شرکت فونیران چند تا IFX-14 و چند تا Ultra 120 Extreme آورده بود چند هفته ی پیش ,
که قیمتشون کمتر از 80 هزار تومن بود.
ولی , وارد کننده ی اصلی Thermal right به زودی شروع به کار می کنه که دیگه شرکت فونیران نیست.
قرار بود محصولات Thermal right تا خرداد ماه وارد ایران بشه ولی نمیدونم چه مشکلی پیش اومد که نیاوردن.
در ضمن من بودم Gigabyte نمیخریدم.
Beat The Heat By Sharing The Exprience
markiii (21-08-08)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CaptainMitchell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ها , اینو میگم ولی خیلی آشغاله !!! تست ها رو ببین میفهمی !
حیف نیست پولتو بریزی توی شکم شرکت گرون فروشی مثل آواژنگ ؟
Beat The Heat By Sharing The Exprience
good_punisher (21-08-08), Overclocker (21-08-08)
سلام . آقا من توی بحث نیستم ولی خدا وکیلی با این دوستمون موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CaptainMitchell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا تا وقتی asus هست چرا (؟؟؟؟؟؟؟) gigabyte چه برسه به اینکه از آواژنگ هم باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط good_punisher در تاریخ 22-08-08 انجام شده است
Overclocker (21-08-08)
سلام ..
دوستان لطفا اسمی از شرکت های داخلی به شکل نامناسب ( توهین و یا تمسخر و .. ) به میان نیارن .
فقط روی محصولات و کیفیت اونها بحث کنید .
ممنون .
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
سلام دوستان من یه مشکلی با فن Phenom 9850 دارم که میخام عوضش کنم مشکل که نه ولی فن خودش دیگه قابل استفاده نیست چون یکی از پره های توربینش شکست حالا میخام بدونم تا سقف 45 تومن چه فنی رو میتونم جایگزین کنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3$AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به خنک کنندگی عالی و قیمت عالی فقط Hyper 212 از کولر مستر با گارانتی دریا کامپیوتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks