دوستان ممنون یه چرخ تو وب زدم دیدم با مین مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا نقد هم از تونیک نگاه کنم بعد تصمیم میگیرم.
سپاس.
دوستان ممنون یه چرخ تو وب زدم دیدم با مین مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا نقد هم از تونیک نگاه کنم بعد تصمیم میگیرم.
سپاس.
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط markiii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من دور تونیک را خط بکش آشغال ترینه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من داشتمش هم بیخوده هم سنگین هم سخت بسته میشه ! هم گرون هم از 212 ضعیف تره هم فنش مسخره هست وسط هیت سینگ هست ! هم لوله هاش از 212 کم تره یا از FZ 120 ! تونیک 6 تا هست و اونها 8 !!!
در کل از من میشنوی تا 212 و FZ 120 مونده نگاه هم بهش نکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چی باشه از تونیک بهتره چون من هم اونو داشتم و هم 212 را !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
V1 که 5 الی 10 درجه با 212 و تونیک فاصله داره ! تو چارت های صفحه ی قبل فکر کنم باشه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
markiii (19-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقت محدود بود همون fz 120 رو گرفتم . دستم رسید ....
پدرم در اومد این فن استوک اینل رو جا بندازم.
ممنون از دوستان.
markiii (19-08-08), Musketeer™ Pro (19-08-08), Overclocker (18-08-08)
|
|
خمیری که با خودش هست چی ؟ خوب نیست ؟ please no moneyبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط markiii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر داخل جعبه ی FZ 120 عالیه ! چون اگر جدا بخوای بخریش 10 هزار پول باید بدی !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
markiii (19-08-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینی که فرمودید قیمتش چنده ؟ و چند درجه تفاوت داره ؟ چون من الان دارم از آشغال ترین نوع سیلیکون استفاده میکنم و باید به فکر یک سیلیکون خوبش باشم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks