دوستان میگم نه شخص خاصی ( حتی خودم ! ) :
این لینک را نگاه کنید .
یا افراد دیگه ای مثل Linskingdom که شخصا دوست بنده هست . به نظر شما این درست تر نیست ؟ این درست تر نیست که وقتی که اطلاعاتی ، تکنیکی چیزی بلدیم در اختیار همدیگه بگذاریم تا زمانی هم بتونیم انتظار داشته باشیم دیگران کمکمون کنند ؟ بنده که خودم را در سخت افزار و کلا در اطلاعات هیچ حساب می کنم اما فکر نمی کنید شما استادان هم در کل بخواین حساب کنید در همچین زمینه هایی از افرادی مثل افراد بالا به خصوص CyberDruid اطلاعات کمتری دارید ؟ ( ببخشید رک حرف میزنم و شما خطاب را خود بنده را فرض کنید که اطلاعاتی ندارم ) . اما همین طوری که لینک دادم میبینید که ایشون چندین و چند تا آموزش و ... داره که خودش میتونه برای ما آموزش حسابی در نظر بیاد . دقت کنید در انجمن ها و سایت های خارجی اکثرا این حکم هست . چرا به نظر شما پیشرفت می کنند ؟ به خاطر اینکه هر کی هر چی بلده برای خودش بلده ؟ نه برای اینکه از کوچک ترین اطلاعاتشون در به اشتراک گذاشتن دریغ نمی کنند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای همین به نظر من ( نظر سایرین را نمیدونم ) باید اطلاعات یا تکنیک هایی که بلدیم را آموزش بدیم تا ضمن اینکه خودمون هم چیزی یاد میگیریم بتونیم دوستمون یا هم وطنمون را با اطلاعات بیشتر ببینیم . نباید بگذاریم مثل قبل که در ایران کار های تیمی به نتیجه نمیرسید باز هم نرسه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده از بحث خارج شدم ولی فکر کنم بد نبود این نکته را هم مطرح می کردیم .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks