good_punisher (22-08-08), H3SAM (22-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 طرف فن LED ابی رنگ داره ! و شما اگر پولت نقده از اینجا بخر کلکوشو بکن با قیمت 45 هزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اونجا که گفتی از فن استوک میخوام قوی تر یاشه :
من Q6600 را با فن استوک اور کردم 400*6 و دمای بیکاری 70 بود لود هم به 90 میرسید ! ولی با 212 در حالت بیکاری 35 الی 40 و لود 55 الی 60 تازه 400*8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بستگی به دمای اتاق داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی شماره تماسش را بالای صفحه زده سمت چپ تماس بگیر تلفنی صحبت کن تا تخفیف هم بتونی بگیری ! شماره حساب بهت میدن و پولو میریزی بعد آدرستو میگیرن برات ارسال میکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 22-08-08 انجام شده است
good_punisher (22-08-08), H3SAM (22-08-08)
راستش پولم نقد نیست چون بابام نمیدونه فن CPU شکسته واسه همین بهش نگفتم میخام از به یه دوستام بگم تا واسم بیاره.همین که حدود قیمت رو میدونم کافیه.حالا با این قیمت بهترین انتخاب همینه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3SAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک بار گفتم دوباره هم میگم :
کارایی نسبت به رقبا عالیه
P/P اش از همه بهتره !
سلام :
کسی این جا 212 یا TX یا TX2 یا Z600 نداره ؟
از معایب و مزایاش برامون بگه !
بلاخره با 50 هزار تومان کدوم رو بخرم ؟
برای اور می خوام ...
با تشکر ...
دوست عزیز من برای فروش دارم اما استفاده نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه می خوای بهترین انتخاب بکنی بهتره tuniq tower 120 از گرین رو بگیری چون به دلیل سیستم ساخت شاید بهتر ار 212 جواب بده متاسفانه کمتر Review از 120 هست اما چیزی که از حالتش معلوم هست اینه که می تونه دمای پایداری بالا تری داشته باشه
New Season
کولر مستر هایپر 212 از تونیک خنک تر عمل میکنه ! 1 الی 5 درجه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید بنچ هاشو دیدن کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که خیلی ازش خوشم اومد تا این دوستم قیمت بگیره ببینم چقد میخاد بده...
سلام :
من امروز یک فن با هسته مسی خریدم ( فابریک ، LGAِ اینتل )
ولی بجای کاهش دما که 52 بود در حالت عادی رفت با سیلیکون روی 85 بود و بدون سیلیکون 72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم ایر فن بخرم ... دریا z600 رو اورده بود باز کردم کلی نگاهش کردم ولی بدون فن بود ...
خیلی هم تمیز بود و بزرگ ! قیمت 65 هزار تومان . ( بدون فن )
212 هم 47 هزار تومان ... ولی هنوز نفهمیدم چه فنی رو بخرم این CPU یا بخاری مارو خنک کنه !
آخه من نمی دونم دمای یک سی پی یو در حالت نرمال باید 52 درجه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دمای سی پی یو من عادیه ؟
بلاخره چه فنی رو بخرم ؟
212 یا TX2 یا ... ؟
با تشکر ...
|
دمایی که در سی موس یا همون صفحه ستاپ نمایش داده می شود ؛ دمای هسته است ؟
دمایی که در برنامه اورست نشان داده می شود تقریبا 10 درجه اختلاف داد با سی موس !
قیمت 212 هم 47 هست و قیمت TX2 هم 43 هزار تومان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1: شما در برنامه ی اورست در قسمت سنسور و Temperatures و CPU را چک کن ببین چه دمایی زده ؟
2: دمای Core ها رو هم چک کن و بگو؟
CPU :3 شما چیست؟ اورکلاک شده هست ؟ که دما را چک میکنی میگی 72
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks